Įkraunama...
Įkraunama...

> Viskas naujagimiui, viskas ką tik atėjusiems į š

QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 11 21, 16:27)
sita megztuka mezgiau labai paprastai: nusimezgiau visas dalis iki pazastu ir tada surinkau visas akis ant virbalu su valu ir mezgiau reglaniuka  ax.gif

gal ir kvailas klausimas - o kokio ilgio valas jungia virbalus? nes man su tais kur naudoju suagusiems megztukams sunku vaikiškus sujungt, tempti mezginį reikia, t.y. atrodo valas per ilgas g.gif
Atsakyti
QUOTE(RutRut @ 2011 11 21, 19:42)
gal ir kvailas klausimas - o kokio ilgio valas jungia virbalus? nes man su tais kur naudoju suagusiems megztukams sunku vaikiškus sujungt, tempti mezginį reikia, t.y. atrodo valas per ilgas g.gif

na as irgi su tokiais (80 cm), bet kad mezginio netemptu as zaidziu: istraukiu valo gabaliuka tarp akiu dviejose vietose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AGLYTĖ @ 2011 11 17, 12:03)
Merginos pagal sia nuoroda visos numegsit, viskas labai aiskiai aprasyta ir parodyta

http://mezginiaivaik...gimas-i-11.html

tik tame bloge viskas eina is apacios i virsu, tai paspausit mezgam kartu ir issmes visas kitas dalis

QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 11 21, 16:27)
sita megztuka mezgiau labai paprastai: nusimezgiau visas dalis iki pazastu ir tada surinkau visas akis ant virbalu su valu ir mezgiau reglaniuka  ax.gif

labai aciu uz nuoroda smile.gif jau baigineju megzti thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri turit grazaus silto kombinezono schemute? Turiu nusiziurejus viena, svarbu koju forma ir kapisonas:

http://www.mothercar...related-tab-3-5
Atsakyti
Labas 4u.gif
ir as jungiuosi prie Jusu 4u.gif
noriu pasirodyti su savo pirmu "blynu" ax.gif vokelis naujagimiui smile.gif
user posted image
Atsakyti
gaga nerealiai gražu wub.gif super idėja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 02 21, 17:48)
Ačiū blush2.gif Pledukas irgi mano  ax.gif

Ar galeciau toki uzsisakyti pas tave ax.gif mirksiukas.gif parasyk man i az , dekui
Atsakyti
Puikus vokelis. Taip ir norisi lėliuko !(tfu-tfu-tfu !)
Atsakyti
QUOTE(Juracka @ 2011 11 11, 23:33)
aciu labai, o gal kas mezget mergaitei (kudikeliui) suknele ilgomis rankovemis ir gali pasidalinti  ax.gif

na einu toliau ieskoti, gal ir taip rasiu, bet busiu dekinga, jei kas ir ikels cia  blush2.gif

aš visas suknias taip mezgu... Rankovių ilgį kokį reik numezgi... ir visokius pagražinimus pasikoreguoji...

Atsakyti
Prisiruosiau ir as ideti foto pirmojo savo gyvenime megzto megztinio biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(auramba @ 2012 01 11, 10:58)
Prisiruosiau ir as ideti foto pirmojo savo gyvenime megzto megztinio  biggrin.gif

labai grazu, o kaip pirmam tai nerealu mirksiukas.gif
Atsakyti
mano pirmasis megztinukas po keleto menesiu gimsianciai kruopytei wub.gif
user posted image
Atsakyti