Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 4

QUOTE(Doubleface @ 2011 11 30, 17:23)
o cia taip kodel? smile.gif

Kaip ir visa kitką ką nusiperkam naujo reikia plaplauti, neišimtis ir kavos aparatai 4u.gif
Atsakyti
aaa, tada taip, galvojau cia kiekviena ryta pirma puodeli pilat lauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lliucija6 @ 2011 11 29, 19:25)
Merginos labai noriu late kavos aparato ,koks jis turetu but neisivaizduoju,gal kas koki turit parasykit.

žinokit turiu paprastutį deLonghi EC155 kava puikiai išsispaudžia, o pieno putą išsiplaku iki super standžios, su skystu šokoladu piešiu piešinukus ax.gif
va user posted image
čia kai tik nusipirkau bandžiau blush2.gif dar matosi burbuliukai, bet dabar jau išmokau ir puta lygi, kaip lapas wink.gif
Atsakyti
na dabar vel patarimo reikia, isploviau viska, bet puta man vistiek daro nedidele ir pradejo paskutiniu metu ji man tirpti, kai ismaisai cukru putos nebelieka, tai kas cia per bajeriai?
Atsakyti
Gal kas susidūrėte su tokia problamėle: Delonghi ECAM aparate, išėmus skysčių ir nuosėdų konteinerį, yra mažiukas raudonas "piltuvėlis". Kiek suprantu, jis skirtas kondensatui. Šiandien pasidarius kavos iš be niekur nieko jis pasidarė pilnas vandens, net per kraštus perbėga g.gif kodėl? čia tikrai ne kondensatas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2011 12 01, 12:20)
na dabar vel patarimo reikia, isploviau viska, bet puta man vistiek daro nedidele ir pradejo paskutiniu metu ji man tirpti, kai ismaisai cukru putos nebelieka, tai kas cia per bajeriai?

Koki piena naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Doubleface @ 2011 12 04, 20:53)
Koki piena naudojat?

Skaičiau, kad siūlo MŪ, bet man kaip tik geriausia puta su Dvaro 2,5 arba 3,5 proc. pienu (neblogas ir Rokiškio natūralus, bet svarbu, kad nebūtų pasterizuotas, su pasterizuotu puta nebūna tokia ideali), ir būtinai turi būti šviežias ir šaltas.
Sakykite, o kokios įtakos turi indas, kuriame plankamas pienas? nes mums puikiai susiplaka paprastame arbatos puodelyje blush2.gif
Atsakyti
man geriausia dvaro 3.5 smile.gif

AŠA, esmė ne tiek kiek suplaka, o kaip supili. Man patogiausia tame ąsotėlyje, kaip kavinėse. Telpa pakankamai daug pieno, gerai išsiplaka. O jei padarai mikroputą, tai gražiai susipila į kavą smile.gif Yra geras piltuvėlis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 04 gruodžio 2011 - 21:52
QUOTE(AŠA @ 2011 12 04, 22:14)
Skaičiau, kad siūlo MŪ, bet man kaip tik geriausia puta su Dvaro 2,5 arba 3,5 proc. pienu (neblogas ir Rokiškio natūralus, bet svarbu, kad nebūtų pasterizuotas, su pasterizuotu puta nebūna tokia ideali), ir būtinai turi būti šviežias ir šaltas.
Sakykite, o kokios įtakos turi indas, kuriame plankamas pienas? nes mums puikiai susiplaka paprastame arbatos puodelyje  blush2.gif

Pienas geriausiai riebesnis, >3,2%, ir saltas.

Indas itakos turi, bet man irgi arbatos puodely labai gerai plakasi biggrin.gif metalinius asotelius naudoja todel, kad galetu rankoj laikydami jausti temperatura, kad neuzvirinti pieno. Turetu nesigauti puta porcelianiniam ir pan. puodeli, nes per lygus pavirsius, neturi uz ko pienas "kabintis" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2011 12 04, 21:14)
Sakykite, o kokios įtakos turi indas, kuriame plankamas pienas? nes mums puikiai susiplaka paprastame arbatos puodelyje  blush2.gif

Metaliniame gali jaustis karsti, kad neperkaitintum pieno. IR siaip pacia puta suplakti yra didis menas biggrin.gif Per tris menesius ismokau biggrin.gif Nes kai kuriose kavinese tai atnesa tokia pilna oro, burbuliuota puta, o juk turi buti tai kaip kremas, be jokiu burbuliuku smile.gif
Mes plakam su marge, mu, tais kur ilgai galioja, nes perkam pakuotemis(per akcijas). Bet dabar isigijom lenkiska, mlekovita, tai lygiai taip pat plakasi, o kaina zymiai mazesne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiga: 05 gruodžio 2011 - 09:59
QUOTE(Tiga @ 2011 12 05, 09:58)
Metaliniame gali jaustis karsti, kad neperkaitintum pieno. IR siaip pacia puta suplakti yra didis menas biggrin.gif Per tris menesius ismokau biggrin.gif Nes kai kuriose kavinese tai atnesa tokia pilna oro, burbuliuota puta, o juk turi buti tai kaip kremas, be jokiu burbuliuku smile.gif
Mes plakam su marge, mu, tais kur ilgai galioja, nes perkam pakuotemis(per akcijas). Bet dabar isigijom lenkiska, mlekovita, tai lygiai taip pat plakasi, o kaina zymiai mazesne smile.gif

ai man kartą trakuose atneša tipo kapučiną, putos nulis, kava pigios rūšies. Sako Aparatas sugedo, neplaka biggrin.gif O kava tokia verdanti. Vai tai.
Arba geriausiai plaka pylimo g andelinėj, tokios tarybinės moteriškės. Jei nori išsinešti, tai ir ipila piena i ta popierini puodeli, ten biški tipo paplaka.... nu tai nebepirkau daugiau biggrin.gif Buvo šokas.
Atsakyti
QUOTE(Doubleface @ 2011 12 05, 09:55)
Pienas geriausiai riebesnis, >3,2%, ir saltas.

Indas itakos turi, bet man irgi arbatos puodely labai gerai plakasi biggrin.gif metalinius asotelius naudoja todel, kad galetu rankoj laikydami jausti temperatura, kad neuzvirinti pieno. Turetu nesigauti puta porcelianiniam ir pan. puodeli, nes per lygus pavirsius, neturi uz ko pienas "kabintis" smile.gif

Ačiū už patarimus. Gal man lengvai plaka, nes geriu iš nediduko puoduko, tai daug pieno nereikia, todėl arbatinis puodelis pats tas thumbup.gif O kava tai tikrai įtakos turi, nes ką tik pradėjom gert per akciją (beta.lt ar pan.) pirktą kavą, kuri, pasak reklamos, 98 Lt kainuoja, brrrr... ne ką geriau nei MK caffe schmoll.gif net aromatinės pupelės negelbsti schmoll.gif jaučiu kokios nor Merrild ar lavaza pupelės būtų buvusios geresnės... nors iš pažiūros riebios, kvepia...
Atsakyti