Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumai

QUOTE(shestaresatthesky @ 2013 06 19, 17:20)
Sveikos. Nesu lankiusis soliariume, tačiau planuoju ir gal galit kas nors padėti,patarti ir atsakyti į kelis klausimus.. Pirmiausia tai, esu balta (tikriausiai 2tipo), todėl suprantu, jog neturėčiau labai ilgai jame būti, ypač pirmus kartus. Kas kiek laiko galima lankytis soliariume ir ar įmanoma per pora savaičių tapti karamelinei? Ir kaip dėl tų kremukų, kurie skatina įdegį: jie netepa drabužių ir ar jais reikia teptis namie ar vietoj, soliariume (ar nėra skirtumo)? Ir gal ką esat girdėję apie Australian Gold Bronzing Dry Oil Spray Intensifier ar galit kažką patart? Nenoriu išleist labai daug pinigėlių tokiam dalykui, bet būtų gerai turėt kokybišką įdegį.
Iš anksto dėkoju už atsakymus. smile.gif

Kiek zinau sitas soliariume netinka schmoll.gif jis deginimuis sauluteje tik.
As siulyciau AG Sinfully Black kremuka (is patrities) ax.gif jis su bronzatoriais, tai skatina idegio greitesni atsiradima. Su siuo kremuku issitepi soliariume ir soki i kabina. Man drabuziu netepa. schmoll.gif g.gif
O kadangi tavo oda sviesi ir eisi pirma karta, tai pirma karta siulyciau eiti pvz kokias 3 min. po keliu dienu 1min ar 2 padidinti deginimosi laika. As tai vaikstau kas 2a diena, kai igaunu jau idegi, vaikstau kas kokias 4 ar 5 dienas idegi palaikyti. Degintis pradedu nuo 3 4 min o veliau jau noredama palaikyti idegi kokias 7 ar 8 min bunu (daugiau isbuti negaliu schmoll.gif ). Cia dar nuo lempu stiprumo priklauso.
Atsakyti
Australian Gold LEGALLY DARK 18X Bronzer
ar galetu kuri jau atsiliepimu parasyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE
Kiek zinau sitas soliariume netinka  jis deginimuis sauluteje tik.
As siulyciau AG Sinfully Black kremuka (is patrities)  jis su bronzatoriais, tai skatina idegio greitesni atsiradima. Su siuo kremuku issitepi soliariume ir soki i kabina. Man drabuziu netepa. 
O kadangi tavo oda sviesi ir eisi pirma karta, tai pirma karta siulyciau eiti pvz kokias 3 min. po keliu dienu 1min ar 2 padidinti deginimosi laika. As tai vaikstau kas 2a diena, kai igaunu jau idegi, vaikstau kas kokias 4 ar 5 dienas idegi palaikyti. Degintis pradedu nuo 3 4 min o veliau jau noredama palaikyti idegi kokias 7 ar 8 min bunu (daugiau isbuti negaliu  ). Cia dar nuo lempu stiprumo priklauso.
spaicyy Paskelbta 2013 06 25, 11:20

Dėkoju už atsakymus. Ir dar vienas (gal kvailas biggrin.gif) klausimas: o kaip su nugara? Kaip jūs ją išsitepate pati tuo kremuku? Ir tepate veidą, delnus, padus ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(shestaresatthesky @ 2013 06 28, 15:20)
Dėkoju už atsakymus. Ir dar vienas (gal kvailas biggrin.gif) klausimas: o kaip su nugara? Kaip jūs ją išsitepate pati tuo kremuku? Ir tepate veidą, delnus, padus ir pan.?

Ne manes klausiama, bet atsakysiu. Man pavyksta issitepti nugara, veida ir kremu tepuosi (! negalima su tinglu tik teptis! na ir siaip jei odai netiks kremas, galbut reiketu spec veidui kremuko...).
delnai kazkaip savaime issitepa kremu tepantis kuna, pedu apacios netepu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites,
Patarkit prasau-kokiu kremuku teptis kojas,visa virsutine kuno dalis pasakiskai graziai igavo atspalvi,o kojos nei per kur nedega doh.gif Tepuosi Australian Gold Sinfully Black .
\koki jus patartumet kojoms???Aciu
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2013 01 17, 20:24)
Man labai istrauke ant veido strazdanas pasisakiau darbuotojai.Tai sako ko anksciau nesaket turim kremuka su apsauga ir dave Australian Gold. Nezinau ar apsaugojo jis man veida, nes baiginejau abonementa ir stengiausi veido daugiau nedeginti.

gal atsimenate kokį konkrečiai kremuką davė?

Norėčiau patarimų, ką daryti, jei stovimame soliariume veidą noriu deginti kaip įmanoma mažiau? Ar tiktų įprastiniai kremai nuo saulės su tarkim SPF 30?
Ar būna kokie nors būtent soliarumui skirti apsauginiai kremukai? 4u.gif

P.S. Sachara Erfurto 30 nebedirba doh.gif Nuėjau į artimiausią, esančią Architektų g. 19, prie Rimi, ir visiškai nusvyliau jų stovimu soliarumu - persirengimas+deginimas pačiam soliarume man pasirodė totalus briedas...Ypač dėl to, kad tiek su batais tiek basom tenka stovėt ant vieno ir to pačio kilimėlio doh.gif
Dbr galvoju išbandyti Solisuno soliarumus Žvėryne... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ketus: 03 rugpjūčio 2013 - 14:10
Šia vasara tik i soliariuma ir eiti mirksiukas.gif Kaip jus padarote, kad idegis ilgiau laikytusi?
Atsakyti
sveikos smile.gif
gal kuri zinote Vilniaus solisun, kur naujai pakeistos lempos?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Nikole_ @ 2013 08 08, 09:55)
sveikos  smile.gif
gal kuri zinote Vilniaus solisun, kur naujai pakeistos lempos?
aciu  4u.gif



Sveika,
Aš gal ne viasai į tema blush2.gif , bet rekomenduočiau pabandyti soliariumą "Sun Lani", kaina kaip "Solisun", bet kokybė daug geresnė, na ir jie labai vertina savo klientus, sako kad lempas keičia dažniau nei rekomenduoja gamintojai, ir jos ten kažkokios sveikesnės g.gif

Nereklamuoju, tik dalinuosi gera patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Patarkit prasau koki krema pasirinkti
AG Hardcore Black 30x ar AG Sinfully Black ?

Parasykit prasau savo atsiliepimus apie siuos kremukus ax.gif
Atsakyti
Laba, ar ėjote kas Kaune į '' Elit Sun '' ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2013 09 30, 07:56)
Sveikos  4u.gif
Patarkit prasau koki krema pasirinkti
AG Hardcore Black 30x ar AG Sinfully Black ?

Parasykit prasau savo atsiliepimus apie siuos kremukus  ax.gif

***As naudoju AG Sinfully Black,visas kunas super grazu atspalvi igavo ir palyginus greitai mirksiukas.gif ,tik kojoms reik kitokio kremuko-su siuo nelabai eina idegt...
Atsakyti