QUOTE(patranka @ 2011 03 15, 13:24)
...veigu viskas vyksta,kaip sakote,tada siūlau mažiau nervuotis,situacijos nepakeisi,tik sau pakenksi..laukti,kada bus paskaičiuota,o šeimininkui pasakykit,kad netrugdytų ,ir nesekintu morališkai,kai bus pinigai pervesit...o jis jai labai jau netrivoja,lai pats skambinasi į konsulą...rimtai šneku...
...čia nieko nepriversit pasijudinti geričiau,pirma nešnekat angliškai,antra jie ramūs,nes žino,kad tokiu atvėju savo teisių nežinot..dar galit pasiimti žmogų kuris jums pavertėjautų,pastovėtū poziciją....kreipkitės su popieriais į
My Webpage
..ir marš mokintis anglų kalbos
na, mokesciams susimoketi ir pavalgymui man uztenka, tad del to buciau ir rami. grynai del nuomos skola auga ir savininkas gudrutis, zino, kad sudetinga man su anglu kalba, tai jis man vistiek skambineja ir desto ka reikia daryti, kaip nueiti i councula ir is ten neiseiti kol nesumokes pinigu..

Bet as jam pasakiau, kad yra antras variantas: jis man raso laiska, as su tuo laisku einu i councula. tai jis juokiasi.. aha.. tada gausi nama ir man tai nenaudinga. gerai, tada siulau ramiai laukti pinigu.. kai turejau, visad laiku mokejau ir neisisukinejau.. tai va..
del anglu kalbos, tai as irgi..

uzsiregistravau rudeni i nemokamus esol.. bet kai pradejom visi cia is eiles sirgti.. nuplauke mano kursai. teks dabar mokytis savarankiskai
QUOTE(katherine2 @ 2011 03 15, 13:47)
as rugsejo menesi uzpyldziau del hb,situacija buvo labai bloga,bet is tikro jiems ten nelabai rupi,tai va ,irlaukiau laukiau,o man vis siunte laiskus kiek man moketi reikia ,o sumos tai ojoj,kai paklausiau kodel nepaskaiciuoja sako ,laukit,parasiau compleina,sako atsakys po desimt dienu,deja jokio atsakymo,va taip as 7 menesius pravaiksciojau i councila kiekviena savaite,o suma pasieke 11000£,ir dieliam mano dziaugsmui vakar gavau laiska kad paskaiciuoti pinigai ir pervesti
taip kad linkiu kantrybes
oj, labai sveikinu
o kaip tu parasei compleina? ar pati rasei ar kas padejo? email siuntei ar pastu? i kur siuntei? ar po 10 dienu ir atrase ka nors del to complain? gal gali pasakyt kiek laiko uztruko ju skaiciavimai nuo tada kai gavai laiska , kad tau si pasalpa priklauso?