QUOTE(AŠA @ 2011 12 04, 21:14)
Skaičiau, kad siūlo MŪ, bet man kaip tik geriausia puta su Dvaro 2,5 arba 3,5 proc. pienu (neblogas ir Rokiškio natūralus, bet svarbu, kad nebūtų pasterizuotas, su pasterizuotu puta nebūna tokia ideali), ir būtinai turi būti šviežias ir šaltas.
Sakykite, o kokios įtakos turi indas, kuriame plankamas pienas? nes mums puikiai susiplaka paprastame arbatos puodelyje
Metaliniame gali jaustis karsti, kad neperkaitintum pieno. IR siaip pacia puta suplakti yra didis menas

Per tris menesius ismokau

Nes kai kuriose kavinese tai atnesa tokia pilna oro, burbuliuota puta, o juk turi buti tai kaip kremas, be jokiu burbuliuku

Mes plakam su marge, mu, tais kur ilgai galioja, nes perkam pakuotemis(per akcijas). Bet dabar isigijom lenkiska, mlekovita, tai lygiai taip pat plakasi, o kaina zymiai mazesne