Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011 (2)

QUOTE(tagatis @ 2011 02 06, 14:00)
Išsiunčiau jau laišką Edui. Reikia dabar atsakymo sulaukti, jog viskas gerai. Ryt keliausiu į plc atiduoti confirmation letter. wink.gif

Gal ir pasirodys kai kuriem durnas klausimas... Bet kas tas Edas? biggrin.gif Kad sneka visi cia taip apie ji...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantas887: 06 vasario 2011 - 13:54
QUOTE(Mantas887 @ 2011 02 06, 14:54)
Gal ir pasirodys kai kuriem durnas klausimas... Bet kas tas Edas? biggrin.gif Kad sneka visi cia taip apie ji...

Ed Graves. QS Moving menedzeris smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonderberg: 06 vasario 2011 - 14:00
smile.gifP+2011 02 06, 14:43-->
QUOTE(juste smile.gifP @ 2011 02 06, 14:43)
Sveiki visi.  4u.gif  prisijungsiu ir aš prie jūsų būrio, labai norėčiau išvažiuoti pagal šią programą į JAV, nes šią vasarą buvau tik atostogom ten, visai patiko. Bet nieko nežinau, esu tikrai visiškai žalia. Gal kas norėtų padėti ir suteikti informacijos? Bei gal kas jau yra ten važiavęs ir šiais metais vėl norėtų važiuoti, bet neturi su kuo? smile.gif

Sveika smile.gif Siūlyčiau pasiskaityti visas ansktesnes temas apie JAV (Jų berods 5), tada tikrai sužinosi tau reikiamos informacijos.
Žinau, kad užims nemažai laiko, BET VERTA. Nes pasakot, čia reiktų daug bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carammell @ 2011 02 06, 15:15)
Sveika smile.gif Siūlyčiau pasiskaityti visas ansktesnes temas apie JAV (Jų berods 5), tada tikrai sužinosi tau reikiamos informacijos.
Žinau, kad užims nemažai laiko, BET VERTA. Nes pasakot, čia reiktų daug  bigsmile.gif

Gerai, reikės paskaityti, kur aš bedingsiu doh.gif tik pagrindinį klausimą norėčiau paklausti, mane vis gąsdina tai, kad reikia daug pingų išsivežti, mokėti už tas programas, lėktuvo bilietus, pragyvenima iki primos algos ir t.t. ar nebus taip, kad man neužteks pingų ir aš neparsivešiu nieko, bei dar krisiu į minusą? smile.gif
Atsakyti
smile.gifP+2011 02 06, 15:26-->
QUOTE(juste smile.gifP @ 2011 02 06, 15:26)
Gerai, reikės paskaityti, kur aš bedingsiu doh.gif  tik pagrindinį klausimą norėčiau paklausti, mane vis gąsdina tai, kad reikia daug pingų išsivežti, mokėti už tas programas, lėktuvo bilietus, pragyvenima iki primos algos ir t.t. ar nebus taip, kad man neužteks pingų ir aš neparsivešiu nieko, bei dar krisiu į minusą? smile.gif

Visko buna, bet kaip sakoma bijai vilko - neik i miska lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonderberg @ 2011 02 06, 17:13)
Visko buna, bet kaip sakoma bijai vilko - neik i miska  lotuliukas.gif

Gal žinai kokių istorijų, kam kas nutike buvo? smile.gif bet šeip kiek esu girdėjusi, tai daug kas patenkinti grįžta ir parsiveža. Mane sesė truputi atkalbinėja, kad ten nevažiuočiau, nes sako dabar ten krizė, didelė bedarbystė.
Atsakyti
smile.gifP+2011 02 06, 17:15-->
QUOTE(juste smile.gifP @ 2011 02 06, 17:15)
Gal žinai kokių istorijų, kam kas nutike buvo? smile.gif bet šeip kiek esu girdėjusi, tai daug kas patenkinti grįžta ir parsiveža. Mane sesė truputi atkalbinėja, kad ten nevažiuočiau, nes sako dabar ten krizė, didelė bedarbystė.

Daugiau klausyk visu, tai niekad, niekur neisvaziuosi. Kiek zmoniu tiek nuomoniu.
Atsakyti
smile.gifP+2011 02 06, 17:15-->
QUOTE(juste smile.gifP @ 2011 02 06, 17:15)

daug kam buna, kad neparsiveza pinigu, nes ten isleidzia viska ka uzdirbo, astiveza daiktais ir panasiai, bet vistiek lieka patenkinti. priklauso kiek dirbsi ir koks bus atlyginimas, kokie tavo poreikiai bus USA. o istoriju tai yra prirasyta gal 5 temos, nepatingek pasiskaityti.. jokia krize tau nepakenks. Juk arba rasi darba, arba ne. beje daug informacijos yra puslapyje www.plc.lt, sekmes wink.gif
Atsakyti
As isvis siulau pamirst ta Amerika jei tokios mintys. NU prie ko cia ta krize ir bedarbyste? Jei randi darba, tai dzin tau ta krize ir bedarbyste. Nejau taip sunku pasiskaiciuot kiek mazdaug viskas iseitu. O is patirties zinau, kad tie visi kur gasdina, patys tinginiai nevykeliai yra, todel pavydi kitiems kurie kazka bando daryt. Daugiau tokiu klausysi, niekur neisvaziuosi.
BIJAI VILKO - NEIK I MISKA. Visada nutinka visokiu netiketumu. Galbut ismes is darbo, galbut i minusa nueisi, galbut i dideli pliusa nueisi, o galbut pagrobs meksikieciai prie sienos ir parduos organams. 4u.gif
Atsakyti
Kas keliauja pas Edą dirbti į movingą, gal susirašom per kokį skype? Manau, jog po vieną gal nekeliausime, o pasiorganizavus būtų viskas paprasčiau.
Atsakyti
QUOTE(tagatis @ 2011 02 06, 23:09)
Kas keliauja pas Edą dirbti į movingą, gal susirašom per kokį skype? Manau, jog po vieną gal nekeliausime, o pasiorganizavus būtų viskas paprasčiau.

Kaip pavydžiu, kad jūs kompanija:) aš visai viena, bet gal kas nors bent į mano valstiją Maine? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leyla @ 2011 02 06, 23:16)
Kaip pavydžiu, kad jūs kompanija:) aš visai viena, bet gal kas nors bent į mano valstiją Maine?  bigsmile.gif

Nu pagal PLC statistika Maine dirbo daugaiusiai Lietuviu studentu 2010 kaip supratau... Tai keliaujanciu turetu but...

O as siandien apturerjau interviu su Marriot viesbuciu, Human Resources manageriu i kalifornijos viesbucio vieno prie Laguna Beach. Labai sauniai viskas sekes, tik tiek kad vykti ten bus siek tiek loterija... :/ Negarantuoja valandu, jos priklausys nuo klientu skaiciaus, ir pirma menesi ten pragyvent iki pirmos algos gan brangokai kainuoja, tai riekia daug pinigu detis. Bet greiciausiai nieko geresnio neberasim tai teks imti.. smile.gif
Atsakyti