Cia daugiau aktualu, kas pas Eda susidure su ta kaina del apgyvendinimo, tai va salia visai jo siulomu apartamentu radau kitus, klausiau ju apie kainas, papildomus mokescius, cia ju atsakymas, manau bus aiskiausia:
Regarding your new home, market rent for our 1 x 1 is $1050-$1395. The market rent for our 2 x 1.5 is $1095-$1480. The prices are per apartment. For now, we are not too sure of summer availability as we work with 60 day notices. You can check back with us 30-60 days prior to your move for the most updated availability information. All utilities are billed to you directly and are based on your personal usage, with the exception of pest control, which is paid for by the community.
Please keep in mind that our homes are very popular and do lease rather quickly. We dont want you to miss out on the perfect home, so we would strongly recommend beginning the process today. Simply complete and fax the attached application and checklist to 864-331-4317. There is no need to send any initial fees with this application but they will be requested at a later time. If you have any further questions, please let us know. We will be glad to help!
At Potomac Vista, all of our apartments are individually metered, therefore you pay only for the actual utilities used for water, trash, sewage and electricity.
+ Butai yra su baldais, internetas, visi privalumai, baseinas, sporto sale ir pan.
QUOTE(Driukaz @ 2011 02 07, 22:03)
Sveiki, kaip manot ar dar nepervelu registruotis i sia programa?
Ne, dar daug kas nieko nesusirado, tame tarpe ir mes. Taip kad jei pavyks tai pavyks, ne tai ne

Gal butu kas norintis prisijungti? Siusiu cv savo, sako ir draugo dar gali dadeti. Sia savaite bandys interview pasidaryti. Pardavejo pardas parduotuvej, 8 i valanda moka, i savaite 40 val panasiai siulo. Antram darbui yra galimybe susirasti.
Vieta: North arba South Carolina, prie papludymiu, manau nebloga vieta turetu buti. ;D
I PM jai kam idomu.
Vieta: North arba South Carolina, prie papludymiu, manau nebloga vieta turetu buti. ;D
I PM jai kam idomu.
Turėjau du interviu, paskambino vidury nakties neperspėję, nelabai jiem rūpėjo, kad aš ne native speakeris. Kalbėjom labai ilgai ir labai daug ir labai rimti interview buvo. Vienas labai susidomėjęs manimi, buvo atrašęs man į laišką, bet sakė nori manęs kaip menedžerės projektam organizuoti, tai nelabai pasitikėjau savo jėgom tokiam darbui - net neatrašiau. Bet matomai ant tiek sužavėjo jį mano reziume, kad dabar savaitei praėjus skambino. Ale Ohio, polievė valstija iš gūglės žiūrint. Kitas laguna beach, kalifornija. Labai malonus dėdė. Ledus pardavinėti 10$/h valandų mažiausiai 35 o po to jei performansas geras tai ir daugiau duoda. bet, įtariu, nors alga nebloga, kalifornijoj nelabai pigu pragyventi. Bijau, kad į bankrotą nenueičiau. Nes apgyvendinimo irgi nepaprovaidina. Dar vieną pasiūlymą turiu ocean city. Kažką pardavinėti 7-8 doleriai, apgyvendinimas brangokas - 370. Duoda viršvalandžių kiek nori. bet nelabai mane žavi Ocean city, Lietuvoj su lietuviais gyvenu - užtenka. šitie for sure panašu kad, dar kokius penkis turiu, kur bendravimo stadijoj. nežinau kur dėtis, nežinau ką daryti.
As tavo vietoj tai imciau ta kur kalifornijoj. Nuostabi valstija! Ir gerai praleistas laikas svarbiau nei uzdirbti pinigai, na bet aisku kaip kam.. Siaip jau atlyginimas tikrai ne pats prasciausias 10 baksu. Rytoj jau man paskyre interviu, atkapsciau kad kalbins labai grazus jaunas berniukas, tai kazkaip itampa siek tiek atslugo, bet vistiek baisoka. O ko mazdaug klausinejo, kad sakai rimtas interviu?
Na rinkis darba kuris arciausiai prie sirdies... gal rasi aukso viduriuka..tik savaime aisku kad nera darbo idealaus, visur kazkokie minusai, ar housingas brangus, ar vieta nemiela, ar atlyginimas mazokas.. sekmes pasirenkant
O kitus pasiulymus gali perleisti mums

O kitus pasiulymus gali perleisti mums

QUOTE(as_vaiva @ 2011 02 08, 01:20)
Turėjau du interviu, paskambino vidury nakties neperspėję, nelabai jiem rūpėjo, kad aš ne native speakeris. Kalbėjom labai ilgai ir labai daug ir labai rimti interview buvo. Vienas labai susidomėjęs manimi, buvo atrašęs man į laišką, bet sakė nori manęs kaip menedžerės projektam organizuoti, tai nelabai pasitikėjau savo jėgom tokiam darbui - net neatrašiau. Bet matomai ant tiek sužavėjo jį mano reziume, kad dabar savaitei praėjus skambino. Ale Ohio, polievė valstija iš gūglės žiūrint. Kitas laguna beach, kalifornija. Labai malonus dėdė. Ledus pardavinėti 10$/h valandų mažiausiai 35 o po to jei performansas geras tai ir daugiau duoda. bet, įtariu, nors alga nebloga, kalifornijoj nelabai pigu pragyventi. Bijau, kad į bankrotą nenueičiau. Nes apgyvendinimo irgi nepaprovaidina. Dar vieną pasiūlymą turiu ocean city. Kažką pardavinėti 7-8 doleriai, apgyvendinimas brangokas - 370. Duoda viršvalandžių kiek nori. bet nelabai mane žavi Ocean city, Lietuvoj su lietuviais gyvenu - užtenka. šitie for sure panašu kad, dar kokius penkis turiu, kur bendravimo stadijoj. nežinau kur dėtis, nežinau ką daryti.
o nenori pabandyt ta menedžere?

Pleha primeciau, su tais 8 -10 baksu per 40 valandu/sav nedaug gali per tris men uzsidirbt, kai tarkim 1200 isein ant apgyvendinimo, 1200 su plc, bilietais nu ir krc maista atmetus, jei nevalgysi, tai lieka gal pora stukiu geriausiu atveju, kuriuos turetum ir valgiui, ir kelionemspaskirt, o tai apie ko nors nusipirkima nebelieka ne kalbos

Nesuprantu, kodel vieni gauna kokius 7 rimtus pasiulymus, o kiti is viso nieko negauna. Nuo ko tai priklauso...