Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(ohochips @ 2011 02 18, 01:17)
as ryt 3ia kart einu, man net nesitiki, kad imanoma islaikyti, visa alga atidaviau ant papildomu pamoku ir 2 egzu regitroj, rytoj uz paskutinius pinigus einu jo ma jo kaip pikta negaliu!!! doh.gif  bandau raminti, kad viskas bus gerai, bet taip bijau.. verysad.gif gal 100gr ikalt pries vaziuojant  biggrin.gif  maciau regitros kavinukei parduoda drinks_cheers.gif

Gerą mintį nutėškei-gal iš tiesų įkalk lotuliukas.gif
Išlaikysi, tik labai nervina tas ėjimas, nervai, baimė, jaudulys...

QUOTE(Editaroma @ 2011 02 18, 15:50)
Galiu viena gera vyruka rekomenduoti, pas ji mokiausi, ramus, saunus diedukas, apie 60 metu, stazas - virs 30 metu; domina?vazineja su nauja Astra, identiska kaip Regitroje 4u.gif

QUOTE(jurmarta @ 2011 02 18, 16:16)
ui,domina,diedukai man patinka biggrin.gif parasyk man jo koordinates,busiu laabai dekinga 4u.gif aisku,kai as tokia baile,tai man ir simtas pamoku nepades biggrin.gif bet bent jau viena kart reik prisiverst iki tos Regitros nusliauzt,nors jausmelis bus lyg sodintu kas i elektros kede biggrin.gif

Uoj, prisijuokiau iš jūsų abiejų su tuo dieduku. NEMIRTINGOS. bigsmile.gif

Merginos, o aš šiandien liūdna. Antra važinėjimo diena, važiavom parkuotis, jau tokį grybą pjoviau, kad patikėkit aggressive.gif karsta.gif
Toks jausmas, kad man čia kosmosas. SUsinervinau baisiausiai....
Į pabaigą pamokos kažką pradėjau gaudytis, bet neįvažiuočiau vis tiek nė pro kur tarp tų stulpelių...
Atsakyti
cry.gif cry.gif ir trecias kartas nelaimingas doh.gif nusisausiu kaip dabar reik nueiti iki regitros tai nebezinau verysad.gif toks geras egzaminuotojas buvo wub.gif ale silainiuose uzgesau. tokiu marsrutu net nebuvau vaziavus verysad.gif .imsiu pas aruna pap pamokas ir mokinsiuos isnaujo. o jau pinigu kaip gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ziuzytea @ 2011 02 18, 16:05)
cry.gif  cry.gif ir trecias kartas nelaimingas doh.gif nusisausiu kaip dabar reik nueiti iki regitros tai nebezinau verysad.gif toks geras egzaminuotojas buvo wub.gif ale silainiuose uzgesau. tokiu marsrutu net nebuvau vaziavus verysad.gif .imsiu pas aruna pap pamokas ir mokinsiuos isnaujo. o jau pinigu kaip gaila verysad.gif

Nu nieko nusiramink,svarbu zinai del ko neislaikei ir viskas bus gerai 4u.gif
Bet lengva cia man sneketi,kazi kaip paciai bus liko tik du pravaziavimai,tai galesiu pati pradet nervuotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 02 18, 15:59)
Gerą mintį nutėškei-gal iš tiesų įkalk lotuliukas.gif
Išlaikysi, tik labai nervina tas ėjimas, nervai, baimė, jaudulys...
Uoj, prisijuokiau iš jūsų abiejų su tuo dieduku. NEMIRTINGOS. bigsmile.gif

Merginos, o aš šiandien liūdna. Antra važinėjimo diena, važiavom parkuotis, jau tokį grybą pjoviau, kad patikėkit  aggressive.gif  karsta.gif
Į pabaigą pamokos kažką pradėjau gaudytis, bet neįvažiuočiau vis tiek nė pro kur tarp tų stulpelių...

nera ko labai nervintis, tegu tavo diedukas saldainiu i masina atsinesa, gerai vaziuoji, saldainiukas, ziurek ir parkuotis pradesi; juokai, juokais, man antra karta irgi labai nesiseke aikstele, atrodo pirma geriau vaziavau doh.gif ivaziuosi tarp tu stulpeliu tikrai 4u.gif
Papildyta:
cry.gif  cry.gif ir trecias kartas nelaimingas doh.gif nusisausiu kaip dabar reik nueiti iki regitros tai nebezinau verysad.gif toks geras egzaminuotojas buvo wub.gif ale silainiuose uzgesau. tokiu marsrutu net nebuvau vaziavus verysad.gif .imsiu pas aruna pap pamokas ir mokinsiuos isnaujo. o jau pinigu kaip gaila verysad.gif
4u.gif

del vieno uzgesimo neislaikyta?uzjauciu del nesekmes ir linkiu stiprybes kitam kartui 4u.gif
Atsakyti

Kaip suprast "uzgesau"? Ir kas atsitiko kai uzgesai? Siaip tai uzsikuri ir varai toliau. As irgi buvau uzgesus silainiuose per savo kvaila galva. ax.gif
Atsakyti
kadangi buvau susikoncentravusi i aikstele tai kai pasake kad vaziuojam i gatve atsipalaidavau, o dar marsrutas nezinomas verysad.gif nu uzsiregistavau antradieniui, gal pavyks blink.gif jau taip noriu as tu teisiu, ir taip noriu pradeti vazineti.
Papildyta:
per staigiai atleidinejau sankaba. nu zodziu 3 kartai taip ir egzaminuotojas sako pasikeiskim vietom. verysad.gif aisku pries tai buvo dar klaideliu verysad.gif zodziu sake megstu viska daryti geritai lotuliukas.gif ir instruktorius tai minejo lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

as su klausimais vis dar doh.gif skambinaus siandien i vairavimo mokykla issiklausinet visko, bet vis tiek nelabai aisku.
kaip suprantu norint teorija savarankiskai mokintis nereik eit i vairavimo mokykla iskart ane? tik regitroj prisiregistruot egzui ir namie pasimokinus ten eit laikyt ar kaip? kiek kainuoja tas teorijos egzaminas? tik ji islaikius galiu eit i varavimo mokykla del pravaziavimu ane?
kiek prisimenu, kazkas is cia rasanciu mokesi teorija savarankiskai, tai gal galima placiau? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Na jei iš viso šešis kartus užgesai tai berods gali išlaipint. O kur važiavai? aš irgi buvau nežinomą maršrutą gavus, tai važiavom vakariniu lankstu i šilus, tada pro romainius atgal i regitra. gesau ne dėl sankabos, o dėl antros pavaros pradedant važiuot. doh.gif gerai kad apsižiūrėjau. Geriau jau vėžlint su ta sankaba nei skubet. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Editaroma @ 2011 02 18, 17:15)
nera ko labai nervintis, tegu tavo diedukas saldainiu i masina atsinesa, gerai vaziuoji, saldainiukas, ziurek ir parkuotis pradesi; juokai, juokais, man antra karta irgi labai nesiseke aikstele, atrodo pirma geriau vaziavau doh.gif ivaziuosi tarp tu stulpeliu tikrai 4u.gif

ačiū užpalaikymą. ALe kažkaip labai žiopla pasijaučiau šiandien.

QUOTE(bim-bam @ 2011 02 18, 17:32)
as su klausimais vis dar  doh.gif  skambinaus siandien i vairavimo mokykla issiklausinet visko, bet vis tiek nelabai aisku.
kaip suprantu norint teorija savarankiskai mokintis nereik eit i vairavimo mokykla iskart ane? tik regitroj prisiregistruot egzui ir namie pasimokinus ten eit laikyt ar kaip? kiek kainuoja tas teorijos egzaminas? tik ji islaikius galiu eit i varavimo mokykla del pravaziavimu ane?
kiek prisimenu, kazkas is cia rasanciu mokesi teorija savarankiskai, tai gal galima placiau?  blush2.gif  ax.gif

Teorijos egzaminas kainuoja 35 Lt. Atsineši vidurinio arba kitos aukštesnės m-klos baigimo diplomą (čia tam, kad savarakiškai išsimokius priimtų Regitra).
Tik tiek žinau.Gal kažkas lačiau pakomentuos.
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 02 18, 14:37)
ačiū užpalaikymą. ALe kažkaip labai žiopla pasijaučiau šiandien.
Teorijos egzaminas kainuoja 35 Lt. Atsineši vidurinio arba kitos aukštesnės m-klos baigimo diplomą (čia tam, kad savarakiškai išsimokius priimtų Regitra).
Tik tiek žinau.Gal kažkas lačiau pakomentuos.

dekui. tai kaip suprantu jau galiu namie pradet mokytis teorija, paskui tik regitroj uzsiregistruot egzui ir tiek?
mergaites, o kokiuose puslapiuose internete aititinka labiausiai regitros bilietus teorijos?
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 02 18, 15:59)
Merginos, o aš šiandien liūdna. Antra važinėjimo diena, važiavom parkuotis, jau tokį grybą pjoviau, kad patikėkit  aggressive.gif  karsta.gif

Jaučiausi lygiai taip pat, pykau ant nežinia ko, nervinausi ir atrodo kažką lyg žinau, bet jei reikėtų vienai padaryt tai vargu... Liūdėt tikrai nereikia, juk tik pradžia, aikštelėj pilna būna grybų, pirma reikia juos surinkti, o paskui jau pradedam važinėt ir taip kaip reikia. smile.gif Po truputį viskas, kitą kartu bus geriau.
Atsakyti
as irki tuo lankstu i silainius, tik kad va beda pralekiau ta posuki, o dede paskui sake as galvojau kad jus trecia ir suksit, o paskui ir prasidejo bedos,, uz tilto tasukau i desine ir liepe apsisukti as pradejau da labiau nervintis ir uzgesau ikalneja, nu zodziu ziauro doh.gif o egzaminuotojas tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sako as jus galejau jau seniai sustabdyti lotuliukas.gif
Atsakyti