QUOTE(Muse @ 2011 02 08, 17:53)
Gavau kraujo atsakymus. Viskas gerai kaip ir, tik hemoglobinas 103, kai turi but 120. Tikiuos, kad OP del to neatides, nes mano HMG visa gyvenima zemas buvo, zemiau normos. Nestumo metu -94 tik. Uch.
Hmg. sakyčiau tikrai žemokas

Sveikos, merginos
vis paskaitineju, bet isiterpti nedristu, nes tokia op tik tolima svajone
norejau paklausti tu, kurios daresi riebalu nusiurbima nuo slaunu ir sedmenu, ar buvo celiulito? ir kiek jo isnyko? praleidau kazka beskaitydama
mano pazistama skundesi, kad rezultatu neliko patenkinta, nes ne pilnai celiulitas pranyksta... gal kuri zinot kitaip
Aciu ir greito gyjimo, bei lengvu op

QUOTE(Feja.Niekadeja @ 2011 02 08, 19:16)
Sveikos, merginos
norejau paklausti tu, kurios daresi riebalu nusiurbima nuo slaunu ir sedmenu, ar buvo celiulito? ir kiek jo isnyko? praleidau kazka beskaitydama
mano pazistama skundesi, kad rezultatu neliko patenkinta, nes ne pilnai celiulitas pranyksta... gal kuri zinot kitaip

Sveika

Solimar matai kaip idomiai kad be drenu, kurios pas gyd. B operuojas tai visos guli po tiek dienu kaip as(4 dienas), tik jei pasiurbia riebalus nedaug tai tada sake kita diena paleidzia, o visos kitos op laiko po kelias dienas 
Papildyta:
Na man siurbe nuo slaunu bet siurbimas celiulito nenaikina ir isvis as galvoju ar yra priemone kas ji naikina, nes ko tik nesu isbandziusi.
Papildyta:
Solimar norejau paklausti o tai kodel Klaipedoj nesioperavai pas B?( Aisku jei ne paslaptis atsakyt), nes as ir kita op darysiuos pas gyd. B, nes man jo prieziura ir rupestis tai

Papildyta:
QUOTE(Feja.Niekadeja @ 2011 02 08, 19:16)
Sveikos, merginos

Na man siurbe nuo slaunu bet siurbimas celiulito nenaikina ir isvis as galvoju ar yra priemone kas ji naikina, nes ko tik nesu isbandziusi.

Papildyta:
QUOTE(solimar @ 2011 02 08, 13:37)
Ne, ne - man tokiu problemu nebuvo- iki pietu isoperavo- atsibudau - randas uzklijuotas ir tiek ziniu, kitos dienos apie 11 valanda jau puciau namo i Klaipeda.
Solimar norejau paklausti o tai kodel Klaipedoj nesioperavai pas B?( Aisku jei ne paslaptis atsakyt), nes as ir kita op darysiuos pas gyd. B, nes man jo prieziura ir rupestis tai