QUOTE(motoraika @ 2011 02 03, 04:41)
super

,labai gražūs mažyliai,
man jie patinka ir kokie keisti, kai maži

,
papasakokit daugiau apie AFGANUS koks jų charakteris, ar tikrai jie yra sunkiau dresuojami, ar čia tik paistalai kaip visada, ką įdomaus apie juos galėtumėt papasakot ko niekur neparašyta
aciu!
man jie nerealus
visi sunys yra dresuojami

yra ne vienas pavyzdys su dresuotais afganais , taip pat agility ir cirke dirbanciais tai pat
as galiu papasakoti tik apie savu charakteri .
Pvz . , mano vaikinas visiskai nepriklausomas - jis daro ka nori , kada nori ir kaip nori. O jei jau as noriu ko nors is jo vadinasi turiu jam irodyti , kad tai naudinga . Jis tikrai nesivargins ir neskubes pakviestas ateiti , jei nutare ateiti tai nutare , jei ne - gali daryti ka nori, vis tiek neateis

Taip - labai mielas ir svelnus , per daug nesibuciuojantis ir zinantis kokia svarbi asmenybe jis yra . Vadas mano visos gaujos ir ne kitaip . Namie betvarkiu niekada nedaro ir nedare kol augo.
Tuo tarpu mano pana - priesingybe!!! mano seselis, niekur nesitraukia , visada ateis pakviesta . Tingine (kaip ir as) , bet negavus fizinio kruvio namus nusiaubs taip kad nezinosi ir kaip pradeti tvarkyti (neisaugo ji is to amziaus!!)
Dauguma sako , kad afganu kurtai ramus namuose , miegantys ir nelakstantys aplink kojas. Maniskiai lygiai tokie patys ir yra . Mano Friday visada pasitiks parejus , o Flash pirma pasiziures kokios nuotaikos esi ir ka turi gero krepsyje ir pagalvojes gali ateiti pasibuciuoti ar apsikabinti
Suo zinoma ne kiekvienam
Mes dar sakome , kad afganu kurtai gali sutikti gyventi su kokeriais , bet ne visada jais megausis (kadangi turi anglus pati) . Maniskiai amerikiecius paprasciausiai ignoruoja .
Pasakoti galima daug ir be pabaigos