Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Piranija @ 2011 02 09, 09:18)
Sveikos,

Merginos, gal kuri žinot instruktorių Kaune, kad būtų galima 'pasiimti' pora pamokėlių prieš vairavimo egzaminą ?

Ačiū 4u.gif

Arunas : 8688 95104 tikrai labai geras instruktorius,as pas ji 7pamokas emiau papildomas bigsmile.gif
Atsakyti
o kokia kaina sito instruktoriaus? g.gif man irgi reikia papildomu pamoku,bet as galvojau eiti i mokykla kur mokiausi, tik prasyti kito instruktoriaus. tongue.gif
Atsakyti
sveikos,snd jau mane galit apmetyt pomidorais doh.gif neislaikiau vairavimo ... verysad.gif aikstelej viskas liux,egzaminuotojas sake nei vienos klaidos nepazymejo ,nu o gatvej islaipino ,nes virsijau greiti ,kai ivaziavom i vilniu,vietoj 50km/h ,vaziavau 60km/h ... sako teks ateit dar karta... doh.gif
eisiu ryt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ziuzytea @ 2011 02 09, 11:03)
o kokia kaina sito instruktoriaus? g.gif man irgi reikia papildomu pamoku,bet as galvojau eiti i mokykla kur mokiausi, tik prasyti kito instruktoriaus. tongue.gif

50lt jis ima uz papildomas pamokas. Tikrai labai rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2011 02 09, 15:18)
sveikos,snd jau mane galit apmetyt pomidorais  doh.gif  neislaikiau vairavimo ... verysad.gif  aikstelej viskas liux,egzaminuotojas sake nei vienos klaidos nepazymejo ,nu o gatvej islaipino ,nes virsijau greiti ,kai ivaziavom i vilniu,vietoj 50km/h ,vaziavau 60km/h ... sako teks ateit dar karta... doh.gif
eisiu ryt  cool.gif

Apmaudu, kad neišlaikei. Bet džiugu, kad tai nebuvo labai grubi klaida-tiesiog įsisimaginai su tuo greičiu. mirksiukas.gif
Rytoj viskas bus gerai. SĖKMĖS.
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2011 02 09, 14:18)
sveikos,snd jau mane galit apmetyt pomidorais  doh.gif  neislaikiau vairavimo ... verysad.gif  aikstelej viskas liux,egzaminuotojas sake nei vienos klaidos nepazymejo ,nu o gatvej islaipino ,nes virsijau greiti ,kai ivaziavom i vilniu,vietoj 50km/h ,vaziavau 60km/h ... sako teks ateit dar karta... doh.gif
eisiu ryt  cool.gif

ojojoj, še baliončiką 4u.gif jaučiu egzaminuotojas koks zanūda, juk galėjo tik pastabą duot. Nebandei pasiderėt? Draugė sakė, kad 10km viršyti greitį mieste jau yra KK. Na bet jei taip lakstai tai ryt išlaikysi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2011 02 09, 11:18)
eisiu ryt  cool.gif

As galiu tik gelem tave apmetyti, kad nuotaika pakiltu mirksiukas.gif Ne pasaulio pabaiga 4u.gif Auksciau nosi 4u.gif

As uzsiregistravau penktadieniui doh.gif Zinokit pradedu bijot, kad susimausiu doh.gif Man aikstele baisiausia, nes bijau prigrybauti doh.gif
Atsakyti
nu aisku ,ne pasaulio pabaiga ,bet ka padarysi vistiek liudnoka ,aikstelej viskas liux ,nu bet galtvej hrrrr ax.gif
o ir siaip man siandienos saule nepadejo irgi ... ji taip akino ,vaziavom tiesiai i ja ,kelias slapias ,o saule tiesiai sviecia ,spidometro irgi nesimate ,kazkaip as bandziau nuo kelio nenulekt ,tai as spaudziau ,o to zenklo ,kad mes i vilniu ivaziavom net nepamaciau ... blush2.gif pries egza instruktorius pasake ,kad va mes uzmiesty ,greitis 70km/h ,nu o kas ir to uzmiescio isvaziavom tai man nedasuto ,nu ryt jau gal lengviau irgi bus ,zinosiu kur kas ,kad reik ir i zenklus dairytis ne tik i kelia ...nu nors cia ir taip aisku ,gal ramiau bus ,ir islaikysiu ,jei kur kitur neprisidirbsiu klaidu ,nes nezinau kas dar manes ten prieky lauke ,gal kur kitur susimovus busiu ... o poto egzaminuotojas pasake irgi dar ,kad sako kai kita karta laikysi sako irgi ziurek ,kad per letai nevaziuotum ,nes jei vaziuoji 15km/h leciau uz nurodyta greiti irgi kritine klaida ,nu bet jis mane nuteike ,sako kita karta turi pasisekt smile.gif nu toks malonus ,gan jaunas ,bet vistiek sake,turesi kita kart ateit ,nu dzin ,bus pamoka ... tik kad blyn vel kiek babkiu moket ...o ir baisu ,kad ryt aikstelej nesusimauciau ,siandien gerai pasiseke ,neaisku kokio sekmingumo ryt diena bus 4u.gif

o pasikeite tas istatymas ar ne ,kad 3 kartus neislaikius ,turi vel eit kazkokia dali kurso klausyt ,nes snd sedejau ir vaikinas atejo ,sako kiek kartu galima laikyt ,sako tol,kol islaikysit ...o ir regitroj prie daznai uzduodamu klausimu irgi buvo klausimas,kiek kartu galima laikyt regitroj egza ,tai raso atsakyme ,kad tol kol islaikysit .. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dr.: 09 vasario 2011 - 14:13
QUOTE(dr. @ 2011 02 09, 15:10)
nu aisku ,ne pasaulio pabaiga ,bet ka padarysi vistiek liudnoka ,aikstelej viskas liux ,nu bet galtvej hrrrr  ax.gif
o ir siaip man siandienos saule nepadejo irgi ... ji taip akino ,vaziavom tiesiai i ja ,kelias slapias ,o saule tiesiai sviecia ,spidometro irgi nesimate ,kazkaip as bandziau nuo kelio nenulekt ,tai as spaudziau ,o to zenklo ,kad mes i vilniu ivaziavom net nepamaciau ... blush2.gif  pries egza instruktorius pasake ,kad va mes uzmiesty ,greitis 70km/h ,nu o kas ir to uzmiescio isvaziavom tai man nedasuto ,nu ryt jau gal lengviau irgi bus ,zinosiu kur kas ,kad reik ir i zenklus dairytis ne tik i kelia ...nu nors cia ir taip aisku ,gal ramiau bus ,ir islaikysiu ,jei kur kitur neprisidirbsiu klaidu ,nes nezinau kas dar manes ten prieky lauke ,gal kur kitur susimovus busiu ... o poto egzaminuotojas pasake irgi dar ,kad sako kai kita karta laikysi sako irgi ziurek ,kad per letai nevaziuotum ,nes jei vaziuoji 15km/h leciau uz nurodyta greiti irgi kritine klaida ,nu bet jis mane nuteike ,sako kita karta turi pasisekt smile.gif nu toks malonus ,gan jaunas ,bet vistiek sake,turesi kita kart ateit ,nu dzin ,bus pamoka ... tik kad blyn vel kiek babkiu moket ...o ir baisu ,kad ryt aikstelej nesusimauciau ,siandien gerai pasiseke ,neaisku kokio sekmingumo ryt diena bus  4u.gif

nenusimink, kita karta turetu pasisekti, kas del saules, tai man irgi teko pries saule vaziuoti...vis galvojau, kad geras oras pasitaikytu, o se tau, suale irgi nieko gero..tik idomiai, kad cia taip is karto issiunte kitam kartui..kiek zinau, iki 9 km galima virsyti, jei gerai prisimenu, o ir as per egza biski per daug spaudziau..tai man egzaminatorius tik paklause, kiek mes cia galime vaziuoti? doh.gif as sumazinau greiti ir psio thumbup.gif aisku nebuvo ten super didelis virsijimas, bet kazkiek tikrai buvo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Editaroma @ 2011 02 09, 15:15)
nenusimink, kita karta turetu pasisekti, kas del saules, tai man irgi teko pries saule vaziuoti...vis galvojau, kad geras oras pasitaikytu, o se tau, suale irgi nieko gero..tik idomiai, kad cia taip is karto issiunte kitam kartui..kiek zinau, iki 9 km galima virsyti, jei gerai prisimenu, o ir as per egza biski per daug spaudziau..tai man egzaminatorius tik paklause, kiek mes cia galime vaziuoti? doh.gif as sumazinau greiti ir psio thumbup.gif aisku nebuvo ten super didelis virsijimas, bet kazkiek tikrai buvo blink.gif

kazka jis ten susake ,kad po nauju tik 5km/h galima virsyt nuo leistino greicio ,... nu tai va ,as biski daugiau virsyjau .. nu nieko ,ryt turi pasisekt ..tikiuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2011 02 09, 15:20)
kazka jis ten susake ,kad po nauju tik 5km/h galima virsyt nuo leistino greicio ,... nu tai va ,as biski daugiau virsyjau .. nu nieko ,ryt turi pasisekt ..tikiuosi  blush2.gif

del vienos tokios klaidos tikrai galetu praleisti...
Atsakyti
Aš irgi viršijau apie 10km per egzą, bet regis greitai susigriebiau, gal pažymėjo kaip klaidą, o gal ir nepastebėjo... nes važiavom autostrada, ten ir taip visi lenkė. biggrin.gif o mieste jau stengiaus palei 50 vaziuot kai tiesesnis kelias.
Laikyt tai dbr galima tol, kol išlaikysi. wink.gif nieko, aikštelė ten yra tiesiog schema ir tiek, jei jau gerai pravažiuoji, važiuok ir ryt taip pat. wink.gif šiaip tai galėtų leist nekartot aikštelės jei pirmą kartą gerai buvo. biggrin.gif
Atsakyti