Įkraunama...
Įkraunama...

> Dienos sentensijos, gražios, pamokančios, gražio

QUOTE(viilda @ 2011 02 13, 10:25)
Susitinka kartą meilė ir draugystė. Meilė paklausė: “kam žemėj reikalinga tu, jei esu aš?”. Draugystė atsakė: “tam, kad palikčiau šypseną ten, kur tu palieki ašaras”.

pasiskolinsiu parasui,labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2011 02 13, 02:18)
Šiemet švęsiu Valentino dieną!!!!!!
Kadangi neturiu poros, tai niekas negadins šventės!!!

bet kai esi vienas atrodo taip vsikas sureiksminta...Tai kaip svesi, ka veiksi....hrr nekenciu siu klausimu... doh.gif unsure.gif cool.gif verysad.gif
Atsakyti
Jūsų gyvenimas priklauso ne tiek nuo to, ką jis jums suteikia, kiek nuo to, ką jūs jam duodate; ne nuo to, kas su jumis atsitinka, kiek nuo to, kaip jūs tai įvertinsite. Žinoma, aplinkybės ir įvykiai nuspalvina gyvenimą, bet tam jums ir duotas protas, kad pasirinktumėte spalvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2011 02 13, 12:34)
bet kai esi vienas atrodo taip vsikas sureiksminta...Tai kaip svesi, ka veiksi....hrr nekenciu siu klausimu... doh.gif  unsure.gif  cool.gif  verysad.gif

Ne kiti, o patys sureiksminam. Nes tada girdim tik tai, kad kiti sves,kiti laimingi 4u.gif
O daugumai tai tiesiog skannesne vakarien,gales..tikrai eiline diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2011 02 13, 12:34)
bet kai esi vienas atrodo taip vsikas sureiksminta...Tai kaip svesi, ka veiksi....hrr nekenciu siu klausimu... doh.gif  unsure.gif  cool.gif  verysad.gif

Na as praeitais metais viena sedejau prie zvakes ir geriau sampana, matau, kad siemet tas pats laukia...
Atsakyti
o as sios dienos nepripazistu nei kai esu viena nei kai turiu pora smile.gif
susitikit su vienisom draugem geriau ir pasidarykit kazka skanaus 4u.gif
Atsakyti
Aš visiškai tavo -
kaip dangiškas sapnas
per širdį sklendi,
lieti mano mintį,
šauki tavo grožy gyventi.
Aš visiškai tavo -
be laiko ribų.
Aš visiškai tavo,
su liūdesiu ir džiaugsmu,
troškimais ir baime,
gabumais, klydimais,
ir nieko neatmetu.

C.Peikert- Flaspoler

----
Tikroji meilė yra daugiau nei kūnas. Tai brangiau už deimantą, mėlyną dangų, nes tai yra viskas, kas vertingiausio žemėje. Tik su tokia meile galima eiti pasitikti saulės. (V.Kazlauskas)
----
Vienintelio dalyko žmogus neįstengia pakeisti, pagerinti ir reformuoti - kaip tik to, kas jame didingiausia - meilės. Ji buvo pradžioje, bus ir pabaigoje, gimė su pirmuoįu žmogiškosios širdies tvinksniu, išnyks su paskutiniu paskutiniojo žmogaus atodūsiu...
----
Meilė- tai liga, kai žmogų myli, tau nesvarbu, koks jis. Blogas ar geras, linskmas ar liūdnas. Tu jame įžvelgi kažką tokio, ko niekas negali įžvelgti. Juk tai yra meilė...
heart.gif
Atsakyti
Gyvenime būna dvi tragedijos :
1.Kai netenki, ko trokšta širdis.
2.Kai gauni.
Atsakyti
Reikia 2 kalbų ,kad išmoktum patylėti. thumbup.gif
Atsakyti
Žinai kodėl vyrai dažniausiai yra aukštesni už moteris? Todėl, kad piktžolės visuomet užgožia gėles biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 13 vasario 2011 - 19:48
QUOTE(Koxamte @ 2011 02 13, 19:48)
Žinai kodėl vyrai dažniausiai yra aukštesni už moteris? Todėl, kad piktžolės visuomet užgožia gėles biggrin.gif

oj, kaip ziauriai ohmy.gif nera jau tie vyrai tokie blogi blush2.gif
Atsakyti
Teko visokių sutikti, bet apie saviškį to negalėčiau pasakyt, kad blogas blush2.gif
Atsakyti