Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas daržas..

As tai nesesiu tokioj ankstybej... ner salygu. Palauks iki kovo pab.
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2011 02 16, 23:52)
Bet kiek supratau, tai tik labai ankstyvas veisles. Taciau manau, kad be gero apsvietimo tai tikrai ner ko dar su jais terliotis. Nors ideja kelis kopustus pasisodinti i siltnami labai vilioja  thumbup.gif

va butent, kad vylioja, todel ir pabandziau, bet akivaizdu, kad nieko gero. bet kaip minejau, kai buna jau sviesu ir silta, jie pas mane nukepa (nors bandziau ir popieriaus balto lapa prie lango priklijuoti, kad kazkiek susvelnintu efekta, bet jokios naudos), tai turbut teks pirkti daigus blink.gif .
Atsakyti
Ops dvi temukės apie daržą pasirodo yra doh.gif biggrin.gif
Gal kuri auginot kaliaropes,man pernai beaugdamos sumedėjo,kokią veislę reiktų pirkt kad galėčiau per žiemą laikyt.
Atsakyti
QUOTE(ausra.ryte @ 2011 02 17, 09:22)
bet kaip minejau, kai buna jau sviesu ir silta, jie pas mane nukepa (nors bandziau ir popieriaus balto lapa prie lango priklijuoti, kad kazkiek susvelnintu efekta, bet jokios naudos), tai turbut teks pirkti daigus  blink.gif .

Tai kai jau šviesu ir šilta aš kopūstus, brokolius ir pan. sėju šiltnamyje, šalia ridikėlių ir po to jau į daržą. Ant palangių su tokiom daržovėm kaip kopūstai niekada nesiterliju. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2011 02 17, 09:56)
Ops dvi temukės apie daržą pasirodo yra doh.gif  biggrin.gif
Gal kuri auginot kaliaropes,man pernai beaugdamos sumedėjo,kokią veislę reiktų pirkt kad galėčiau per žiemą laikyt.

pernai isvis sakyciau ne kopustu metai buvo. O kad sumedejo, tai tikriausiai kad jiems buvo dregmes mazai, reikejo dazniau laistyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2011 02 17, 12:36)
Tai kai jau šviesu ir šilta aš kopūstus, brokolius ir pan. sėju šiltnamyje, šalia ridikėlių ir po to jau į daržą. Ant palangių su tokiom daržovėm kaip kopūstai niekada nesiterliju. schmoll.gif

tai cia mazdaug kada? gal ir dar kokius daigus siltnamyje auginate?
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2011 02 17, 11:36)

drinks_cheers.gif Taip mano mama visada daro, ir aš taip pernai dariau. Užauga puikiausiai iki tol, kol galima persodinti į daržą.
Per didelių daigų užauginti neverta - paskui jie suvargsta. Geriau nedideli, bet stiprūs, neišstypę.
O sėjos laikas priklauso nuo pavasario: ar jis šiltas, ar vėlyvas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2011 02 17, 10:46)
pernai isvis sakyciau ne kopustu metai buvo. O kad sumedejo, tai tikriausiai kad jiems buvo dregmes mazai, reikejo dazniau laistyti  4u.gif

Na dėl laistymo tikrai negalėjo,nes laisčiau kiekvieną ar kas antrą dieną,kaip ir morkas, agurkus ir visą kitą gėrį.
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2011 02 17, 12:18)
Na dėl laistymo tikrai negalėjo,nes laisčiau kiekvieną ar kas antrą dieną,kaip ir morkas, agurkus ir visą kitą gėrį.

O gal tiesiog veisle neatspari sumedejimui? Per ilgai augo g.gif
Siemet ir as domejausi kaliaropemis-uzsimaniau kazkaip... tai prie kai kuriu veisliu raso-atsparios sumedejimui.
Atsakyti
Ieškosiu kad ir brangesnių sėklyčių bet kad nesumedėtų,nebloga mišrainė yra su kaliaropėm,tai va ir noriu daugiau jų užsiaugint,nu blin senais laikais išeidavo užsiaugint o dabar nebe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2011 02 17, 13:03)
Ieškosiu kad ir brangesnių sėklyčių bet kad nesumedėtų,nebloga mišrainė yra su kaliaropėm,tai va ir noriu daugiau jų užsiaugint,nu blin senais laikais išeidavo užsiaugint o dabar nebe doh.gif

O kokia misraine? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 17, 13:06)
O kokia misraine? bigsmile.gif

Nors ne į temą,bet tikiuosi bart negausiu
Per burokinę tarką sutarkuoti kaliaropę,morką ir obuolį,sumaišyti su majonezu,viskas,jei trūksta galima dadėti druskos,bet aš nededu man užtenka iš majonezo.
Atsakyti