Įkraunama...
Įkraunama...

Kurtai

QUOTE(*Keila* @ 2011 02 04, 11:45)
Nu matai kaip skirtingai buna. 4u.gif
Tai jei buvo Biusi, buvo Bleki, tai turit prisiminti mano kremine Greta biggrin.gif

bigsmile.gif reiks mamos uzklaust smile.gif nu kaip miela sitaip netiketai smile.gif
biusio laikais manes dar nebuvo ir neilgai kartu tegyvenom...smile.gif

bet tikrai ar tas afganu veislynas vis dar veisia juos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tvikse: 04 vasario 2011 - 12:17
QUOTE(ciceronas @ 2011 02 04, 12:11)
Svarbiausia, kad būtumėt sveiki, o visa kita nesvarbu...

Tas tai taip, bet paskui norisi vis daugiau ir daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(motoraika @ 2011 02 04, 18:59)
labai gražūs mažyliai  4u.gif ,
gal italijoje netrūksta afganiukų ir greitai suranda savo naujuosius šeimininkus, nes kaip matau lietuvoje, tai tik vienas veislynas ir tas neplanuoja tikriausiai vados  g.gif labai gaila ir ydomu, kodėl, ar nepopoliarūs jie pas mus, ar brangūs?
kokios apytikslios kainos dabar, gal kas žinote?  mirksiukas.gif
rimtai susidomėjus  ax.gif

aciu 4u.gif

Italijoje siuo metu yra 3 vados ir is dvieju ugtelejusiu vadu pamenu ieskojo keli suniukai namu , nezinau ar jie rado rolleyes.gif siaip visada pas mus 3-5 vados suniuku tuo paciu metu buna , tai nera ta veisle kuria randa namus iki 2 menesiu amziaus manau , siaip dazniausia veisejai pasilieka sau ka nors kiek teko pastebeti .
Lietuvoje, kaip ir visur ju bumas didelis buvo pries beveik 20 metu g.gif po to jauciu zmones suprato kad tai suo ne kiekvienam g.gif
Lietuvoje tik vienas veislynas ir tera rolleyes.gif
as LT gyvendama jokios vados neplanuociau ir nesvajociau - nes kai zinai kad nera paprasta juos uzauginti gerai , rasti namu praktiskai neimanoma , kergti del to kad is 10 suniuku vados sau 9 pasiliktum g.gif as zinau kad netureciau galimybiu ..
cia as turiu vietos ir gerus orus - suniukai turi galimybe judeti lauke , o LT jie butu uzdaryti viduje - apie kokia kondicija galima kalbeti ir gera augima? o su tais sniegais ir salciais 2 men suniukas lauke neka ir lakstys rolleyes.gif nezinau , as taip mastau..
Suniuku yra praktiskai visur Europoje , Rusijoje man rods gal 4 vados yra rolleyes.gif
kaina suniuku niekam nera paslaptis - 1000-1500 euru , keliuose veislynuose kaina 1800 yra .
Manau norint visada galima rasti .
As irgi dar ieskau namu dviems mergaitems , bet mes niekaip nerandam laiko nuotraukoms , nekalbu apie video schmoll.gif

tvikse nugi tikrai vienintelis veislynas bigsmile.gif
yra dar cempione kalyte Kaune , ja norejo kergti ir zadejo , bet ar kergs tiksliai 100% nezino rolleyes.gif
Atsakyti
gimine suprantu jus puikiai...labai apmaudu , kad jums nesuteike JN verysad.gif , bet manau , Pnevezyje tikrai gausit JN biggrin.gif nes konkurentu neturite...mano Kesas nepakankamai susiformaves, todel drasiai dalyvaukit ir tikrai linkiu jums gauti pilna komplekta apdovanojimu ir tapti LTJCH thumbup.gif
Tikiuosi Kastorui greitai susitvarkys letena ir pamirsit apie vargelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2011 02 04, 12:15)
bigsmile.gif  reiks mamos uzklaust smile.gif nu kaip miela sitaip netiketai smile.gif
biusio laikais manes dar nebuvo ir neilgai kartu tegyvenom...smile.gif

bet tikrai ar tas afganu veislynas vis dar veisia juos?

as taip ir supratau, kad as su tavo mama buvom pazystamos (man paciai tuo metu buvo kokie 13 metu biggrin.gif )

Kaip Laisve ir minejo, afganai buvo populiarus pries 20 metu, tada ju buvo lb daug, o db seniai besu maciusi kur. Tik viena karta( pries koki 2 metus) pamaciau toki vaizda, kad net sirdi suspaude. Vaziavau i Silute reikalais ir pro viena sodyba pravaziavom, tai negalejau patiketi, kad matau afganu kurta nukirpta trumpai ir prirista prie lenciugo, prie budos doh.gif

O idomu toks dalykas (ka tik pagalvojau), ar butu imanoma surasti kokiu proproprovaikaiciu mano suns?( pagal dokus, pavarde) biggrin.gif Gal ir kvailas klausimas, nu bet butu lb smalsu.
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2011 02 05, 03:13)
as taip ir supratau, kad as su tavo mama buvom pazystamos (man paciai tuo metu buvo kokie 13 metu biggrin.gif )

Kaip Laisve ir minejo, afganai buvo populiarus pries 20 metu, tada ju buvo lb daug, o db seniai besu maciusi kur. Tik viena karta( pries koki 2 metus) pamaciau toki vaizda, kad net sirdi suspaude. Vaziavau i Silute reikalais ir pro viena sodyba pravaziavom, tai negalejau patiketi, kad matau afganu kurta nukirpta trumpai ir prirista prie lenciugo, prie budos doh.gif

O idomu toks dalykas (ka tik pagalvojau), ar butu imanoma surasti kokiu proproprovaikaiciu mano suns?( pagal dokus, pavarde) biggrin.gif  Gal ir kvailas klausimas, nu bet butu lb smalsu.

as Klaipedoje gal pries 4-5 metus esu maciusi palaida sena afgana (na bent jau man tuo metu pasirode kad senas suo) as pamenu po siai dienai kad tuo metu vaziavau mikriuku ir maciau beganti , jauciu ir sav kazkur buvo netoli nes kai klausiau pazistamu tam rajone gyvenanciu tai sake kad vedzioja be pavadelio kartais , daugiau neteko matyti.
Siluteje pacioje esu maciusi afgana bet ir sena ir kazkur pries 4 metus (mano mamos teviske ten , tai vaziuodavau as ten kartais)
as jauciu siuo metu LT esancius afganus galima ant ranku suskaiciuoti , Kaune ko gero daugiausiai ju ir yra g.gif
as manau kad galima atsekti provaikius tavo suns , jei jo vaikai kergesi su dokumentais ir i parodas vaiksciojo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laisve @ 2011 02 04, 21:04)
as Klaipedoje gal pries 4-5 metus esu maciusi palaida sena afgana (na bent jau man tuo metu pasirode kad senas suo) as pamenu po siai dienai kad tuo metu vaziavau mikriuku ir maciau beganti , jauciu ir sav kazkur buvo netoli nes kai klausiau pazistamu tam rajone gyvenanciu tai sake kad vedzioja be pavadelio kartais , daugiau neteko matyti.
Siluteje pacioje esu maciusi afgana bet ir sena ir kazkur pries 4 metus (mano mamos teviske ten , tai vaziuodavau as ten kartais)
as jauciu siuo metu LT esancius afganus galima ant ranku suskaiciuoti , Kaune ko gero daugiausiai ju ir yra  g.gif
as manau kad galima atsekti provaikius tavo suns , jei jo vaikai kergesi su dokumentais ir i parodas vaiksciojo  mirksiukas.gif

Butu idomu suzinoti. Bet neisivaizduoju net nuo ko pradeti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2011 02 04, 21:13)

Tai prie būdos bent šuo gvent gali, kad ir kokios tragiškos sąlygos, bet va kai randi viduryje miško prie medžio pririštą ir paliktą likimo valiai afganą, kuris dar neseniai po parodas buvo vežiotas, tai plaukai šiaušiasi nuo šitokio nužmogėjimo.
Atsakyti
QUOTE(BlueBelton @ 2011 02 04, 21:18)
Tai prie būdos bent šuo gvent gali, kad ir kokios tragiškos sąlygos, bet va kai randi viduryje miško prie medžio pririštą ir paliktą likimo valiai afganą, kuris dar neseniai po parodas buvo vežiotas, tai plaukai šiaušiasi nuo šitokio nužmogėjimo.

blink.gif blink.gif siaubas. neturiu zodziu
Atsakyti
Mano žiniomis, jaunimo klasėje šuo dalyvauja iki 18mėnesių. Tokio amžiaus Kastoras pataps vasario 23d, tad Kaune registravomės jaunimo klasėje ir kodėl mus paleido į ringą atskirai - aš nežinau. Labai dėl to su teisėjais ir nesiginčyjau, bo esu naujokas parodose, o ir nurodymus stengiuos vykdyti 100%.

3.6.1. šuniukų – nuo 3 iki 6 mėn. amžiaus;
3.6.2. mažylių – nuo 6 iki 9 mėn. amžiaus;
3.6.3. jaunimo – nuo 9 iki 18 mėn. amžiaus;
3.6.4. pereinama – nuo 15 iki 24 mėn. amžiaus;
3.6.5. atvira – nuo 15 mėn. amžiaus

Taigi, nuo 15 mėn. amžiaus šuo jau gali dalyvauti atviroje klasėje, juolab, jei jis jau yra susirinkęs LT JCH, t.y. turi 3 x LT JN
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2011 02 04, 23:20)
blink.gif  blink.gif siaubas. neturiu zodziu

Tai gal Laisve turi, gal papasakos šią istoriją, kurią visi seniau "beverdantys" kinologijoje žmonės puikiai dar prisimena..
Atsakyti
QUOTE(kennel_Eolo_arfa @ 2011 02 04, 22:32)
3.6.1. šuniukų – nuo 3 iki 6 mėn. amžiaus;
3.6.2. mažylių – nuo 6 iki 9 mėn. amžiaus;
3.6.3. jaunimo – nuo 9 iki 18 mėn. amžiaus;
3.6.4. pereinama – nuo 15 iki 24 mėn. amžiaus;
3.6.5. atvira – nuo 15 mėn. amžiaus

Taigi, nuo 15 mėn. amžiaus šuo jau gali dalyvauti atviroje klasėje, juolab, jei jis jau yra susirinkęs LT JCH, t.y. turi 3 x LT JN

Ačių už atsakymą!
Tik kad mes registravomės į jaunimo klasę, nes būtent, kad dar neturime 3-ų JN verysad.gif Paskutinė viltis mums gauti LT JCH, tai paroda Panevėžyje vasario 20d. Laaaabai stengsimės fitness4.gif

Dar klausimas. Dvi klasės (pereinama ir atvira) - nuo 15 mėnesių amžiaus. Kuo jos skiriasi? Kaip pasirinkti kurioje dalyvauti?
Atsakyti