QUOTE(liomi @ 2011 01 30, 16:08)
kodel jums turi kazkas kazka paaiskinti? tai ne jusu reikalai.
isidekite i profile vaikus savo,nes tikrai dabar galvosiu,kad gimdete,nes jums buvo per velu "kazka" darytis.
prie ko cia mano waikai avatare? geriau paliks jei isidedisu i awatara savo waikus? kaip triju waiku motina, turetumet zinot, kad cia absurdiska neitart, kad laukiesi 5men. Del pasalpu man dzin, neskaiciuoju ir neidomu, tik man waiko gaila, kuris gims tokiai motinai. As tik labai tikiuosi, kad ji negere jokiu waistu ir newartojo alkoholio per tuos 5menesius, kai nesuprato kad ji nescia.
Papildyta:
QUOTE(-Astreja- @ 2011 01 30, 16:16)
kaip jau ir rasiau- nestumas nestumui nelygus, o judesiu jutimas daug priklauso ir nuo placentos padeties ir nuo moters sudejimo, todel jei nezinot- nepulkit aiskint kad 4 menesiu visos jaucia judesius
5menesiai ne 2-3menesiai, tad cia moters aplaidumas ar dar kazkas, jei nesupranta, kad nescia
Papildyta:
QUOTE(Astulyte:) @ 2011 01 30, 16:08)
QUOTE(pelytea. @ 2011 01 30, 13:53)
Nu ,bet tai vistiek atsirado kuri prikibo,nu koks tau skirtumas kodel ji anksciau nesuprato, cia apie pasalpas tema jei neturi ka rasyt i tema tai isvis nerasyk. Ir siaip penktas menesis tai dar nereiskia ,kad vaiko judesius turi jausti kitos pirmus pajaucia 22 sav ir tai tik svelnius .
Kazkas praset nuorodos del HB ,deja neturiu issisaugojus,teks pasiieskoti senoje temoje
kodel neturiu, ka rasyt? ji wiesai uzklause as pakomentawau, negaliu turet sawo nuomones? swarbiausiai, kad kudikiui wiskas butu gerai, nes jei per 5menesius motina nesuprato, kad laukiasi, tai linkiu kad dabar tai suwoktu ir elgtusi kaip normali nescioji. Ir beje aciu Dievui, kad suprato dabar, o ne tada kada butu laikas gimdyt