Savaitgali planuoju biski rubu pasipirkt
Laba dienele 
Bandziau jungtis prie jusu sausio 1, bet parasiau ir taip viskas liko, sunkiai randu laiko, dar nera skubu, tai vis uzmirstu prisest, bet jau kai pusmetis praejo nuo gimdymo, reikia pradet dometis, kaip viskas vyksta, kas manes laukia ir pan. kl ir daug kyla, ir nekyla del visisko neismanymo, kas laukia, bet kiek imanoma bandysiu paskaityt paskutines pora temu, tada jau ziuresiu nuo ko pradet aiskintis kas ir kaip
Bandziau jungtis prie jusu sausio 1, bet parasiau ir taip viskas liko, sunkiai randu laiko, dar nera skubu, tai vis uzmirstu prisest, bet jau kai pusmetis praejo nuo gimdymo, reikia pradet dometis, kaip viskas vyksta, kas manes laukia ir pan. kl ir daug kyla, ir nekyla del visisko neismanymo, kas laukia, bet kiek imanoma bandysiu paskaityt paskutines pora temu, tada jau ziuresiu nuo ko pradet aiskintis kas ir kaip
*Permeciau viena tema, tai kaip supratau yra kazkoks dienorastis, kur galima konkretesne info rankiotis, nes is to ka paskaiciau, tai nieko gero nesuzinojau
tik kad laukia baisuma, ypac po operacinis laikotarpis, o as iki siol masciau, kad gimdymas buvo baisiausia, nors man nebuvo baisu
Kai tik turesiu min, prisoksiu parasysiu biskuti apie savo situacija
*Pirmas kl, nuo kiek iki kiek svyruoja kainos pilvo tvarkymo, grubiai tai pas mane raumenys issiskyre, isvarza bambos ir visas pilvas strijom nusetas, tai odos lieka nereikalingos
uzmaciau, kad kaina tukstancius siekia, kazkaip as maziau isivaizdavau, tai man cia dar viena naujiena
Zodziu galvoj jau daros sumaistis, o dar kiek aiskintis reik
Bet viskas su laiku, tik reikia jo rast 
*Tiesa, galit man cia koki klausimyna sudeliot, bus lengviau isiliet
tik kad laukia baisuma, ypac po operacinis laikotarpis, o as iki siol masciau, kad gimdymas buvo baisiausia, nors man nebuvo baisu
Kai tik turesiu min, prisoksiu parasysiu biskuti apie savo situacija
*Pirmas kl, nuo kiek iki kiek svyruoja kainos pilvo tvarkymo, grubiai tai pas mane raumenys issiskyre, isvarza bambos ir visas pilvas strijom nusetas, tai odos lieka nereikalingos
Zodziu galvoj jau daros sumaistis, o dar kiek aiskintis reik
*Tiesa, galit man cia koki klausimyna sudeliot, bus lengviau isiliet
Perskaiciau jau viska, paaukojau biski dienos
Varau cia pas jus monologa 
Kaip suprantu reik ryt su vyru sprendima padaryt, uzsimotyvuot ir paskutine diena anketa lnk uzpildyt
Nes darbuotus vieni is geriausiu specu
Kaip suprantu reik ryt su vyru sprendima padaryt, uzsimotyvuot ir paskutine diena anketa lnk uzpildyt
QUOTE(suskyte @ 2011 04 02, 23:57)
Manes dar nepakviete i ta projekta LNK, bet skaiciau ju psl, kad bus antra atranka balandzio vidury, tai dar yra vilties...
Turiu dar viena klausimeli, jeigu darant abi operacijas vienu kartu gal pigiau buna, nei darant atskirai jas? Ir kaip yra geriau, viena kart pasiryzt viska iskentet ar geriau per du kartus?
Laba diena 
Kur visos dinge, tik savo postus ir radau po tiekos dienu
Nepildziau anketos, anksti man dar ta op, reikia maziuka dar paaugint
min iki metu
Pries griztant darban geriausia pasiremontuot
O po sios op gimdymas dar imanomas? Gal kvailas kl, bet man kyla? Jei nupjaus odos, kurios per daug, tai kur plestus pilvas?
QUOTE(suskyte @ 2011 04 02, 23:57)
QUOTE(suskyte @ 2011 04 07, 18:50)
Laba diena 
min iki metu
Pries griztant darban geriausia pasiremontuot
O po sios op gimdymas dar imanomas? Gal kvailas kl, bet man kyla? Jei nupjaus odos, kurios per daug, tai kur plestus pilvas? 
Gimdymas galimas, tik greiciausiai viskas vel taip pat bus, todel siulyciau pagimdyti visus planuojamus vaikus, o tik tada op.
QUOTE(**Leila** @ 2011 04 07, 19:38)
Gimdymas galimas, tik greiciausiai viskas vel taip pat bus, todel siulyciau pagimdyti visus planuojamus vaikus, o tik tada op. 
tai kad neplanuoju greitu metu, o gal ir isvis praeis tokios mintys, as galvoju gal po kokiu 5-10 metu i senatve uzsimanasiu
QUOTE(suskyte @ 2011 04 07, 23:41)
tai kad neplanuoju greitu metu, o gal ir isvis praeis tokios mintys, as galvoju gal po kokiu 5-10 metu i senatve uzsimanasiu
o tiek metu gyvent su sterble kazkaip nesinori 
Pritariu, jau geriau tuos 5m. graziai but
Labas merginos.
Na ir laikas greitai bega. Pirmadieni jau op. Sekm gulu i ligonine. Stresas nerealus... Jau atrodo kad ir ligos kabinasi ... prie kompo jauciu nebeprisesiu kokia savaite,tai palaikykit uz mane kumscius pirmad. O paskui jau duosiu zinot kaip sekesi
Na ir laikas greitai bega. Pirmadieni jau op. Sekm gulu i ligonine. Stresas nerealus... Jau atrodo kad ir ligos kabinasi ... prie kompo jauciu nebeprisesiu kokia savaite,tai palaikykit uz mane kumscius pirmad. O paskui jau duosiu zinot kaip sekesi
QUOTE(Muse @ 2011 04 08, 10:37)
Donaciuk, sekmes! Viskas bus ok.
As tai gyvenu gerai, tik svoris nustojo krites, nors regis nedaug valgau. na, bet kaip nors. Kol kas patenkinta jauciuosi, visi sako, kad kazkaip atjaunejau ir pagrazejau. Matyt pilvo sterble ir smegenis buvo uzspaudusi.
As tai gyvenu gerai, tik svoris nustojo krites, nors regis nedaug valgau. na, bet kaip nors. Kol kas patenkinta jauciuosi, visi sako, kad kazkaip atjaunejau ir pagrazejau. Matyt pilvo sterble ir smegenis buvo uzspaudusi.
prajuokinai,nuotaika pakelei