klausykit, o jus kuris nors vietoj pieno padaze bandete pilti ka kita, na ar pieno maziau ar kaip kitaip? man tas vien pienas kazkaip ne


QUOTE(*Odeta* @ 2011 02 03, 14:28)
aciu labai





QUOTE(spinsa @ 2011 02 03, 12:36)
aciu labai
bet man gaminimo eiga nelabai matosi
o kai dar neperskaitau gerai mazu raidziu






Parašyk į a.ž. emeilą, persiųsiu didesnę nuotrauką

Papildyta:
QUOTE(dagli @ 2011 02 03, 12:24)
klausykit, o jus kuris nors vietoj pieno padaze bandete pilti ka kita, na ar pieno maziau ar kaip kitaip? man tas vien pienas kazkaip ne



Nebandžiau


[quote=*Odeta*,2011 02 03, 11:46]
Sveiki.
Gal kuri bandet vistienos pyraga?Gundanciai atrodo,o kaip skonis
[/quot
kepiau vištienos pyragą, nerealiai skanu, kepsiu dar ir dar
Sveiki.
Gal kuri bandet vistienos pyraga?Gundanciai atrodo,o kaip skonis

[/quot
kepiau vištienos pyragą, nerealiai skanu, kepsiu dar ir dar

QUOTE(dagli @ 2011 02 03, 12:24)
klausykit, o jus kuris nors vietoj pieno padaze bandete pilti ka kita, na ar pieno maziau ar kaip kitaip? man tas vien pienas kazkaip ne



Taigi čia tipiškas bešamelio padažas - kaip gi jis ne su pienu? Na galima jį keisti grietinėle, jei norisi riebiau...
Vakar gaminau tuos kukulaičius su malta veršiena. Šiaip nesiruošiau jų imtis, nes man jie nepasirodė kažkuom ypatingi - maltinukai ir tiek, paprastai tokius ir panašius kepu orkaitėje (ir skaniau, ir nereikia kelių aukštų puodų plaut). Kadangi kulkuliukai susidėjo keliais sluoksniais, virdami jie šiek tiek sukibo, sukrito ir nesigavo tokie garžučiai apvalučiai kaip norėtųsi...
O šiaip tai toks tipiškas vaikų darželio maistas

QUOTE(vija @ 2011 02 03, 13:53)
o mano vyras tai sake: nu maistas kaip ligoninej

as ,beje, juos dariau is kalakutienos, skanu.
o as vistik patingejau varyti masina i kita miesto gala,o ir nebuvau garantuota, kad lietuviu parduotuvej gausiu grybu, tad tris kartus nuploviau gerai marinuotus grybus ir su jais viriau sriubyte su perlinem, man labai skaniai valgesi, ziuresim ka vyras gryzes pasakys

QUOTE(rutulux @ 2011 02 01, 07:00)



QUOTE(spinsa @ 2011 02 01, 10:25)
sveikutes
vakar vakare isikepiau varskiniu blynuku. jus visos juos taip isgyret. ka tik iskepti, karsti - tikrai labai skanus, bet atsale visiskai neskanus
liko keletas ir juos ismeciau.
vakar vakare isikepiau varskiniu blynuku. jus visos juos taip isgyret. ka tik iskepti, karsti - tikrai labai skanus, bet atsale visiskai neskanus

taip jau yra dazniausiai su tais blynais, skanus ka tik iskepti, o pasildyti jau nelabai, bent jau man

QUOTE(dagli @ 2011 02 02, 23:22)
siandien pietums kepiau sonkauliukus is 1-osios knygos,
tai seimyna gyre , laaaaabai patiko, tikrai kepsiu dar ne karta pagal si receptuka
tai seimyna gyre , laaaaabai patiko, tikrai kepsiu dar ne karta pagal si receptuka

sonkauliukus isbandziau ir as pries pora dienu, irgi labai patiko

vakar dar kepiau is antros knygos "braskini pyragaiti", pasirodau kas gavosi


kepaiu torto farmoje, po to supjausciau gabaliukais, bet geriau atrodytu kaip vientisas pyragas (bent jau mano iskeptas). Cukraus dejau maziau, bet vis tiek gavosi labai saldus. Man patiko


Labai reikia konsultacijos... Daug metų kepiau šokoladinį pyragą, pagal seną gerą receptą, kurio jau koks pusmetis negaliu rasti, deja, nepamenu proporcijų.. Bet visad būdavo toks minkštutėlis, šlaputėlis, skanutėlis
Na ir pabandžiau šiandien Beatos pyragą šokoladinį.. Dariau viską pagal receptą, netgi dėjau riešutų sviesto ir karamelės... Bet man iškepė toks birokas, neskanus visiškai, net nėra ką lyginti su senuoju... Taip ir nesupratau, kur čia šuo pakastas, ir kodėl jis toks išgirtas. Gal jūs ko nors mažiau ar daugiau dedat (aš mažiau dėjau tik cukraus)? Nes man jau tešla įtartina buvo-labai tiršta. Į senąjį aš pildavau kefyro, o čia tik sviestas ir miltai...
Bet Jūs dar galite išgelbėti šitą receptą nuo pasmerkimo
, nes gal aš ką nors ne taip dariau.. beje kepiau tik 23 min.
ačiū iš anksto

Bet Jūs dar galite išgelbėti šitą receptą nuo pasmerkimo


ačiū iš anksto
