Įkraunama...
Įkraunama...

> Viskas naujagimiui, viskas ką tik atėjusiems į š

QUOTE(kristynka* @ 2011 11 04, 15:06)
labai patogu kai turi bent viena rubeli vaikucio tai gali pagal ji pasimatuot mezgini mirksiukas.gif

O kai neturi? smile.gif nes pati tai dar be leliuko. Ir čia dovana draugų mažiesiems, tai nesinori klausti kokie išmatavimai smile.gif
Atsakyti
Kai neturi, nueini į parduotuvę ir nusiperki biggrin.gif juokauju mirksiukas.gif Kažkur turėjau lentelę, einu ieškot mastau.gif

Štai user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...little mary...: 04 lapkričio 2011 - 15:33
QUOTE(...little mary... @ 2011 11 04, 16:29)
Kai neturi, nueini į parduotuvę ir nusiperki  biggrin.gif  juokauju  mirksiukas.gif  Kažkur turėjau lentelę, einu ieškot mastau.gif

Štai user posted image

ACIŪ LABAI!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dovana leliukui (foto neryški). Ant priekio išmegztas meškiukas

user posted image
Atsakyti
rodau ir as savo mezginuka mylimam sunaiteliui blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 11 04, 16:29)
Kažkur turėjau lentelę, einu ieškot mastau.gif

aciu labai, o gal kas mezget mergaitei (kudikeliui) suknele ilgomis rankovemis ir gali pasidalinti ax.gif

na einu toliau ieskoti, gal ir taip rasiu, bet busiu dekinga, jei kas ir ikels cia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 11 10, 19:35)
rodau ir as savo mezginuka mylimam sunaiteliui  blush2.gif

user posted image

Sveikos, nesu patyrusi mezgeja, bet labai noriu numegzti savo busimam kleckui megztuka. Gal galite ideti kas schemute tokio megztuko? Arba persagstomo. Man svarbiau ne rastas, o kaklas, rankoves - kaip ir kiek ten tu akiu nuleidineti, kad gautusi graziai ir lygiai smile.gif
Atsakyti
Aš irgi tokio norėčiau savo būsimam sūneliui, bet manau beviltiška išmokt rankoves ir kaklą išmegzti, moku tik kojines, pledukus megzt doh.gif
Atsakyti
Merginos pagal sia nuoroda visos numegsit, viskas labai aiskiai aprasyta ir parodyta

http://mezginiaivaik...gimas-i-11.html

tik tame bloge viskas eina is apacios i virsu, tai paspausit mezgam kartu ir issmes visas kitas dalis
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2011 11 17, 11:51)
Aš irgi tokio norėčiau savo būsimam sūneliui, bet manau beviltiška išmokt rankoves ir kaklą išmegzti, moku tik kojines, pledukus megzt  doh.gif

o gal kokį aiškų pvz. kaip pleduką megzti turite? smile.gif
Atsakyti
Aš mezgu virbalais, labai paprastu raštu, kvadratukais, kai eina geros geros geros, paskui blogos blogos blogos, o paskui atvirkščiai kad gautusi kaip kvadratukais, mezgu iš 100 merino vilnos tai labai jau minkštas ir malonus. Neužilgo baigsiu tai pasirodysiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(AGLYTĖ @ 2011 11 17, 11:03)
Merginos pagal sia nuoroda visos numegsit, viskas labai aiskiai aprasyta ir parodyta

http://mezginiaivaik...gimas-i-11.html

tik tame bloge viskas eina is apacios i virsu, tai paspausit mezgam kartu ir issmes visas kitas dalis

Labai gera nuoroda, ačiukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cashmere: 17 lapkričio 2011 - 11:34
QUOTE(auramba @ 2011 11 17, 10:47)
Sveikos, nesu patyrusi mezgeja, bet labai noriu numegzti savo busimam kleckui megztuka. Gal galite ideti kas schemute tokio megztuko? Arba persagstomo. Man svarbiau ne rastas, o kaklas, rankoves - kaip ir kiek ten tu akiu nuleidineti, kad gautusi graziai ir lygiai smile.gif

sita megztuka mezgiau labai paprastai: nusimezgiau visas dalis iki pazastu ir tada surinkau visas akis ant virbalu su valu ir mezgiau reglaniuka ax.gif
Atsakyti