as dar i ta pacia- ne i tema. Mums labai skanu kaliarope tarkuota per burokine tarka su grietine ir druska.
QUOTE(Elzė @ 2011 02 17, 15:58)
as dar i ta pacia- ne i tema. Mums labai skanu kaliarope tarkuota per burokine tarka su grietine ir druska.
Pasiskaičius jūsų "ne į temą", pereisiu į temą.... Reiks kaliaropių sėklų nusipirkt. Nes kažkada užsiauginau, nežinojau kur daugiau dėt, tik į sriubą ir puse anytos paršeliams sušėriau...

o įdomu kokias sėklas perkat? Aš tai pavadinimų neprisimenu, ir kiekvienąkart pamirštu užsirašyti. Tai man kas metus kas naujiena buna su ta veisle 
Beje aš auginu ir tas mėlynas, ir baltas.

Beje aš auginu ir tas mėlynas, ir baltas.
QUOTE(Lady Dy @ 2011 02 17, 13:18)
Na dėl laistymo tikrai negalėjo,nes laisčiau kiekvieną ar kas antrą dieną,kaip ir morkas, agurkus ir visą kitą gėrį.

QUOTE(diasaja @ 2011 02 17, 17:22)

Juk ne visi mulčiuojam augalus

i kaliaropiu tema-man rodos,kad rudeniniam vartojimui gal kokia liepa jas seja
siam jos man skaniausios,kai skersmuo kokiu 5cm,vaikai nuluptas vienas grauzia
as jas seju kartu su kitais kopustais siltnamy ir suvartoju,kai uzauga,rudeniui ir ziemai neauginau

siam jos man skaniausios,kai skersmuo kokiu 5cm,vaikai nuluptas vienas grauzia
as jas seju kartu su kitais kopustais siltnamy ir suvartoju,kai uzauga,rudeniui ir ziemai neauginau
QUOTE(diasaja @ 2011 02 17, 15:40)
na taip. Bet tiek daug darbo, o naudos mažai-nuo dažno liejimo žemė nekvėpuoja ir išplaunamos naudingos medžiagos.
Įrodyk tai užkietėjusiems seniems ūkininkams

Elementarus pvz.su mano anyta-krapus ir salotas sodina tik laukuose ir dėl jų neturėdama sveikatos ir vos paeidama,pėdina kelis šimtus metrų

Tas pats ir su kaliaropėm-augina tol,kol užauga diiiiidelės,o tada jau gali ir su kirviu kapot,kad padalint pusiau

Pamenu is vaikystes-man kaliaropes vienas patikdavo grauzti...skanu
Skaiciau balticseeds kataloge apie jas... ir ju seklos geros... bet, deja, ju psl. nera seklu pardavimui..

Skaiciau balticseeds kataloge apie jas... ir ju seklos geros... bet, deja, ju psl. nera seklu pardavimui..
QUOTE(diasaja @ 2011 02 17, 16:22)
O po to mulčiavau ir jokio laistymo.
einu paieskoti temos apie mulciavima. kas cia yra?

QUOTE(Elzė @ 2011 02 17, 18:11)
čia tema apie mulčiavimą:
http://www.supermama...howtopic=608162
Papildyta:
QUOTE(@asta @ 2011 02 17, 17:33)
suprantu ką tai reiškia