Ateinu pasipasakot apie
'sea mist' purskala

Jauciu temoj esu ji simta kartu iskeikus, nes plaukus issausina, padaro siaudinius ir tu bangeliu kaip nuo juros matosi visas nulis....

Bet... pradesiu nuo to, kad mano plaukai sviesinti, tai manau sausumo jau tai prideda, nors siaip sakyciau i normalia puse mano plaukai. Kaip daugumos saknys greiciau riebaluojasi, galiukai sausesni. Pats plaukas tiesut tiesutelis, slidus, garbanu nelaiko, nesvarbu daromos namuose ar kirpykloj (gali ir visa bonke plauku lako supurkst, bet laikys maximum 2 valandas).
Tai sita purskala esu kelis kartus bandzius parduotuvej - vis nuomone ta pati budavo, kad sausina plaukus, padaro nemalonius liest, siaudinius.... Bet gavau lauktuviu as ji ir nusprendziau isbandyt. Sausus plaukus apsipurskiau, paglamziau pirstais, tai sakyciau igavo apimties, pasidare labiau pakelti nuo saknu, patys plaukai taip netvarkingai issideste (negaliu sakyt susibangave, bet ne tiesus). Plaukas pasausejes, sukuot nenoreciau tokiu, bet tikrai neissausejes ir ne siaudinis, kad butu nemalonu priliest... Nors man po kurio laiko lyg susigertu, lyg dingsta viskas ir plaukai lieka kokie buvo, t.y. tiesuteliai ir slidus (ne tokie, kaip be purskalo, bet ir nepasauseje kaip katik juo papurskus)

Uztai kam be galo jis man patinka, tai risant plaukus i uodega - del plauku slidumo man amzinai sunku graziai suimt visus plaukus, kad nebutu visokiu nelygumu, plius nekenciu prilaizytu plauku prie galvos, tai sitas darbas sunkokas man, bet pasipurskiu situo purskalu, tai susiimu plaukus i uodega be jokio vargo, net plauku sepecio neprireikia

Patys plaukai puresni atrodo, atrodo ju daugiau yra, uogega irgi tokia mases daugiau turinti

Bet tik tiek, kad nelaiko man taip ilgai, nors nera kad ir sukristu plaukuciai atgal i tokius kokie buvo, bet viso pirminio grozio irgi neislaiko (bet juk cia ne fiksuojanti priemone).

Zodziu, likau patenkinta ir atradau panaudojimo buda as sitam purskalui