Ot bus jums mergaitės - prisileidot diedų į albumą

Aš labiau kreipiau dėmesį į šiltinimą ir sprendimus, ateityje mažinančius išlaikymo sąnaudas...Mačiau keletą namų gana rimtai apšiltintų, aišku fotkių nedaug kad pilną vaizdą susidaryt.
Pamiršau visoms padėkoti už pasitikėjimą, pasistenksime pateisinti.
Jau esu draugiškai "išspirtas" iš albumo - MB uždėjo veto, tipo turi blog'ą o fotkes palieki man

Bet vistiek naudos bus - kai užvirs diskusija bus aišku kas ir apie ką ten...
Ot rytinis užsiėmimas - gal keturias valandas vartėm

(gerai kad Kaunas ne Londonas ar Niujorkas

) Apžiūrinėjom nuotraukų fonus - a nuš kaimynų rasim?
Pažįstamų teko pamatyt - pas kelius namus g/b perdangų montažas nufotkintas, plokštes vežė kaimyno šoperiukai, deja vienas jau AA (prieš mėnesį buvo per TV apie avariją - nepritvirtintos konstrukcijos slydo puspriekabe, nunešė priekinę sieną, kabiną, vairuotojas žuvo...Nepatikėsit - žmogus PASKUTINĮ REISĄ darė, jam jau buvo nupirktas kitas, naujesnis vilkikas

Reno nepanoro su vairuotoju skirtis

)
Bijojom truputi pasirodyti "šlapiu maišu trenkti išsišokėliai" nes dizaino supratimas truputi kitoks...dauguma labai populiariųjų sprendimų, matytų nuotraukose, ne prie širdies ir akies. Bet radome ir kelis labai modernius, drąsius namus, todėl gal labai nekontrastuosime. MB jau nubėgo į naujus palocius ir privarė fotiką interjerinių nuotraukų - čia specialiai albumui. Po kulinarinės pertraukėlės tikiuosi pateiks jūsų teismui
Nu šauniai čia mes visi Kauną gražiname
VV