Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 4

QUOTE(Doubleface @ 2011 09 26, 13:12)
Geras variantas, manau nenusivilsite smile.gif

Ačiū ,aš irgi tikiuosi smile.gif Dar neturiu vis ,negerai su mokėjimu buvau padarius ,u-sakyt užsakiau ,bet normaliai nepadariau mokėjimo ( pirmas bandymas užsienyje,nauja užsienietiška kortele ,kita kalba ir t..t). Bet ką tik su pagalba ,padarėm viską ,tikiuos kitos sav.pradžioj turėt jau wub.gif

Tik blem doh.gif kvaila galva ,reikėjo ten pat ir tuos nukalkintojus užsakyt ,nereiktų mokėt už atsiuntimą prie to pačio .. doh.gif Reik db ieškot ,kur kas kaip yra..ar tik spec.pardėse ,ar visur galima visiems aparatams?
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2011 09 29, 00:05)
Ačiū ,aš irgi tikiuosi  smile.gif Dar neturiu vis ,negerai su mokėjimu buvau padarius ,u-sakyt užsakiau ,bet normaliai nepadariau mokėjimo ( pirmas bandymas užsienyje,nauja užsienietiška kortele ,kita kalba ir t..t). Bet ką tik su pagalba ,padarėm viską ,tikiuos kitos sav.pradžioj turėt jau  wub.gif

Tik blem  doh.gif kvaila galva ,reikėjo ten pat ir tuos nukalkintojus užsakyt ,nereiktų mokėt už atsiuntimą prie to pačio .. doh.gif  Reik db ieškot ,kur kas kaip yra..ar tik spec.pardėse ,ar visur galima visiems aparatams?

Su priežiūros priemonėm ne problema, yra ir prekybos centruose ir specializuotose parduotuvėse.
Atsakyti
QUOTE(Doubleface @ 2011 09 29, 09:34)
Su priežiūros priemonėm ne problema, yra ir prekybos centruose ir specializuotose parduotuvėse.

Na lauksim,žiūrėsim ,blogiausiu taveju kalėdoms gryžę namo ,įsigysim smile.gif ,jei čia ko nesuprasiu ,arba reiks kokiame didesniame prekybos centre pažiūrėt ,prie progos smile.gif
Db laukiu nesulaukiu aparačiuko wub.gif
Atsakyti
na va jau nusipirkom kavos aparata jura ena 9 , tai galiu pasakyti, kad galutine kaina buvo 3255 lt , jei negausit sio aparato uz tokia kaina kreipkites, padesiu gauti lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal galit pakonsultuot kur yra pirkti antibakterinio skysčio vandens talpai dezinfekuoti g.gif Jūros konsultantas patarė juo panaikinti žaliaukes, bet aš jo niekur nerandu pirkti doh.gif
Atsakyti
Na va ,pagaliau ir aš sulaukiau savo gėrio bigsmile.gif Pirma diena-esu patenkinta laaaaabai -skanumėlis wub.gif Ir nukalkintojo įdėta buvo priedo ,pirmam kartui turėsiu jau ,o vėliau nusipirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2011 10 05, 19:05)
Na va ,pagaliau ir aš sulaukiau savo gėrio  bigsmile.gif Pirma diena-esu patenkinta laaaaabai -skanumėlis  wub.gif Ir nukalkintojo įdėta buvo priedo ,pirmam kartui turėsiu jau ,o vėliau nusipirksiu  smile.gif

koki pirkai?
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2011 10 05, 20:04)
koki pirkai?

Delonghi 3500 Magnifica

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2011 10 06, 01:03)
Delonghi 3500 Magnifica

user posted image

Matosi, kad aparatas geras - atsiliepimus apie ji naktimis rasai thumbup.gif
Mes irgi nusipirkome Dellonghi, tik paprastesni, be kapucinatoriaus. Gal kas kokiu geru akciju kavos pupelems uzmatete ar galite parekomenduoti naujokus, kokia kava ir is kur pirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romiukai: 06 spalio 2011 - 12:20
Man skaniausia iš ragautų Vergano raudona. Juoda per švelni ax.gif Dar nusipirkau Bioarabika (juoda su auksiniu), tik neišbandžiau. Šiuo metu geriau Illy, nežinau, ar dėl to, kad pirkau sveriamą, bet to stebuklingo skonio, kokio tikėjausi, nepajutau blush-anim-cl.gif: Šiaip kava skani 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Romiukai @ 2011 10 06, 13:17)
Matosi, kad aparatas geras - atsiliepimus apie ji naktimis rasai thumbup.gif
Mes irgi nusipirkome Dellonghi, tik paprastesni, be kapucinatoriaus. Gal kas kokiu geru akciju kavos pupelems uzmatete ar galite parekomenduoti naujokus, kokia kava ir is kur pirkti?

Tai DE valanda mažiau nei lt,o beto db einu labai vėlai miegot ,bet ir miegu vos ne iki dvylikos doh.gif lotuliukas.gif

Dėl kavos ,tai tą pirmą kart nupirkau kažkokias paprastas pupeles ,kg vieną ,poto jau eksperimentuosiu ir aš ,pardėse mačiau nuo 9 iki 17 eurų kg, lavazos jakobsai visokie ..Čiuju tie vistiek skaniau bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2011 10 06, 14:25)
Tai DE valanda mažiau nei lt,o beto db einu labai vėlai miegot ,bet ir miegu vos ne iki dvylikos  doh.gif  lotuliukas.gif

Dėl kavos ,tai tą pirmą kart nupirkau kažkokias paprastas pupeles ,kg vieną ,poto jau eksperimentuosiu ir aš ,pardėse mačiau nuo 9 iki 17 eurų kg, lavazos jakobsai visokie ..Čiuju tie vistiek skaniau bus  ax.gif

as nakti skaiciau jusu zinute lotuliukas.gif tik per tel rasyti nepatogu tad nebekomentavau, aparatas tikrai atrodo ispudingai, as irgi neistveriau emiau su kapucinatorium, tik pas mane jura, tai dabar geriu kavas lotuliukas.gif per 4 dienas kg pupeliu sunaudojom doh.gif tad jau ir man aktuolu kur galima pigiau, neklausiu skaniu, nes kiekvienam individualu
Atsakyti