Vakar Urmo bazėje pirkau plastikinių dėžučių po 0,50 Lt

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 03, 08:48)
žemės ūkio paroda "Ką pasėsi... 2011" ( LŽŪU ) įvyks 03.31-04.02, 9-17val.
O čia šita paroda, kur ir medelių galima nusipirkti?Nes pagal sąrašą, tai nematau, kad Amšiejus dalyvautų

Klausiu, nes vis niekad nenuvykdavau, o šiemet planuojam būtinai apsilankyti

QUOTE(*GREISI* @ 2011 03 03, 08:26)
Nesakau,kad tradiciniu būdu neauga.Bet kiek metų ?Gal kiti po tavęs,turės gaivinti tą žemę.Mūsų sklypas, iki pardavimo priklausė vietiniams kaimiečiams.Jie mėgavosi geru derliumi ne vieną dešimtmetį,bet jau man reikia gaivinti žemę.
na, mūsų sklypas mūsų šeimai nuo 1940 metų priklauso..
Aš manyčiau, kad labai gerai yra derint abu būdus. Galima mulčiuot nedidelius plotelius. Bet, žinokit, nerealu man atrodo užmulčiuot žole didesnius plotus. Pas mus apie hektarą dirbamos žemės yra. Jokių šansų iš kažkur paimti tiek žolės.
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 03, 11:38)
O čia šita paroda, kur ir medelių galima nusipirkti?Nes pagal sąrašą, tai nematau, kad Amšiejus dalyvautų
Tik įdomu dar, kokią dieną labiau verta vykti? Nors jaučiu, kad pavyks tik šeštadienį 

Amšiejaus medelynas visada dalyvauja

QUOTE(saintlina @ 2011 03 03, 10:38)
Aš manyčiau, kad labai gerai yra derint abu būdus. Galima mulčiuot nedidelius plotelius. Bet, žinokit, nerealu man atrodo užmulčiuot žole didesnius plotus. Pas mus apie hektarą dirbamos žemės yra. Jokių šansų iš kažkur paimti tiek žolės.
tai GŽ,jokiu būdu,ne tik mulčiavimas.Tai ,tik mažytė dalis.Visi filmukai būtent apie tai,niekas net neakcentuoja mulčiavimo.Daugiau augalų tarpusavio įtaka ir tt...
QUOTE(jediara @ 2011 03 03, 09:41)
Amšiejaus medelynas visada dalyvauja
Pirmą dieną augalų pasirinkimas didesnis, bet trečią mažesnės kainos 

Tai va kaip blogai

QUOTE(madmuazele @ 2011 03 03, 11:43)
Tai va kaip blogai
Norisi to pasirinkimo, bet ketvirtadienį ir penktadienį negalėsim vykti-darbai 

Dėl darbo, taip pat galėdavau važiuoti tik paskutinę dieną

QUOTE(madmuazele @ 2011 03 03, 09:38)
Tik įdomu dar, kokią dieną labiau verta vykti? Nors jaučiu, kad pavyks tik šeštadienį 

man irgi kaip ir norėtųsi nuvykti, bet nesu tikra, ar reikia.. ten pakliuvusi medelių tikrai prisipirksiu, o ir ne tik jų. O sodint tai jau nelabai yra kur

QUOTE(saintlina @ 2011 03 03, 09:38)
žinoma, nuo šeimynos priklauso, bet vienai standartinei 4 asmenų šeimynai, dirbant pagal GŽ, turėtų užtekti 1,5-2 arų daržo ( be šiltnamių ir braškynų). Auginti tik tiek, kiek pajėgūs suvartoti. Tai, jei pas jus daugiau šeimų susidaro, tiesiog skaičių padauginti. O mulčiuoti siūlo ne tik nupjauta žole, bet šienu, šiaudais, t.y. įvairia organika, kuri yra po ranka.
Tai prie Senukų ar šiaip kokių medelynų galiu ir čia, Vilniuje, surasti... labai norėjau pas Amšiejų apsilankyti parodoje 
Man tai reikia... DAUG... O ir žemės laisvos marios
Jau mąstėm, gal šiemet nesodinti, bet norisi, kad sodas pagal metus nelabai skirtųsi. O dar kai vyras neprieš ir iniciatyvą rodo-reikia naudotis

Man tai reikia... DAUG... O ir žemės laisvos marios

QUOTE(saintlina @ 2011 03 03, 11:49)
man irgi kaip ir norėtųsi nuvykti, bet nesu tikra, ar reikia.. ten pakliuvusi medelių tikrai prisipirksiu, o ir ne tik jų. O sodint tai jau nelabai yra kur
Bet pažioplinėt vistiek norisi..

Aš taip pat važiuoju "tik pažiūrėti", bet niekada negrįžtu tuščiomis

QUOTE(jediara @ 2011 03 03, 09:46)
vyksta