Įkraunama...
Įkraunama...

> Dienos sentensijos, gražios, pamokančios, gražio

Šįryt, kol dažiausi, penkis kartus alpau nuo savo grožio.

Mes, moterys, stiprios – ir šiukšles išnešam, ir stogus nunešam, jei reikia.

Moterys neturi viršsvorio, tai – papildomos vietos bučiniams...

Norėjau būti pačia geriausiai – nepavyko. Norėjau tapti pačia blogiausia – nesugebėjau. Teks būti nepakartojamai!..

Aš iškart laikausi trijų dietų – nuo dviejų neprivalgau!

Jis valgo – aš gaminu; jis dėvi – aš skalbiu; jis mėto – aš tvarkau. Ir ką aš be jo daryčiau?

Moterų liaudies žaidimas: pati sugalvojau, pati įsižeidžiau.

Aš – kaip šampanas: galiu būti svaiginanti, bet galiu ir į galvą duoti.

Jei jums kažkas skambina tada, kai jis girtas – vertinkite tai. jūs jam labai brangi.

Pats geriausias seksas su tuo, su kuriuo ir be sekso gerai.

Moteris turi priklausyti tam vyrui, kuris jos problemas išsprendžia, bet nesukuria naujų.

Iš principo moteris ir patylėt gali. Bet esmė ta, kad ji tokio principo neturi.

Aš – kaip kabrioletas, tokia puiki, o stogo nėr!..

Mano vyras pradėjo kiekvieną dieną po barus, restoranus ir klubus trankytis! Manęs ieško!

Prabudau, nusiprausiau, pasipuošiau, nusišypsojau ir išėjau pasaulį puošti!

Tikra kalė – ne ta, kuri garsiai šaukia apie savo kališkumą, bet ta, kuri su miela šypsena ir tyliu balsu nuneša stogą ir sugadina gyvenimą.

Aš mėgstu apelsinų sultis, mano draugės – persikų. Tačiau kai susitinkame mes geriame degtinę.

Visos degtinės skonis – vienodas, o nuotykiai - skirtingi!

Dieve, duok išminties suprasti vyrą. Duok meilės jam atleisti. Kantrybės iškęsti jo charakterį. Tik jėgų neduok, o tai užmušiu jį....!
Atsakyti
lotuliukas.gif Lorkee, super-kvatojausi balsu lotuliukas.gif
Atsakyti
Gyveni blogai? Liūdna? Bloga? Nežinai ko nori? Vieną akimirką nekenti, kitą gali užmušti? Išeitis yra. Susirask mažvaikį. Jis tavo problemų neišspręs, bet suprasi, kad iki tol gyvenai ne taip jau ir blogai. (asmeninė patirtis)
Atsakyti
Lorkė tikrai gerai pavarė hihihi.gif Tokias mintis reiktų pasidėti į skyrelį „juodai“ dienai. Kai liūdna/pikta, kaipmat nuotaiką pakeltų flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 22 kovo 2011 - 19:29
Pavydas - tai slibinas, kuris užmuša meilę, nors apsimeta, kad saugo jos gyvybę.
Atsakyti
QUOTE(Lorkee @ 2011 03 22, 12:49)

Dieve, duok išminties suprasti vyrą. Duok meilės jam atleisti. Kantrybės iškęsti jo charakterį. Tik jėgų neduok, o tai užmušiu jį....!

Na, šitas tai man visų geriausias!
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2011 02 05, 18:45)
Iš R. Pagojus knygos “Meilės pamokos: kad nemylėtume kaip idiotai“:

p.26 /Geras pratimas. Reikia vietoj žodžio meilė įstatyti žodį „aš“ ir pasitikrinti, kiek meilės tavyje /.
„Meilė kantri ir maloni, meilė nepavydi; meilė nesigiria ir neišpuiksta. Ji nesielgia nepadoriai, neieško savo naudos, nepasiduoda piktumui, nemąsto piktai, nesidžiaugia neteisybe, džiaugiasi tiesa; visa pakenčia, visa tiki, viskuo viliasi ir visa ištveria.“ (1 Kor 13, 4‐7).

p.39 Tikra meilė laukia, aistra nori visko čia ir dabar.

p.51 Meilė visada nori kitam žmogui gero ir dažniausiai savo sąskaita, aistra nori gero sau ir dažniausiai kito sąskaita.

p.109 Prievartautojui geras emocijas sukelia prievarta. Piromanui – padegimai ir gaisrai. Emocijos niekada neparodys skirtumo tarp gerų ir blogų dalykų. Malonios emocijos dar nereiškia, kad tai yra gerai. Štai kam mums reikalingos smegenys.

p.122 S.Peck „Nėra meilės be pastangų. Atvirkščiai, meilė reikalauja didžiulių pastangų.“

p.130 Tikra meilė yra tada, kai tu nori kitam žmogui gero, net jei jam gera be tavęs.

Super. Paskutinis 100 balų.
Atsakyti
Geras vyras turi mokėti tik tris žodžius: - myliu, nupirksiu, važiuosim
Atsakyti

Išmintas takas neveda į naujas ganyklas.

Indira Gandhi
Atsakyti
Ne ten pataikiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitSalad: 24 kovo 2011 - 19:45

Elgesys-tai veidrodis , kuriame visi rodome savo veidą...
Atsakyti
Moterį lengva nupirkti, bet sunku parduoti. (Anglų patarlė)
Atsakyti