Įkraunama...
Įkraunama...

Argentinos Dogas

QUOTE(doviliuw @ 2012 07 05, 12:16)
Sveiki, pasirodom ir mes pagaliau.

thumbup.gif Smagios atostogos smile.gif Gražuolis Arčis wub.gif
Taip, didelėj minioj, su dideliu šuniu - vieni privalumai biggrin.gif Aš kai einu apsipirkinėt į turgų, tai būną tokių vietų, kur be eilės aptarnauja lotuliukas.gif

Beje, paskutinėj foto, prie antkaklio parištas automobilio apsaugos diržas, ar man taip atrodo tik unsure.gif
Atsakyti
Aha, prisegtas Arcis vazinejas, tik tas saugos dirzas is kitos masinos nupjautas ir perdarytas kad galetu prisegt prie masinos ir prie suns smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuw @ 2012 07 05, 12:33)
Aha, prisegtas Arcis vazinejas, tik tas saugos dirzas is kitos masinos nupjautas ir perdarytas kad galetu prisegt prie masinos ir prie suns smile.gif

šiaip labai gerai, bet saugos diržai turėtų segtis prie petnešų, prie antkaklio negerai, dėl užsismaugino ar kaklo traumos galimybės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikodema @ 2012 07 05, 11:39)
šiaip labai gerai, bet saugos diržai turėtų segtis prie petnešų, prie antkaklio negerai, dėl užsismaugino ar kaklo traumos galimybės wink.gif

O sito tai nezinojau, galvojau kad ner skirtumo, svarbu kad suni prisegt ax.gif Reiks petnesas nupirkt cool.gif
Atsakyti
Pasirodom su nauju pirkiniu biggrin.gif
user posted image

user posted image

Is pradziu Arciui buvo labai idomu, ka cia jam uzdejau, bet labai greit apsiprato ir dabar kiekviena vakara i lauka eina su petnesom bigsmile.gif
Atsakyti
Ikisam nosi 4u.gif

user posted image

biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien Druskininkuose stebėjau šios veislės šunis - gražuoliai wub.gif
Atsakyti
musu grazuole Koka smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vesta1 @ 2012 08 05, 09:24)
musu grazuole Koka smile.gif

user posted image
user posted image

[COLOR=blue]

sveiki,esame siu grazuoliu atstovo seimininkai.turime berniuka spaikuti.9men,esame kaune.norime draugauti su kitais baltuoliukais.gal priimsite mus i kompanija.?
stai kokie mes esame:sori nemoku dar ikelti nuotrauku g.gif
kai tik issiaiskinsiu pasirodysim:)

Atsakyti
QUOTE(mano taip @ 2012 08 14, 21:25)
[COLOR=blue]

sveiki,esame siu grazuoliu atstovo seimininkai.turime berniuka spaikuti.9men,esame kaune.norime draugauti su kitais baltuoliukais.gal priimsite mus i kompanija.?

Oooo, pagaliau kažkas iš AD ir Kaune yra smile.gif Smagu, kad prisijungėt! smile.gif Būtų labai smagu realybėj kada susimatyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mano taip @ 2012 08 14, 21:25)
[COLOR=blue]

labai malonu;), o mes su Koka atstovaujam Panevezi:D
Atsakyti
QUOTE(Vesta1 @ 2012 08 15, 10:04)
labai malonu;), o mes su Koka atstovaujam Panevezi:D

O iš kur pirkta Jūsiškė? smile.gif ir kiek jai laiko? smile.gif
Atsakyti