QUOTE(zuika_puika @ 2012 03 19, 20:45)
As taip pat turejau
Evening Primrose sampuno meginuka, po to visa buteliuka pirkau ir tikrai labai dziaugiuosi. Plaukai ilgiau issilaiko nesusiriebalave, gana taupiai naudojasi, patinka kvapas. Galvos odos nedirgino, bet man butinai reikia kondicionieriaus su juo. Naudoju
Rosemary & Peppermint detangler'i man jis tikrai labai patinka, anksciau netepdavau kondicionieriaus ant plauku saknu, tik galus, bet sis nei kiek nesuriebaluoja plauku, juos minkstina, skaniai kvepia ilga laika. Plauku galiukams naudoju JMO pomada, nedaug reikia, galiukai maziau skilineja, atrodo sveikiau. Dar zadu isbandyti ir aliejuka, bet pomada tikrai labai apsimoka del kiekio ir del to kad labai taupiai naudojasi.
As karts nuo karto irgi panaudoju si sampuna, pamenu is pat pradziu man irgi buvo kazkoks lyg niezejimas - bet gal tai buvo ne del sampuno kaltes...dabar net nezinau, nes tuo metu isbandziau net keleta priemoniu, bet po to jis liovesi - negaliu net pasakyti del ko, gal buvo koks rudeninis galvos odos "disbalansas:)", o siuo metu JMO man puikiai atgaivina plaukus, gerai isplauna nesvarumus ir nuo ju nesusidaro pleiskanu, siuos sampunus ir kondicionierius naudoju kai noriu sustiprinti plaukus ir pagerinti ju struktura po paprastesniu priemoniu. Plius kad panaudojus buteliuka, norisi pakeisti sampuna, kad plaukai nepriprastu prie vienos priemones ir jos efektu galeciau vel dziaugtis is naujo:)