QUOTE(dija @ 2011 05 07, 12:16)
isivaizduoju

siaip tai jau po operacijos, o kas operavo ir kiek sumokejo, tai jau praeitis, todel dziaukimes rezultatais.
as va irgi noreciau vilniuje, as baisiai skausmo bijau, tai jei paskui ten visai sulinkusiai dar is kauno reiktu grizti, kiekvienas krestelejimas masinos butu jauciu kancia. nu bet dar cia man tik uz metu viskas nusimato, gal sakau per metus pas mus situacija pasikeis, nors del 3000 skirtumo, verta apie kauna pagalvoti.
labutis,as preito men 20d dariau pilna pilvo plastika,tai 8000lt plius tyrimai,bet priklauso nuo pilvo,kos jis,kiek odos atkritusios
Papildyta:
[quote=alenda,2011 05 06, 19:05]
Labai domina krutines mazinimas ir pakelimas, ar patenkinta rezultatu? Man rugseji koreguos randa, nes po pilvo plastikos krastelis rando negrazus, tai tada ir krutine noriu susitvarkyt, mazinti ir pakelti
Papildyta:
[quote=blansa,2011 05 06, 09:39]
man kainavo
8300lt-kraujo tyrimus dariaus savo poliklinikoj-nes dasidetu dar 200lt
zinau kad zymiai brangiau neu kitos mergyckos daresi,bet jau kaip ir minejau -norejau darytis TIK VILNIUJ

-pasirinkau Sugihara is visu Vilniuje esamu kliniku..
Man butu gaila permoketi vos ne 3000 lt brangiau, kai yra zymiai pigiau o ir gydytojas

man nesuprantama tokie dalykai
[/quote]
as dariau krutiniu mazinima ir pakelima,dabar po operacijos esu 1metai ir 3men sumokejau 5200lt

esu begalo patenkinta,gailuos ankciau to nepasidarius
Papildyta:
QUOTE(blansa @ 2011 05 06, 15:56)
Labukas
na ir kaip jautiesi?
dar nedaug laiko praejo
jaucuos seip gerai,bet beda ira renkas po odos vanduo

pirma syki istrauke 200gr,dabar vazuosiu pirmadieni kad apziuretu

nes matau kur jis prisikaupes

labai noreciau pamatyt jusu foto su padarytom operacijom,as ideciau irgi