Labiausiai patiko:

Black & Hot Pink Angled Kabuki. Pink Perfection Kabuki. Abu kabukiai nepaprastai švelnūs. Nepaisant neoninių spalvų, jų tiesiog nesinori paleisti iš rankų

Synthetic Angle Blush and Define. Palyginus su kabukiais pasirodė šiurkštokas, tačiau puikiai atlieka savo darbą, nedrasko nei odos, nei perdaug skaistalų, mano nedideliam veidui jo dydis ir forma buvo pats tas.

Divine Powder Buffer Brush. Labai universalus šepetėlis, tinkantis turbūt bet kuriai pudrai, aš bandžiau su krempudra - rezultatas buvo labai geras.

Divine Medium Eyeshadow Brush. Iš pradžių nustebino savo dydžiu - tikėjausi jo mažesnio, tačiau iškart po pirmo panaudojimo "prilipo" dėl savo švelnumo, formos, gero šešėlių kabinimo.

Doefoot Angle Blender. Pirktas ne tiek dėl didelio poreikio, kiek iš estetinių sumetimų, tačiau labai švelnus ir gražiai limpantis į kreives po antakiais ar akies vidiniame kamputyje, tinka ne tik blendinti, bet ir highlighteriui brūkštelti, jei nereikia didelio spalvos intensyvumo.

Destiny Blender Brush. Tiesiog švelnus ir malonus šepetėlis, daro savo darbą.
Nenuvylė:

Chisel Angle Fluff Shadow Brush. Tinka šešėliui tepti palei blakstienas bei ant apatinio voko, dėl voko raukšlės nesu tikra, galbūt tiktų toms, kurių akys didesnės.

Black Pointed Crease. Tiks voko raukšlei, antakiams ir kitur, kur reikia aiškesnio kontūro, tačiau kol kas man atrodo, kad jam truputį trūksta preciziškumo - tačiau tai gali būti rankų, o ne įrankio problema.
Neįspūdingi:

Pink Oval Taklon Lip Brush. Jis mažyyyyyyytis, įsivaizduoju, kad kai kas jį iškart perleistų concealerio, o ne lūpų dažų tepimui. Didelėms lūpoms bus tikrai nepatogus, be to, jis gana kietas. Turėjau dėl jo daug dvejonių, tačiau pasibandžiau lūpų dažams ir manau, kad prisijaukinsiu jį kasdieniam naudojimui, tačiau intensyviai spalvai tepti teks pasiieškoti kito.
Baby Buki Brush. Kadangi gavau jį dovanų, tai labai nebrokysiu - tiesiog rankinukinis kabukis, jei kas tokius mėgsta, aš dar nesugalvojau kur pritaikyti.
Divine Taklon Liner. Šis liko nepabandytas, nors rankose atrodė labai neblogai.