Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 4

QUOTE(AŠA @ 2011 09 26, 18:25)
Užsidegus Delonghi nukalkinimo lemputei reikia iš karto atlikti nukalkinimą, t. y. jau turiu bėgt pirkti skysčio ar dar galiu kelis puodelius kavos pasidaryti ax.gif ačiū

Galit ir net ne kelis smile.gif kiti nei karto nukalkinimo nedaro ir nieko, nors cia jau loterija gaunasi ax.gif
Atsakyti

Pas mus toks DeLonghi Nespresso Lattissima Premium EN720M. Pastaruoju metu pastebejau, kad gaminant espresso, i puodeli ipila maziau kavos, naudojames apie metus blush2.gif tik siandien supratau, kad reikia daryti nukalkinima doh.gif Bet koki skysti pirkti ir kur ji pilti, jei aparatas kapsulinis? Vietoje vandens? g.gif Paaiskinkite apie nukalkinima? blush2.gif
Atsakyti
Ar espresso pila maziau del to, kad reikia daryti nukalkinima, cia dar neaisku smile.gif nukalkinimo skystis turetu tikti delonghi, kaip ir paprastiem aparatam. Jis maisysis su vandeniu vandens talpoj. Ziurekite instrukcijoje kaip tiksliai daryti nukalkinima.
Atsakyti
perskaiciau visa temute ir dar labiau susimaisiau, noriu kavos aparato kuris gamintu latte kava, kitokios negeriu, ka patartumet? ir noreciau kad paciai nereiktu plakti putos, per diena isgeriu iki 5 dideliu kavos puodeliu tai turbut kad maziau terliotis reiketu ziureti automatinio? aisku kaina irgi kuo mazesne tuo geriau, buvau jau kaip ir jura ena 3 nusiziurejus is jusu komentaru, bet supratau kad jis automatiskai latte negamina ar blogai supratau?
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2011 09 28, 14:19)
perskaiciau visa temute ir dar labiau susimaisiau, noriu kavos aparato kuris gamintu latte kava, kitokios negeriu, ka patartumet? ir noreciau kad paciai nereiktu plakti putos, per diena isgeriu iki 5 dideliu kavos puodeliu tai turbut kad maziau terliotis reiketu ziureti automatinio? aisku kaina irgi kuo mazesne tuo geriau, buvau jau kaip ir jura ena 3 nusiziurejus is jusu komentaru, bet supratau kad jis automatiskai latte negamina ar blogai supratau?

jei nusipirktumėt kapučinatorių, tai praktiškai automatiškai gamintų, ne vienos knopkės paspaudimu, bet pačiai plakt putos nereiktų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 09 28, 14:24)
jei nusipirktumėt kapučinatorių, tai praktiškai automatiškai gamintų, ne vienos knopkės paspaudimu, bet pačiai plakt putos nereiktų  4u.gif

o kokios kapucinatoriu kainos?

ir beja kaip modelis http://kavosmuge.lt/...id_product=9239 cia kaip supratau automatiskai ruosia capucino ir kaina gera
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2011 09 28, 15:15)
o kokios kapucinatoriu kainos?

ir beja kaip modelis http://kavosmuge.lt/...id_product=9239 cia kaip supratau automatiskai ruosia capucino ir kaina gera

http://kavosmuge.lt/...id_product=5507
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 09 28, 15:42)

aciu , pasikonsultavau tai apsisprendziau, kad nereik man kapucinatoriaus, ir visgi jei vyras (kuris negeria kavos lotuliukas.gif ) isskirs man sumele tai jungsiuosi i ena 3 turinciuju tarpa
Atsakyti
Turiu Jura, kaifuoju jau trys mentus, jokiu blogybiu nepatyriau tongue.gif
Atsakyti
na pasitarus su seimos galva kaip gerianciai tik latte kava tai priejom sprendima, kad visgi pirksim Jura ena 9, net nereikejo itikineti, kad man jo reikia, iskart sutiko lotuliukas.gif ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Paieskojau nukalkinimo priemoniu, radau int.parduotuvese, bet vistiek nesuprantu kas geriau, tabletes ar skystis. unsure.gif
Atsakyti
Realiai turbut jokio skirtumo smile.gif Jura kavos aparatams yra tik tabletes, Siemens man rodos irgi tabletes, Saeco ir Delonghi kiek teko matyti - skystis.
Atsakyti