QUOTE(dzemute @ 2011 12 05, 13:35)
hmmm, nusipirkau dvaro pienuka 3,5 % tai dabar ne taip greit istirpsta ta puta, bet vistiek skyleta ji, o kiek ziuriu visi labiau nusimanantys aparatuose plakat pienuka patys

tai cia reiskias klaida padariau kad pirkau automatiskai kad plaktu ar cia kaip suprast? ir siaip dabar pagalvojus, kodel ir kavinese patys plaka? gal tikrai geresni aparatai be automatinio putos darymo

ir dar man kava gaunasi salta kai pienukas saltas pilasi, cia taip turi buti?
na aš tokį kaip tavo aparatą pirkčiau nebent į ofisą ar pan... nur galėtų bet kas kavas darytis. Namam tokio nepirkčiau.... Juolab daraus kokius pora puodelių per dieną. Ryte mėgstu didelį puodą latės. Kai kas į svečius ateina mėgstu padaryt.
Aišku pradžioj man nesigaudavo ir išplakdavau kaži kaip ir perkaitindavau. Ir apie aparatus nė velnio neišmanau, tik moku ir mėgstu terliotis su savuoju.
Kartais tenka pasidaryt kavos su profesionaliu vienoj kavinukėj. Ati nu ten vėl kitas reikalas. Pvz tie kavinių yra galingesni daug, pieną stipriau plaką, greit įkaista. vėl kiti niuansai. Tai manau tiesiog reik pažint saviškį ir tada iš jo galima gaut geriausią rezultatą