Įkraunama...
Įkraunama...

> Viskas naujagimiui, viskas ką tik atėjusiems į š

QUOTE(Spygliusss @ 2011 04 15, 10:25)
Paprasti vadinamieji 'granny squeres' neriami pagal sita schema: [

lengvumas priklausys nuo pasirinktu siulu uz tat kokia laisve spalvinei gamai pasirinkti  thumbup.gif   4u.gif

aš irgi iš tokių kvadratėlių neriu pleduką savo kūdikėliui. spalvinei gamai tikrai laisvė labai didelė ir galima drasiai sunaudoti visus likučius tik va man klausimas iškilo kaip tokius kvadračiukus gražiai sujungti (nenoriu kad su "kanteliu" gautųsi per sujungimą)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savitre: 15 balandžio 2011 - 10:13
dėkoju merginos- paprasta ir gražu wub.gif wub.gif

tik kad aš nemoku, kaip nepririšant prijungti kitos spalvos siūliuką blush2.gif, bet draugė žadėjo pamokyti 4u.gif ir jei nepririšant, tai man kažkaip atrodo matysis tas siūlų perėjimas.... kaipjūs darot? rišat ar su ,,perėjimais"?

o sujungti, tai pati nebandžius, bet kitame forumiukyje viena mamytė patarė ne sunerti kraščiukus, o juos susiūti plonu siūliuku panašiai, kaip narstant batų šniūrelius... pabandykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 02 23, 18:22)
ačiū už pagyras blush2.gif Ta lovatiesė tai viso labo vaikiškas pledukas mirksiukas.gif 1x1,15m smile.gif Mezgiau is Flavia merino vilnos siūlų. Sumezgiau 500 g.

Schemą turiu tik anglišką

user posted image

O va čia visas pledukas ax.gif

user posted image

pledukas super thumbup.gif thumbup.gif

neesu patyrusi mezgėja ir ne anglistė blush2.gif ax.gif
Gal galit paaiškint, kaip tokį grožį nusimegzti notworthy.gif
Atsakyti
Pledukas leliukui , kurio jau labai laukiu wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
O va mano pledukas, su skolinta ir kiek pakeista schema is SM:

user posted image

Pamusaliuko as neprisiuvau - prisegsiu medziaga sagom prisiuvineta, kad galeciau ji prisegti ir nusegti uzsimaniusi smile.gif

ir is siulu likuciu gavosi toks miniatiurinis megztukas, neuzilgo patikrinsiu, ar ne per mazas hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
=gandriuke, labai grazus pledukas wub.gif

wub.gif siandien sitie SUPER BATUKAI padovanoti mazai pilvelio gyventojai wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2011 04 14, 16:30)
laba aisku smile.gif galiu zemiau pateiktoj nuorodoj pradzioj pirmuose psl rasite pradzia kaip padaryt. o 9 psl schemute
http://club.osinka.r...658?&start=1095

didelis AČIŪ 4u.gif
sekmes judviem su pilvinuke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krista J. @ 2011 04 17, 11:16)
didelis AČIŪ  4u.gif
sekmes judviem su pilvinuke  mirksiukas.gif

aciu smile.gif sekmes neriant smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
parodysiu savo kelis darbelius, tiesa, megstus kai buvau nestuke.gif, prieš 5-6 mėn., dabar mazius nelabai leidžia pamegsti blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
jau pledukų gražumai wub.gif padariau klaidą, kad nenumezgiau besilaukdama, paskui turėjau anytos prašyt - nunėrė tokį varganą, trapecijos formos (buvau užsiprašiusi pačio paprasčiausio, tinklinio) lotuliukas.gif . Tikrai nepakeičiamas dalykas, ypač be pamušaliuko - tada taip minkštai apglunda kūnelį apklojus, kai tuo tarpu dekučiai ir kaldrytės styro palikdami tarpus
Atsakyti
Kostiumėlis mažylei
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2011 04 16, 10:35)
Pledukas leliukui , kurio jau labai laukiu  wub.gif  wub.gif

be galo gražu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(musiuke @ 2011 04 16, 11:53)
O va mano pledukas, su skolinta ir kiek pakeista schema is SM:

labai gražu, o kurioj temoj radai schemutę smile.gif
Atsakyti