Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *50 Namučiai...

a tai kokioj vietoj gyveni? g.gif čia retorinis klausimas smile.gif o aš kažkaip Vilniuje gyvendavau patogiai - į litexpo 1 troleibusu važiuodavome.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 02 05, 16:54)
svarbiausia, kad mano bendraklasė turi irgi tokius batus (na, tik auliukai jos puošti kailiu, o maniškiai ne ) , tai ji sakė, kad jau nešė taisyti gal keturis kartus  blink.gif nors pirko gal gruodžio pradžioje. reiškia, pasitaikė ne šiaip nekokybiška pora. jie visi nekokybiški  blink.gif

Tai va.. Be kokiu atveju nesnausk smile.gif

QUOTE(Biancca @ 2011 02 05, 17:10)
Aš dabar nebeįsivaizduoju, ką reik skaityt. Čiupinėju rankose per BLK akciją nusipirktąją Murakami "Mylimąją Sputnik", galvoju, gal po Pavičiaus ir neturėtų taip baisiai nublankti... g.gif (visgi Murakamį - mėgstu).

Patiko man ši smile.gif

QUOTE(Tibė @ 2011 02 05, 22:58)
Miau,
kaip tik į vieną barą nueinu,taip ir nekokios kondicijos grįžtu biggrin.gif

Ir man labai gaila,kad man neskaitadieniai prasidėjo  verysad.gif

Nu va, vadinasi nesibastyk po barus laugh.gif aš šiandien išvis be miego, bet jau atsijunginėju

QUOTE(muminukas @ 2011 02 06, 12:50)
a tai kokioj vietoj gyveni?  g.gif čia retorinis klausimas  smile.gif o aš kažkaip Vilniuje gyvendavau patogiai - į litexpo 1 troleibusu važiuodavome.

1 troleibusas tikrai nevažiuoja pro litexpo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 06 vasario 2011 - 12:52
vienu troleibusu , ne pirmu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 02 06, 11:50)
a tai kokioj vietoj gyveni?  g.gif čia retorinis klausimas  smile.gif o aš kažkaip Vilniuje gyvendavau patogiai - į litexpo 1 troleibusu važiuodavome.

Šeškinėje. Bet iki Ozo g., nuo kur važiuoja autikas (o po autiko dar vienas persėdikas į truliką) dar reikia pavažiuoti pora sustojimų. Taigi ir išeina ilga kelionė per kopas tongue.gif doh.gif
Žodžiu, įtariu, kad savo planų iki paskutinės minutės nežinosiu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 06 vasario 2011 - 13:38
o nain! man kiba šeštadienį teks būti mugėj nuo iki blink.gif 11 val P. Dini bus, o Sabaliauskaitė tik 19 val. blink.gif Užkalnis normaliu laiku, kažkur per vidurį.
Atsakyti
Dabar kaip tik rodo inerviu su Užkalniu bigsmile.gif Per info T. Žiūriu jau antrą kartą
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 02 06, 14:02)
Dabar kaip tik rodo inerviu su Užkalniu  bigsmile.gif Per info T. Žiūriu jau antrą kartą

tą Zemkausko?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 02 06, 14:33)
tą Zemkausko?

Aha Zemkausko, bet jau baigės ax.gif

Gal kas ieško pirkti knygos "Bėgančios su vilkais", turiu už 45lt
Atsakyti
Sveikos drinks_cheers.gif vakar baigiau Kabulo kregzdes smile.gif
user posted image
Labai norejau sios knygos.. biggrin.gif si knyga apie musulmonu pasauli.. apie ziauria kasdienybe, moteru beteisiskuma.. vyru ir moteru santykius.. is tikro skaiciau ir nesupratau ar man idomu ar ne.. biggrin.gif bet pabaiga suryjau per kelias minutes.. is tikro nesitikejau tokios pabaigos unsure.gif neisivaizduoju, kodel as galvojau, kad si knyga bus apie kazkokia moteru organizacija musulmonu kraste biggrin.gif turejau tokia nuomone susidarius.. bet toli grazu knyga ne apie tai.. vertinciau sia knyga per viduriuka.. kadangi turiu su kuo palygint, tai galiu pasakyt, kad man asmeniskai is tokiu temu butent knygu, tai didelio ispudzio sioji nepaliko 4u.gif
Dabar pradejau sena knyga skaityt Kenijos safariai smile.gif afrika.. idomu
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 02 06, 14:10)
vienu troleibusu , ne pirmu  biggrin.gif

Aaaa doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jette A. Kaarsbøl UŽVERSTAS DIENORAŠTIS

Labai patiko. Dramatiska realistine istorija, parasyta danu rasytojos.
Nesunkiai skaitoma, pasakojimo stilius letas, neskubrus; yra cia ir lyrikos, ir itikinamos subtilios erotikos, ir intriguojancios paslapties (kuria as gan greit isrisau, bet tai nesumenkino malonumo toliau skaityt). Pasakojimo laikas neikyriai sokineja is dabarties i praeiti pries kelias desimtis metu - veiksmas vyksta devyniolikto - dvidesimto amziu sanduros Kopenhagoj.

Jean-Christophe Grangé „Purpurinės upės“

Neblogas detektyvinis trileris, nors, pvz., Gerritsen Chirurgas su Pameistriu mane labiau uzveze. biggrin.gif
Kai kuriose labai itrauke (SPOLERIS: labai patiko siuzetine linija apie ta "paslaptinga milzine moteri" ir jos sunu, ypac pati pradzia apie tas piktasias dvasias, dingusias nuotraukas, bylas etc.,. - labai itikinamai kuriama mistine baugi nuotaika)

Dabar pradejau J. Fowles Maga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 06 vasario 2011 - 19:25
Skaičiau "Palėpės gėlės", tai dabar užsisakiau likusias 4 knygas - istorijos tęsinį. Iš pradžių skaičiau po truputuką, o paskui per dieną daugiau kaip puse knygos iškart. Tai keista, kerinti ir šiurpi istorija apie keturis vaikus, kuriuos motina laiko palėpėje, kad pati galėtų naudotis tėvų turtu. Žiauri ir intriguojanti pasakojimo linija.

Dar neseniai skaičiau "Sudeginta gyva" - irgi verta dėmesio knyga apie musulmonių gyvenimą, kasdienybę.
Atsakyti