Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.7.

Laba diena mergaitės. Gal galėsit padėt man. Turiu šviežią randą ant veido ir nenusprendžiu kurį daiktą pirkt - dermatix ar contratubex. Matau jūs čia apie dermatixą kalbatės, gal žinot šių vaistų skirtumus ir kaip išsiaiškint kuris tepalas labiau tinka man. Dėkui
Atsakyti
QUOTE(Dzigute @ 2011 03 22, 11:50)
Sveikos, skaiciau sia tema ir viena klausimeli turiu. Ar tos strijos po pilvo operacijos issilygino?

Jei darysi pilną pilvo plastiką, tai pilvo oda, kuri yra žemiau bambos, nupjaunama. Taigi strijų, kurios yra žemiau bambos, irgi nebelieka. Aišku, strijos, kurios yra labiau šonuose ir virš bambos, lieka. Be to, virš bambos esančios strijos pasislenka žemyn (nežinau, ar jos visos pasislėps po kelnaitėmis). Čia man taip gydytojas teoriškai pasakojo. O kaip praktiškai yra, dar nežinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Etumar @ 2011 03 24, 17:47)
Jei darysi pilną pilvo plastiką, tai pilvo oda, kuri yra žemiau bambos, nupjaunama. Taigi strijų, kurios yra žemiau bambos, irgi nebelieka. Aišku, strijos, kurios yra labiau šonuose ir virš bambos, lieka. Be to, virš bambos esančios strijos pasislenka žemyn (nežinau, ar jos visos pasislėps po kelnaitėmis). Čia man taip gydytojas teoriškai pasakojo. O kaip praktiškai yra, dar nežinau  rolleyes.gif

Lieka ir tos kurios buna zemiau bambos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 03 25, 00:00)
Lieka ir tos kurios buna zemiau bambos 4u.gif

O kaip? Odos gabalai taigi išpjauna...
Atsakyti
QUOTE(Etumar @ 2011 03 25, 09:57)
O kaip? Odos gabalai taigi išpjauna...

Jei turi prisijungima, tai uzeik i albuma, ten pamatysi pries ir po op.
Atsakyti
Sveikos,

nepamenu -kiek laiko korseta reikia nesioti? 6 ar 8 sav? Nes 6 jau praejo, noretusi nusiimt, nes ne visus rubus su juo galiu nesiot.

Man vel svoris pradejo augti, koki puskili priaugau. Reikia susiimt smile.gif
Atsakyti
imeciau foto biggrin.gif .. varau siandien vakuminio masazo darytis bigsmile.gif
Atsakyti
Idani, o masaza kam darysi? pilvui?

Man kojoms kazko reikia. Bet vakuminio negalima del venu, liposazinio nesikenciu del skausmo.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 03 28, 10:35)
Idani, o masaza kam darysi? pilvui?

Man kojoms kazko reikia. Bet vakuminio negalima del venu, liposazinio nesikenciu del skausmo.

pilvui ir vidinems leskoms biggrin.gif
Atsakyti
As tai susiradau lipokavitacija, eisiu slaunims ir uzpakaliui darytis.
Atsakyti
Dar-kaip su soliariumu? Ar einat kuri? Kuom randa pridengiat?
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 03 28, 12:07)
Dar-kaip su soliariumu? Ar einat kuri? Kuom randa pridengiat?

as einu i vakumini biggrin.gif .. nebuvau, bet atostogu metu dengiau randa nuo saules, nes sake jeigu pagaus tamsu pigmenta tada neisbluks ax.gif
Atsakyti