Girdėjau gandus,kad nuo balandžio 1os nebeišduos Home Office..ar be jo bus galima tvarkytis vaiko pašalpas?
QUOTE(agotel @ 2011 03 12, 20:19)
O man tai reik dar ir nemazai,bet nieko,prasisuksim,cia galima daug visko nusipirkt ir ne tokiom kainom,kaip lt
O kokia lovyte pirkot ir uz kiek
man labai idomu,nes paziuriu kainos tai..
kas per latviska?gal nuorodele galit mestelt
Dekui 

parasysiu AZ

QUOTE(Punchline @ 2011 03 12, 19:23)
Girdėjau gandus,kad nuo balandžio 1os nebeišduos Home Office..ar be jo bus galima tvarkytis vaiko pašalpas?
Gandai tikslus, pasalpoms amen

jau kazkokius briedus jus cia snekat.
Kodel amen??
Geriau uz gandu klausyma yra oficialios informacijos skaitymas.Saltiniu ne vienas,tik noro surasti reikia

idomiai zmones varto... cia vadinasi "puse girdejau, puse sukuriau"

QUOTE(maybe24 @ 2011 03 12, 20:32)
Geriau uz gandu klausyma yra oficialios informacijos skaitymas.Saltiniu ne vienas,tik noro surasti reikia 

PAGALIAU! teisingai,skaityti skaityti ir dar karta skaityti!
tipinės lietuvės..kad tik greičiau pasišaipyt.. sorry

Labas rytas, kiek suprantu norint gauti child benefit vaikai gali gyventi ir LT, (kol kas vykstu viena), kokių reikia dokumentų tokiu atveju?

QUOTE(Punchline @ 2011 03 13, 07:10)
tik jau nereikia atsiprasineti.tipine lietuve,bijanti, bet norinti ikisti ir savo trigrasi.
ziekit,as tai isivaizduoju taip,jei zmogus angliskai neskaito (daznai ir skaitantis nelabai gali suprast,kas ir kaip visu tu niuansu) tai ateina cia ir klausia.Kokio velnio ta tema cia yra,jei jus tuos straipsnius visoms kisinejat?
as tai is viso nesivarginu tu straipsniu skaityt,nes nemataui reikalo,tam yra tema sukurta,kad ateitu zinantis (kad ir nelabai zinantis) ir man viska paaiskintu.Jei nesugebat,sunku jums rasyt,tai nerasykit.Eikit uzsiimkit kitais reikalais.
as tai is viso nesivarginu tu straipsniu skaityt,nes nemataui reikalo,tam yra tema sukurta,kad ateitu zinantis (kad ir nelabai zinantis) ir man viska paaiskintu.Jei nesugebat,sunku jums rasyt,tai nerasykit.Eikit uzsiimkit kitais reikalais.