Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK, problemos, sprendimai

QUOTE(liomi @ 2011 01 30, 18:49)
tokiu atveju tai toks pyktis ima ant zmoniu.duosiu pamoka.bet tik viena karta.

nezinote kas yra baby element,ivedate google WHAT IS BABY ELEMENT .as ivedziau.ir man ismete:
The baby element. This is an element paid, in addition to the family element, to each family that includes at least one eligible child who is under the age of one. The baby element is paid up until the youngest child's 1st birthday.
paprasta.zmones negalvoja,atbunka,netobuleja.jei mokate sm naudotis ,vadinasi galite pati rasti informacija.geda sedeti ir rekauti :padekit !pabandykite pati sau padeti.

aciu 4u.gif

del google tai nepagalvojau is tikruju doh.gif sorry blush2.gif
Atsakyti

kodel cia visos tokios piktos siandiena g.gif net baisu ir paklausti ko nors unsure.gif
Atsakyti
...nekreipk dėmesio...juk visada atsiranda tokių,kad svetimas džiaugsmas tampa didžiausiu peiliu per širdį,ar svetimi vargai ir bėdos ,suteikia begalinę laimę ir pasitenkinimą sulig pirmojo pasimatymo jauduliu mirksiukas.gif
...čia dar taip,kad ant svetimo ir šapelį pamato,o ant saves ir vežimo šiaudų nepastebi 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,gal kuri zinote ar gali moketi haus benefitus,nors child benefitu kolkas negauname,taciau laukiame ?klausiu,nes pateikiant dokumentus del haus benefitu jie prase laisko ar child benefit numerio g.gif ,idomu ar mokes ,jei negauname blush2.gif ,ar lauks kol prades child benefit moketi?aciu atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
sveiki,
vaiko tėvystė nenustatyta-kokios problemos gali kilti dėl to gyvenant UK?
Atsakyti
Svekutes. Sakykit ar turi itakos ar dirbi self emloyment ar su kontraktu TC ir CTC, CB.nes vyrui tik praeita savaite pasake kad jie dabar dirb kaip self emloyment, o mes pradejome viska tvarkytis kai dirbi isu kontraktu, ar reikia pranesti i reveneu.Aciu uz atsakyma.

Nebukite tokios piktos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina R. @ 2011 01 31, 12:45)
sveikos mamytes,gal kuri zinote ar gali moketi haus benefitus,nors child benefitu kolkas  negauname,taciau laukiame ?klausiu,nes pateikiant dokumentus del haus benefitu jie prase laisko ar child benefit numerio g.gif ,idomu ar mokes ,jei negauname  blush2.gif ,ar lauks kol prades child benefit moketi?aciu atsakiusioms 4u.gif

Mokes,jei visi kiti reikalavimai atitiks.Kai pradesit gauti,reikes pranesti ir tiek.,Pasakykit is karto,kad gali uztrukti iki puses metu CB tvarkymas.,
Papildyta:
QUOTE(liniukas01 @ 2011 01 31, 14:50)
Svekutes. Sakykit ar turi itakos ar dirbi self emloyment ar su kontraktu TC ir CTC, CB.nes vyrui tik praeita savaite pasake kad jie dabar dirb kaip self emloyment, o mes pradejome viska tvarkytis kai dirbi isu kontraktu, ar reikia pranesti i reveneu.Aciu uz atsakyma.

Nebukite tokios piktos. 4u.gif

Reikia pranesti. ax.gif
Atsakyti
as rugseji pridaviau del hb bet iki siol nemoka ,kodel niekas nepaaiskina,kaip man isisaiskinti,nes tas pats councilas man siuncia kad pas mane skola,rasiau compleina,bet jokio atsakymo taip ir negavau
Atsakyti
QUOTE(patranka @ 2011 01 31, 09:43)
...nekreipk dėmesio...juk visada atsiranda tokių,kad svetimas džiaugsmas tampa didžiausiu peiliu per širdį,ar svetimi vargai ir bėdos ,suteikia begalinę laimę ir pasitenkinimą sulig pirmojo pasimatymo jauduliu mirksiukas.gif
...čia dar taip,kad ant svetimo ir šapelį pamato,o ant saves ir vežimo šiaudų nepastebi 4u.gif

nei man tai suteike begaline laime, nei as katutem ploju doh.gif paprasciausiai gaila, kad zmogus taip aplaidziai ziuri i sawo ir kudikio sweikata..
Atsakyti
UK vien pernai buvo 2 atvejai,kai moteris pagimde,o net nezinojo,kad nescia yra.Vienas straipsnis cia,kito tingiu ieskot ax.gif Tai gal ir ji apsiileidus,netvarkinga...Taip kad nereikia pult zmogaus,jei nezinai priezasciu 4u.gif
http://www.alfa.lt/s...010-11-24_11-11
Atsakyti
Sveikutės,
nežinau, ar visai į temą, bet skaičiau skaičiau, viskas susimaišė (dar tik pradėjau domėtis visu reikalu, jei išvykčiau į UK), kilo klausimų... jei temoj ir buvo atsakymų, nepykite 4u.gif Taip pat ir patarimo norėčiau...
Vnž., situacija tokia: šiuo metu LT auginu 7mėn. vaikutį, gaunu išmokas iš Sodros, į seną darbą grįžti po dekreto, įtariu, nelabai bus galimybių.
Vaiko tėvas jau daugiau nei pusę metų legaliai, kaip employed dirbo UK, o šiuo metu kaip tik pradėjo dirbti self-empl. Southhampton'e. Jis kviečia ir mus atvažiuoti į UK. Viskas kaip ir gražu, bet yra keltas niuansų. Mes nesusituokę ir gyvenimo kartu ateityje neplanuojam, tačiau santykiai yra gana draugiški (visgi turim bendrą vaiką), tad įsikurti ir prižiūrėti vaiką padėtų... Taigi, problema yra tame, kad jei mes ir nuvažiuotume, aš nenorėčiau būti pilna išlaikytine (norėčiau susirasti darbą nors kokiai 16-20 val. per savaitę). Nuo ko pradėti? Ar galėčiau darbintis legaliai? Kaip tada su LT Sodros pašalpa? Ir apskritai, ko man tikėtis tokioje situacijoje (turiu omeny pašalpas bei kitas galimybes)?.. Atsiprašau tų, kurios griežtai prieš tokias "emigrantes" kurios dar kojos neiškėlusios iš LT jau pašalpų tikisi 4u.gif Bet juk žmogus turi planuoti ir stengtis numatyti viską, kad galėtų tinkamai nuspręsti, kaip jam pasielgt tvarkantis gyvenimą... Šiai dienai finansines prasme dar vos vos išgyvenu, tačiau juk reikia galvoti ir apie tolimesnes perspektyvas, kurios LT nelabai džiugina, deja...
Atsakyti