Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.7.

Solimar, o kaip tau su limfa ar nebuvo tokiu problemu? Man jau labai nusibodo kas savaite vazinet i Klaipeda o kartais ir po du reikia. schmoll.gif
Atsakyti
Ne, ne - man tokiu problemu nebuvo- iki pietu isoperavo- atsibudau - randas uzklijuotas ir tiek ziniu, kitos dienos apie 11 valanda jau puciau namo i Klaipeda.
Atsakyti
Solimar o tai tave gyd. B operavo? Nes jis mane operavo antradienis buvo o paleido penktadieni ir visas dienas buvo drenai sukisti man ir juos iseme tik penktadieni pries paleidziant namo. O tau nei drenu nebuvo kad kita diena paleido? g.gif
Atsakyti
Alenda, mane operavo Kaune G.P. ir jokiu drenu nebuvo - matyt cia individualiai nuo kiekvieno organizmo priklauso. Viskas bus ciki - nepergyvenk - tik siek tiek ilgesne reabilitacija mirksiukas.gif
Atsakyti
Solimar, kiek laiko po Op tau praejo, kad taip super jautiesi? Pilna pilvo plastika buvo? Sorry uz klausimus, jei kartojasi, man matyt alzhaimeris.

As is Vln.
Atsakyti
Mane operavo sausio 27, atlikta daline pilvo plastika- tai yra siuti pilvo raumenys nuo bambos, salinti riebalai pilvo(su nedideliu odos perteklium) , nugaros srityje ir "galife", tuo paciu savais riebaliukais pildziau veiduka.
Atsakyti
Gavau kraujo atsakymus. Viskas gerai kaip ir, tik hemoglobinas 103, kai turi but 120. Tikiuos, kad OP del to neatides, nes mano HMG visa gyvenima zemas buvo, zemiau normos. Nestumo metu -94 tik. Uch.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 02 08, 17:53)
Gavau kraujo atsakymus. Viskas gerai kaip ir, tik hemoglobinas 103, kai turi but 120. Tikiuos, kad  OP del to neatides, nes mano HMG visa gyvenima zemas buvo, zemiau normos. Nestumo metu -94 tik. Uch.

Hmg. sakyčiau tikrai žemokas g.gif , bet gal operuos su tokiais skaičiais, gal prasirgai nesenai mmm., bet jei pas tave visad toks, tai gal ir normalu tau smile.gif
Atsakyti
Na taip, po mmm (paskutine diena) kraujo tyrimas darytas.
Bet visad toks mano, kiek save pamenu. Na, penktadieni paziuresim, ka gyd sakys.
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif vis paskaitineju, bet isiterpti nedristu, nes tokia op tik tolima svajone blush2.gif norejau paklausti tu, kurios daresi riebalu nusiurbima nuo slaunu ir sedmenu, ar buvo celiulito? ir kiek jo isnyko? praleidau kazka beskaitydama blush2.gif mano pazistama skundesi, kad rezultatu neliko patenkinta, nes ne pilnai celiulitas pranyksta... gal kuri zinot kitaip g.gif Aciu ir greito gyjimo, bei lengvu op 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Feja.Niekadeja @ 2011 02 08, 19:16)
Sveikos, merginos 4u.gif  vis paskaitineju, bet isiterpti nedristu, nes tokia op tik tolima svajone  blush2.gif  norejau paklausti tu, kurios daresi riebalu nusiurbima nuo slaunu ir sedmenu, ar buvo celiulito? ir kiek jo isnyko? praleidau kazka beskaitydama  blush2.gif  mano pazistama skundesi, kad rezultatu neliko patenkinta, nes ne pilnai celiulitas pranyksta... gal kuri zinot kitaip  g.gif  Aciu ir greito gyjimo, bei lengvu op  4u.gif

Sveika 4u.gif Na, celiulito siurbimas nenaikina smile.gif Tiesa, bent jau man slaunys atrodo geriau, nes kokia savaite po op pradejau naudoti anticeliulitini geli po baisiakelnem smile.gif baisiakelnes tipo efektui sustiprintim kaip is topshop reklamu biggrin.gif
Atsakyti
Solimar matai kaip idomiai kad be drenu, kurios pas gyd. B operuojas tai visos guli po tiek dienu kaip as(4 dienas), tik jei pasiurbia riebalus nedaug tai tada sake kita diena paleidzia, o visos kitos op laiko po kelias dienas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Feja.Niekadeja @ 2011 02 08, 19:16)
Sveikos, merginos 4u.gif  vis paskaitineju, bet isiterpti nedristu, nes tokia op tik tolima svajone  blush2.gif  norejau paklausti tu, kurios daresi riebalu nusiurbima nuo slaunu ir sedmenu, ar buvo celiulito? ir kiek jo isnyko? praleidau kazka beskaitydama  blush2.gif  mano pazistama skundesi, kad rezultatu neliko patenkinta, nes ne pilnai celiulitas pranyksta... gal kuri zinot kitaip  g.gif  Aciu ir greito gyjimo, bei lengvu op  4u.gif

Na man siurbe nuo slaunu bet siurbimas celiulito nenaikina ir isvis as galvoju ar yra priemone kas ji naikina, nes ko tik nesu isbandziusi. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(solimar @ 2011 02 08, 13:37)
Ne, ne - man tokiu problemu nebuvo- iki pietu isoperavo- atsibudau - randas uzklijuotas ir tiek ziniu, kitos dienos apie 11 valanda jau puciau namo i Klaipeda.

Solimar norejau paklausti o tai kodel Klaipedoj nesioperavai pas B?( Aisku jei ne paslaptis atsakyt), nes as ir kita op darysiuos pas gyd. B, nes man jo prieziura ir rupestis tai thumbup.gif
Atsakyti