Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika Nr.7.

QUOTE(blansa @ 2011 05 10, 15:06)
aga  wub.gif
grazus mano randai-veliau ir bamba parodysiu-grazi  grazi zinok-gyvenime tokios neturejau bigsmile.gif
del aukscio lig savo vietoj

as mamai pasakiau tik po savaites-zinojau tiesiog kad pasakys kad ir as turiu psichologiniu problemu biggrin.gif
o jei turi savo lesu-pirmyn,tikrai nesigailesi,tas skausmas greit uzsimirsta drinks_cheers.gif

Man rodos tam mūsų albumuke nėra nei vienos su psichologinėm problemom... Man problemų turi tos merginos, kur sveria 40 ir verkia, kad labai storos... Mes tiesiog nenorim t baisių pilvų... g.gif Labai už visas džiaugiuosi ir laukiu, kol išmuš mano diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2011 05 10, 13:46)
Blansa, sprogstu iš pavydo.... Labai labai gerai atrodai 4u.gif Užskaitau biggrin.gif

kaip man blansa pamatyt ir pavydet bigsmile.gif
perskaiciau, kad bamba grazi...mano bamba uzvirtus ir susmukus kazkokia doh.gif
idomu, kokia ta blansos bamba biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruduoke: 10 gegužės 2011 - 14:36
Blansa, nelabai ryzkiai randas matosi, bet iziurejau, kad jis nera ilgas (to pasekmes kitos), todel tau ir dare ta skersini pjuvi. Bamba atrodo zemokai, bet jeigu ji ir anksciau ten buvo g.gif (Mano dukterecios bamba zemai is prigimties.)
Tiesa, del rando plonumo: jis plates ir nebus toks siaurutis, tai yra normalu. Kai nukris sasai rekomenduociau pleistrus nuo randu 4u.gif
ir aisku sveikinimai, labai greitai atsigavai thumbup.gif

Atsakyti
Blansa, atrodai super! Sveikinu!
Atsakyti
idejau pora foto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Donaciukas @ 2011 05 10, 16:54)
idejau pora foto wink.gif

Viskas super 4u.gif O tu krutines mazinima ar didinima darei?
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 05 10, 11:15)
Maniskis man vis sako, palauk dar  metelius, pamatysi, atsistatys, atrodys normaliai. Jam nei kiek netrukdo nei pilvas, nei striju jis mato, bet as irgi tik del saves, nes man paciai diskomfortas  unsure.gif Esu pries kisimasi i zmogaus kuna, plastine op gi kaip ir be reikalo yra fiziskai, bet moraliskai negaliu as susitaikyt su tokiu pilvu  verysad.gif Nors dabar grazeja vaizdelis, metu svori, sportuoju, teplioju, kad nors kiek stangretu odyte, zinau - tai bergzdzia, bet zinosiu, kad esu VISKA padrius pries guldamasi ant op stalo smile.gif

,,,,as irgi viska isbandziau,bet nuo gimdimo plyse raumenys,tai be gyd.nieko nepadarysi,nei sportu g.gif tai ir dariau operacijas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(blansa @ 2011 05 10, 15:06)
aga  wub.gif
grazus mano randai-veliau ir bamba parodysiu-grazi  grazi zinok-gyvenime tokios neturejau bigsmile.gif
del aukscio lig savo vietoj

as mamai pasakiau tik po savaites-zinojau tiesiog kad pasakys kad ir as turiu psichologiniu problemu biggrin.gif
o jei turi savo lesu-pirmyn,tikrai nesigailesi,tas skausmas greit uzsimirsta drinks_cheers.gif

baba nekeicia savo vietos mergaites,ji lieka kur buvus,tik apipjausto oda aplink baba,ir tenpia ja nuo virsaus,kur butu galima ikelti fotkes?ir paziuret kitu ? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 05 10, 14:40)
O daugiau leliuku nebeplanuojat?  blush2.gif

Oj ne tikrai daugiau neplanuojam smile.gif
Papildyta:
Blansos foto nors ir nematau bet pavydziu ir as biggrin.gif (tik geraja prasme)
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 05 10, 16:04)
Viskas super 4u.gif O tu krutines mazinima ar didinima darei?

didinau,nes po vaiku tik skuryte liko blush2.gif
Atsakyti
baltai baltai pavydu smile.gif ale dziaugiuosi, kad pavydziu, taip ir pati pasirysiu labiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, šimtas metų čia nebesilankiau smile.gif
Šiandien važiuoju į Kauną riebaliukų panaikinti lazeriu.
Kiek žinau rezultatus pamatysiu negreit sad.gif
Atsakyti
QUOTE(riniene @ 2011 05 11, 09:19)
Sveikos, šimtas metų čia nebesilankiau smile.gif
Šiandien važiuoju į Kauną riebaliukų panaikinti lazeriu.
Kiek žinau rezultatus pamatysiu negreit sad.gif

nepamirs uzsukti papasakoti kaip ka ten dare smile.gif viskas labai idomu smile.gif
sekmes
Atsakyti