Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK, problemos, sprendimai

romuciukas :

labai saunus patarimas-ieskoti info valstybiniuose leidiniuose,nes
cia ateje (kaikurie):reikalauja ,saukia,jei neatsakai ,tai pasiuncia ..bet neskaityti biggrin.gif

stai pavyzdys :
QUOTE(Punchline @ 2011 03 12, 18:23)
Girdėjau gandus,kad nuo balandžio 1os nebeišduos Home Office..ar be  jo bus galima  tvarkytis vaiko pašalpas?

pirma,zmogus net nezino nuo kada isigalios naujas istatymas.antra ,nemoka net ivardinti daikto,del kurio klausia -> Home Office yra patalpa.
tai ka galima patart?skaityti ir dar kaita skaityti, viska kas skaitoma .
o moteryte dar grizo ir amtelejo i istiesta ranka.
Atsakyti
kiek as suprantu Home of. neisadavines ne todel kad negalima, o todel kad ji nebus reikalingas. kiekvienas europietis turi teise dirbti kur nori. nu pagal ideja. Todel nereikia papildomai gauti leidimo-home offiso, O del pasalpu buvo rasyta ju tinklapyje kad visi be isimties turi lygias teises i visas , priklausancias pasalpas.
Kiek tame tiesos bus matyt po geguzes 1d. nors man atrodo kad yra kazkur suo pakastas, tik neaisku kur...
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 03 13, 12:56)
romuciukas :

labai saunus patarimas-ieskoti info valstybiniuose leidiniuose,nes
cia ateje (kaikurie):reikalauja ,saukia,jei neatsakai ,tai pasiuncia ..bet neskaityti  biggrin.gif

as irgi pasiusciau visus,kurie man kistu nesuprantama teksta biggrin.gif

tai ka,girdejau ganda,kad man visas pasalpas atims???? jetus jetus,tai kaip reiks gyvent,dirb,t stoli, reiks eit???? blink.gif

HO-leidimas dirbt,jo nebereiks,sutaupysit 90sv.
Atsakyti
Idomu ar patys anglai vis dar tokie laimingi issirinke konservatorius,kurie pries rinkimus savo lozungais pries pries emigrantus laimejo?Juk visi taupymai ,ismoku sumazinimai paliete visus,ypc busimas mamas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Nulika @ 2011 03 13, 10:57)

Kiek tame tiesos bus matyt po geguzes 1d. nors man atrodo kad yra kazkur suo pakastas, tik neaisku kur...

Patys anglai,manau,visiskai neturi jokio noro nuimti apribojimus,bet gi ne ju iniciatyva tai vyksta.Tiesiog tokie isipareigojimai Europos Sajungai ax.gif Manau dar reikes irodineti nemazai nuejus i soc istaigas,kol visi bus informuoti ir isisavins ta informacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 03 13, 10:21)
jetus jetus,tai kaip reiks gyvent,dirb,t stoli, reiks eit???? blink.gif 

o kas turi dirbti ?
tikiuosi "nuims" visiems pasalpas ,kurie sekmadienio ryta masto : "dirbt, stoli reiks???" ,nes ateity dar ir mano vaikai mokes turtuoliu - vargsu skolas .
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 03 13, 13:50)
o kas turi dirbti ?
tikiuosi "nuims" visiems pasalpas ,kurie sekmadienio ryta masto : "dirbt, stoli reiks???" ,nes ateity dar ir mano vaikai mokes turtuoliu - vargsu skolas .

aha,as ir tikiuos,nes viltis gi kvailiu motina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2011 03 13, 10:41)

Patys anglai,manau,visiskai neturi jokio noro nuimti apribojimus,bet gi ne ju iniciatyva tai vyksta.Tiesiog tokie isipareigojimai Europos Sajungai ax.gif  Manau dar reikes irodineti nemazai nuejus i soc istaigas,kol visi bus informuoti ir isisavins ta informacija  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif butent ,tai buvo nuspresta Europos Sajungos Tarybos,o ne paciu britu.be abejones,jie yra labai tuo nepatenkinti ir manau ,jog sugalvos kaip ikisti pagalius i tinginiu ratus,jau dabar tampo laika su laiskais visokiausiais.
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2011 03 13, 10:56)
aha,as ir tikiuos,nes viltis gi kvailiu motina biggrin.gif

o tevas- darbas,viliuosi paveldejai gerus genus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 03 13, 14:18)
o tevas- darbas,viliuosi paveldejai gerus genus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oi,ne,as ta neteisingoji biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 03 13, 13:50)
o kas turi dirbti ?

Nesuprantu, nejaugi tikrai tokiu dauguma kurie vaziuoja gaut pasalpas g.gif nepastebejau, priesingai, zmones vaziuoja dirbt ir uzsidirbt g.gif
P.S. anot psichologų dazniausiai zmogus nemegsta tų kito zmogaus savybių kurias ir pats turi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2011 03 13, 14:45)

P.S. anot psichologų dazniausiai zmogus nemegsta tų kito zmogaus savybių kurias ir pats turi hihihi.gif

Mieloji,cia paprasta psichologija : BUKIM BIEDNI ,BET TEISINGI mirksiukas.gif
sutinku,kad netgi didesne dalis atvykeliu atvaziuoja Gyventi Padoriai,bet kai cia paskaitai Biznio Planu tai liudna..

p.s. mes cia jau tersiam temute, nes cia Neteisinguju juodrastis lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai noriu tiketi kad dauguma cia juokauja. Na tiesiog erzinasi.

Ypatingai Romuciukas.
Atsakyti