Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau,16 tema

QUOTE(LokysL @ 2011 01 29, 13:16)
placiau pakomentuokit apie klaidas kurias padaret del juodgrindziu, arba nuotrauku idekit, kad kiti tokiu klaidu nedarytu.

Tada nelabai suprantu kaip ta vieta liko neapsiltinta, tas perimetras, juk isores siltinimas susijungia su stogo siltinimu, nebent pas jus apsiltinimas eina iki pakalimu tik....sita vieta reikia gerai apsiltinti ir suziureti sandaruma, nes tas mazgas gan pavojingas.

Na su juodgrindėm ir peliukais mums tas kenkėjų naikinojas išaiškino taip: pamatus mes šildome tiek iš išorės, tiek iš vidaus, dabar yra 10cm polisterolo iš vidaus, polisterolas buvo sudėtas iš vidinės pusės iš užlietos juodgrindės, juogrindės prispaudė polisterolą prie rostverko, tai vat kenkėjų naikintojas sako, kad mes palikome atvirą kelią peliukams į namą, pro tą polisterolą, kuris pridėtas prie pamato iš vidaus, dabar reikia ten kur tas polisterolas jį pjaustyti ir dalieti juodgrindes iki rostverko, nes jei tipo taip nepadarysim, ant juogrindžių dar šiltinimo pavarysim, keliai atviri per visą rostverko peritmetrą tai turėsim po grindim pelių gūžt...manau teisybės tikrai šiuose žodžiuose yra doh.gif

namas dar nešiltintas pasmus, pradėsim šiltinti stogą, o tą vietą norim padaryti sandarią, tai vat ir mąstom kaip čia ja nedidelėm sčnaudom padaryti labai sandarią smile.gif

QUOTE(Vilienė @ 2011 01 29, 15:23)
Kaina paimta "iš akies", tikiuosi pats įrenginys 5000 ir 5000 vamzdynas su montavimu. Gal klystu, bet +/-10proc ne daugiau. Čia vėl naujiena: visad svajojau apie centralizuotą, automatinį namų valdymą (Smart house) ir gavau labai įdomų pasiūlymą 5k-10k su viskuo (paskurinis pasiūlymas buvo 90.000 doh.gif ) ir jie siūlo ventiliacijos debitų valdimą, t.y. kur esi ten ventiliacija intensyvesnė, o tuščiose patalpose - lėtesnė. Todėl čia gali būti papildomų išlaidų, gal kokiom pavarinėms sklendėms. Na bus matyt, kai instaliuotojas nulips nuo slidžių, kitą savaitę.

dėkui už kontaktus rekupui, tikrai pasiskambinsiu, nes kaina labai priimtina. O vat smart house tai čia mano svajonių svajonė, ką pasiūlė į tuos 10k, kas siūlė ir kaip man būtų galima iki to pasiūlymo dasikasti?
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2011 01 29, 15:33)
Na su juodgrindėm ir peliukais mums tas kenkėjų naikinojas išaiškino taip: pamatus mes šildome tiek iš išorės, tiek iš vidaus, dabar yra 10cm polisterolo iš vidaus, polisterolas buvo sudėtas iš vidinės pusės iš užlietos juodgrindės, juogrindės prispaudė polisterolą prie rostverko, tai vat kenkėjų naikintojas sako, kad mes palikome atvirą kelią peliukams į namą, pro tą polisterolą, kuris pridėtas prie pamato iš vidaus, dabar reikia ten kur tas polisterolas jį pjaustyti ir dalieti juodgrindes iki rostverko, nes jei tipo taip nepadarysim, ant juogrindžių dar šiltinimo pavarysim, keliai atviri per visą rostverko peritmetrą tai turėsim po grindim pelių gūžt...manau teisybės tikrai šiuose žodžiuose yra  doh.gif

namas dar nešiltintas pasmus, pradėsim šiltinti stogą, o tą vietą norim padaryti sandarią, tai vat ir mąstom kaip čia ja nedidelėm sčnaudom padaryti labai sandarią smile.gif
dėkui už kontaktus rekupui, tikrai pasiskambinsiu, nes kaina labai priimtina. O vat smart house tai čia mano svajonių svajonė, ką pasiūlė į tuos 10k, kas siūlė ir kaip man būtų galima iki to pasiūlymo dasikasti?

tai cia 10 000 lt su rekuperatorium, montavimu ir smart valdymu?
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2011 01 29, 15:33)

Lukterkit truputį (rus. lavonėlį smile.gif ) kitą savaitę gal kažką konkrečiau gausiu ir būtinai pasidalinsiu info. Kol kas kaina labai džiugina, primeskit 5-10k ir 90k doh.gif Jau beveik buvom palaidoję viltį, na ne Poška esu kad už žaislą 90k išmest smile.gif
Matysim. Į až permesiu jų darbo pavyzdžius, ten ir kontaktus rasite smile.gif
Papildyta:
QUOTE(LokysL @ 2011 01 29, 15:43)
tai cia 10 000 lt su rekuperatorium, montavimu ir smart valdymu?

Na ką jūs Loky, Kalėdos dar ne greit biggrin.gif užtenka tik įrenginio bei sistemos su montavimu už 10k, jau nebloga kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2011 01 29, 14:36)
atsiprašau už kokybę, nufotografavau monitorių  biggrin.gif

plotis - 7 m., ilgis - 13 m., bet norėtume mažinti.
šiaurė - apatinis kairys kampas  verysad.gif  (kur dideli langai)

visai mielas namukas jūsų thumbup.gif
noriu paklausti - ar jūs turit tiek drabužių, kad kambaryje kurio kvadratūra 9,25 berods.. duosit 5kv drabužinei?? tame kambaryje daryčiau paprastą spintą sieninę, kad tik tas kambarys padidėtų thumbup.gif
(žinutė kurioje drabužinės paminėtos kaip super buvo rašyta MB - pamiršo pasirašyt VV)
Papildyta:
QUOTE(Fruktė @ 2011 01 29, 00:00)
O kaip dėl rekuperatoriaus vamzdyno - ar jis visada dedamas pastogėje, ar galima jį dėti žemiau perdangos (pvz. virš pakabinamų lubų)? Pas mus bus g/b perdanga, bet pastogė nešiltinta, todėl iškilo toks klausimas.

Ia vamzdynas bus tarplubyje - specialiai tik dėl ventiliacijos perdangą pakėlėm 25cm kad būtų vietos vamzdžiams. IIa dėsim palėpėj - racionaliau nuleisti šiltą perdangą, o vamzdžius vedžioti palėpėje ir juos apšiltinti. Jūs galite pasirinkti abu variantus, bet jei perdanga ne labai stora - kelčiau vamzdyną virš jos, skandinčiau vamzdžius perdangos šiltinime. Perdangą reiktų šiltinti bent 40cm, tai 100-125-160mm vamzdžiai (diametrą nustatys projektuotojai) puikiai paskęs. Labai neblogas sprendimas perdangai naudoti liktinius klojinius - neskaitant sijų, perdanga būtų plona ir pradžiai šilta, lengvai įrengiama. Mano bloge yra kelios foto ir truputis informacijos.
VV
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 29 sausio 2011 - 15:50
QUOTE(Vilienė @ 2011 01 29, 15:49)
visai mielas namukas jūsų  thumbup.gif
noriu paklausti - ar jūs turit tiek drabužių, kad kambaryje kurio kvadratūra 9,25 berods.. duosit 5kv drabužinei?? tame kambaryje daryčiau paprastą spintą sieninę, kad tik tas kambarys padidėtų  thumbup.gif
(žinutė kurioje drabužinės paminėtos kaip super buvo rašyta MB - pamiršo pasirašyt VV)

ne, manau kad mažinsim drabužinę, neturim tiek rūbų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2011 01 29, 13:36)
user posted image

user posted image

na man irgi uzkliuvo tik virtuves stalas...

as tos pertvaros nedaryciau o daryciau kazkoki bariuka su kedemis...

be to jei zadate destyti baldus taip kaip parodyta tai biski keistoka kad vienintelis vaizdas i kiema, o sofke kaip tik ziuri i virtuve o ne i kiema...

ir dar jei ten virsuje tas melynas televizorius, tai nuo dabartiniu baldu igi ji nepatogu ziureti...

Antras aukstas labai sauniai isplanuotas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 29 sausio 2011 - 16:35
QUOTE(Marile @ 2011 01 29, 17:03)
ne, manau kad mažinsim drabužinę, neturim tiek rūbų  biggrin.gif

Labai daug kanalų sienose, Ia dešinė viršuje - ar čia katilinė? Kuom šildysitės? IIa prapuola kanalai iš Ia ir atsiranda nauji smile.gif gal tik pamiršta nubraižyti?
Atsakyti
Dingus buvau truputuka. ax.gif

QUOTE(Statybininke optimiste @ 2011 01 28, 19:27)
Noreciau paklausti Caca ir Janudi (gal kuri atsakys  blush2.gif ), kiek pas jus kvadratu virtuvese. Atrodo mazdaug panasaus dydzio jusu abieju. Labai domina koks ilgis ir plotis. As pradejau pergyventi, kad mano virtuve bus mazoka  verysad.gif

Virtuve pas mus kartu su valgomuoju, apie 16 kvadratu. ax.gif Grynai virtuves ismatavimai 3,05x2,5m, o visos patalpos 3.05x 5.3m. Valgomojo stalas nedidelis, bet musu seimos poreikiams pats tas.Galbut noretusi keliu papildomu kvadratu.
Atsakyti
Tai kaip dėl prisijungimo Lokiui ir Vilienei? Marmiete? Mergina? Caca? Domogintare? suminėjau visas kurias dfabar užmačiau biggrin.gif
Aš pati už jei ką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruolė: 29 sausio 2011 - 21:43
[quote=Giedruolė,2011 01 27, 22:49]
O tai 500Lt už stelažus kuriam čia laikotarpiui? visam darbų etapui, mėnesiui ar kaip?
visam laikui kol darys
Atsakyti
Ačiū Eglėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 01 29, 22:37)
Tai kaip dėl prisijungimo Lokiui ir Vilienei? Marmiete? Mergina? Caca? Domogintare? suminėjau visas kurias dfabar užmačiau biggrin.gif
Aš pati už jei ką.

As UZ. Jie abu tikrai aktyvus. 4u.gif
Atsakyti