Laba diena

NGA tvarkymui man reikejo i Sodra nesti studiju baigimo pazymejima (diploma), darbo sutarties kopija ir pazyma is daktares apie nestuma, atleidimo is darbo diena.
Klausimas: ar kai eisiu tvarkytis dokumentus i Sodra del VPA vel reikes situs visus isvardintus popierius nesti, ar jie buna Sodroje ? nes tada reiktu vel prasyt daktares kad pazyma israsytu, vel eit i buvusia darboviete, visai man nei i galva kai ejau del NGA pasidaryt po dar viena papildoma kopija
Papildyta:
QUOTE(fishke @ 2011 02 21, 13:30)
bet ginekologas pažymą rašo ne nuo pat pradžių juk ? situacija ta, kad sutartis terminuota ir reiktų suspėt
pas mane irgi buvo terminuota sutartis,. man israse pazyma kai nestumas buvo 12 savaiciu, o iskaita itraukta buvau tik 14sav nes atostogavo daktare

bet as kai prasiau pazymos tai tiesiog paskaiciavo man tai dienai kiek nestumas ir israse be problemu
beje kazkada klausiau kaip bus su darbo birza, nes po atleidimo is darbo pagal terminuota darbo sutarti iki NGA pradzios stovejau birzoje, o kai Sodroje isejau i NGA tai su birza atsisveikinau, isbrauke mane is sarasu, atsisveikinom su konsultante sake po VPA galesiu gryzt jei noresiu