Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 3

QUOTE(Karusia @ 2011 03 05, 11:34)
ieškok kas turi UAB, IĮ, patentą ir prašyk išnuomoti vardą biggrin.gif

Prieš metus tai dar galima buvo gauti šią kortelę perkant už tam tikrą sumą šioje parduotuvėje. Patys taip gavome ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evansmum @ 2011 03 05, 11:33)
bigsmile.gif dekui uz pagalba

As stai CIA  radau apie juos, gal kam idomu bus.

Raso, kad skanesnes nei sparagines. Reiks ir man pabandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2011 03 05, 00:35)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif  jei tik galima, kartais kyštelėsiu nosį ir pas jus  blush2.gif
Šiandien bazėj gavau dėžučių  thumbup.gif , po litą (jaučiu rinka pajuto paklausą  lotuliukas.gif ), bet tokios tvirtokos pasirodė, man per akis bus  bigsmile.gif

friends.gif
Buvo bazėje ir po 1 Lt dėžučių, jos truputį žemesnės, tvirtesnės (tamsiai žalios), bet aš ėmiau didesnes , bet po 0,50 Lt ax.gif
Atsakyti
Sveiki,visi 4u.gif .Pries kelis puslapiukus apie svogunus kalbejote-noreciau sugrizti prie sios temos.Ar sejote kada nors svogunus is seklu?Pirkau seklytes
http://www.balticsee...s...t&Itemid=27
butu idomu suzinoti,ar derlius is tikruju butu jau pirmais metais?
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2011 03 05, 13:01)
Sveiki,visi  4u.gif .Pries kelis puslapiukus apie svogunus kalbejote-noreciau sugrizti prie sios temos.Ar sejote kada nors svogunus is seklu?Pirkau seklytes
http://www.balticsee...s...t&Itemid=27
butu idomu suzinoti,ar derlius is tikruju butu jau pirmais metais?

Jau esu pasisėjusi nabagėlius (pateko į nelaimę) doh.gif Tikiuosi sulaukti derliaus dar šiais metais biggrin.gif
user posted imageVa kaip jie pas mane atrodo, labai nevienodai išdygę.
O čia kitokie,irgi dideli turi būti, Globo :user posted image
Atsakyti
Gražūs daigiukai bigsmile.gif Ir aš sėjau svogūnėlių sėklas,noriu kad anksčiau turėčiau svogūnų laiškų. Žieminius labai greit apvalgom,nespėja augt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 03 05, 14:20)
Jau esu pasisėjusi nabagėlius (pateko į nelaimę) doh.gif Tikiuosi sulaukti derliaus dar šiais metais biggrin.gif
Va kaip jie pas mane atrodo, labai nevienodai išdygę.
O čia kitokie,irgi dideli turi būti, Globo :

Uau bigsmile.gif kaip sudyge.Per kiek laiko jie cia taip sudygo? ar pikuosit i atskirus indelius?
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2011 03 05, 14:30)
Uau bigsmile.gif kaip sudyge.Per kiek laiko jie cia taip sudygo? ar pikuosit i atskirus indelius?

jeeergau, tai kiek tokių indelių reiktų ir kur juos dėti?
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2011 03 05, 14:30)

Sėjau maždaug prieš 3savaites. Su tuo pikavimu į indelius tai sudėtingas dalykas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 03 04, 21:49)
O kodel pakeliuose nepatiko, jau prisirinkau  doh.gif ir isviso skyles dugne reika daryt ar galima ir be ju g.gif

Skylutes darau būtinai mirksiukas.gif . O sulčių pakuose nepatiko, nes pelyjo žemė, o ir šiaip pomidorai "pavargę" buvo, ko niekad nenutinka sodinant į grietinės indelius ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2011 03 04, 19:14)
... ir šiaip geriausia grietinės indeliuose augint  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif kad aš jų jau daug turiu,tik nežinau per kurių metų sėją pasinaudosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MoNaMi*: 05 kovo 2011 - 16:53
QUOTE(Bozena83 @ 2011 03 05, 13:20)
Va kaip jie pas mane atrodo, labai nevienodai išdygę.
O čia kitokie,irgi dideli turi būti, Globo :

o i ka ruosiates pikiuot g.gif ? Nes as ryt zadu juos seti, bet jei nepikiuosiu kaip sudygs, tai bus tamsus miskas unsure.gif
Atsakyti