Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *50 Namučiai...

Stikliuk,labai grazus atsiliepimas,sveik 4u.gif .
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Tiesiog mirštu nuo galvos skausmo dėl to iš viso net nesirašo, o dar į paskaitas važiuoti reikia, aibės meninių projektų doh.gif Vienu žodžiu reikia greičiau vaduotis nuo to galvos skausmo, nes nieko negaliu daryti.

Tiesa šiandiena nusipirkau kelias knygelias, tai:
1. Paul Bowles 'Dangaus prieglobstis'
2. Alison Gaylin 'You kill me'
3. Richard McCann 'Just a boy'
4. Minette Walters 'Fox evil'

Tiesa, Katilina, gal tu ką nors esi skaičiusi paskutinės autorės?

Pamenu, kai laukiau paskutinės nėštumo dienos skaičiau jos knyga 'Devil's feather', tai net šiurpuliai begiojo nuo jos. O viršlelį niekad neguldžiau gerąją (priekiu) puse į viršų, nes kažkaip nejaukiai jaučiausi kai tokia 'akis' žiūri į tave smile.gif
user posted image

O aš pabaigiau Herbjorg Wassmo 'Laimės sūnus'. Patiko. Kiek silpnesnė už savo pirmtake, bet vis tik turi ir savo stipriu pusių. O beto, ne taip lengva sužybėti kei esi šešėlyje stiprios, valingos, valdingos asmenybės. Vis tik nesigailiu, kad skaičiau. Ir tikrai ieškosiu trečiosios dalies.

Toliau mėgaujuosi Diana Gabaldon 'Cross stich' (Svetimšalė). Kol kas tik trečdalis įveikta, bet patinka. Na tiesiog apžavėjo mane Škotija.

O vakare pradėsiu Luizianos Elizabeth George 'Lošimas iš pelenų'. Reiks kažkaip stipriai pasispausti su skaitymų, nes kalnai neįkopiami dar vis laukia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 07 vasario 2011 - 19:12
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 02 07, 20:11)
4. Minette Walters 'Fox evil'[/b]
Tiesa, Katilina, gal tu ką nors esi skaičiusi paskutinės autorės?

Pamenu, kai laukiau paskutinės nėštumo dienos skaičiau jos knyga 'Devil's feather', tai net šiurpuliai begiojo nuo jos. O viršlelį niekad neguldžiau gerąją (priekiu) puse į viršų, nes kažkaip nejaukiai jaučiausi kai tokia 'akis' žiūri į tave  smile.gif

Skaičiau "Devil's feather" ir "The scold's bridle"- abi labai patiko. Ir dvi lietuviškai- "Bangolaužis" ir "Rūgšties kvartalas". Paskutinė patiko mažiausiai (bet irgi patiko).
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 02 07, 18:21)
Skaičiau "Devil's feather" ir "The scold's bridle"- abi labai patiko. Ir dvi lietuviškai- "Bangolaužis" ir "Rūgšties kvartalas". Paskutinė patiko mažiausiai (bet irgi patiko).

'Rūgšties kvartalą' ir aš turiu, bet UK pasilikusi, neskaičiusi dar jos deja. Ir ši tikiuosi bus gera, nes rašymo stiliumi panaši į 'Devil's feather'.
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif

Stikliuk,
Sveik ir nepasiduok ligai! bigsmile.gif 4u.gif
Puikus atsiliepimas. Man atrodo, likau "Lėliukės" kaip ir užsinorėjusi. g.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 02 07, 20:11)

O aš pabaigiau Herbjorg Wassmo 'Laimės sūnus'. Patiko. Kiek silpnesnė už savo pirmtake, bet vis tik turi ir savo stipriu pusių. O beto, ne taip lengva sužybėti kei esi šešėlyje stiprios, valingos, valdingos asmenybės. Vis tik nesigailiu, kad skaičiau. Ir tikrai ieškosiu trečiosios dalies.

Taip, iš tiesų. drinks_cheers.gif Labai įdomu, kaip tavo akimis pasirodys trečioji. bigsmile.gif Man, tarkim, ji turi potencijos lygiuotis net su "Dinos knyga".

Aš skaitau Murakamio "Mylimąją Sputnik". Suvokiau vieną dalyką - visada jo knygos pradžioje yra užmetamas kabliukas, kurio nesinori paleisti. Pastarasis lygus intrigai, o kai būna ji, tai knyga skaitosi kaip sviestu patepta. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 02 07, 18:48)
*Ingėnai, aš tiek daug žinau istorijų apie ištisas šeimas, kaip liga jas paveikia ir dažniausiai neigiamai...man taip įstrigo dar viena citata:

tiesiog fenomenaliai aprašyta mintis ir taip tiksliai.
**beje, kas skaitėt knygą:
nesupratau iki galo, tai Myškos tėvas visą laiką apsimetinėjo, jog nežinojo apie tą savo broliuką, sirgusį DS, ar jis tiesiog pasamonėje nustūmė šį nemalonų dalyką, o gal pamiršo, nes buvo tik 5 metų kai įvyko avarija g.gif kaip manot? manau šis klausimas liko atviras? g.gif

* Aš numanau, kad kartais taip būna ir realiam gyvenime, bet pateisinti tokių minčių, žodžių ir darbų tikrai negaliu ir nenoriu. Išeitų kad arba vyrai elgiasi šiuo atveju kaip patinai (nusiplauna nuo atsakomybės ir nejaučia jokio ryšio su savo vaiku, savo kūnu ir krauju) arba taip besielgiantys yra iš prigimties blogi, labai blogi žmonės.
** Aš irgi apie tai svarsčiau. Man kirba mintis, kad bus nustūmęs šį dalyką iš atiminties pasąmonėje. Nors man, kaip neišmanančiai psichologijos, būtų keista, kaip įmanoma nuo to atsiriboti tiek, kad net nebeatsiminti g.gif Kad tiesiog neprisiminė apie tai, kas vyko, kai buvo penkiametis, dėl amžiaus, tai kažkaip netikiu.

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 02 07, 19:11)
Sveikutės 4u.gif
Tiesiog mirštu nuo galvos skausmo dėl to iš viso net nesirašo, o dar į paskaitas važiuoti reikia, aibės meninių projektų  doh.gif Vienu žodžiu reikia greičiau vaduotis nuo to galvos skausmo, nes nieko negaliu daryti.

Vargšelė verysad.gif Sveikatos tau 4u.gif
Beje, pasigailėjau, kad nesusigalvojau anksčiau iš tavęs nupirkti "Dykumos balsai", dabar matau, kad jau pardavei. Išmąsčiau, kad visai noriu perskaityti tą knygą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 07 vasario 2011 - 20:44
QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 07, 19:43)
Vargšelė verysad.gif  Sveikatos tau 4u.gif

Beje, pasigailėjau, kad nesusigalvojau anksčiau iš tavęs nupirkti "Dykumos balsai", dabar matau, kad jau pardavei. Išmąsčiau, kad visai noriu perskaityti tą knygą.

Dėkui, tau būna migrenos, o man va visai kitokie galvos skausmai, dėl deguonies stygiaus smegenyse. Vienu žodžiu jau antra diena tiesiog nesinori akių atmerkti.

o 'Dykumos balsai' man tikrai patiko, jei tik būtų vietos tikrai pasilikčiau, o dabar va tenka pardavinėti sad.gif Jei būtum užsiminus, kad nori pagalvoti ar jos nori ar ne, būčiau palaukus su pardavimu.
Atsakyti
Gal kas norit Irvingo knygos už 70 litų? blink.gif (Ne, ne aš parduodu, mačiau "skelbimų lentoj"). Ir pagalvojau, kad nežinau, koks turėtų būti romanas, kad už jį mokėčiau tokius pinigus. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 02 07, 20:48)
o 'Dykumos balsai' man tikrai patiko, jei tik būtų vietos tikrai pasilikčiau, o dabar va tenka pardavinėti sad.gif Jei būtum užsiminus, kad nori pagalvoti ar jos nori ar ne, būčiau palaukus su pardavimu.

Tai aš pati žiopla doh.gif , tik šiandien sugalvojau. Šiandien pavarčiau, pagalvojau, kad man matyt liptų. Norint netgi galima būtų prie mano kelioninių kolekcijos pritempti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(katilina @ 2011 02 07, 20:58)
Gal kas norit Irvingo knygos už 70 litų?  blink.gif  (Ne, ne aš parduodu, mačiau "skelbimų lentoj"). Ir pagalvojau, kad nežinau, koks turėtų būti romanas, kad už jį mokėčiau tokius pinigus.  schmoll.gif

Aš mokėjau tiek už Dantės Dieviškoji komedija smile.gif Bet tai visai kitos vertės knyga, ir koks nuostabus leidimas, kokios iliustracijos rolleyes.gif
Jei kas nors Irvingo knygą nupirks už prašomą kainą , tai matyt tik dėl autoriaus autografo.
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 02 07, 18:31)

user posted image
Dorota Terakowska Lėliukė- ***** iš 5

paskaičius tavo atsiliepimą,prisiminiau,kad skaičiau panašią knygą,bet tikrą istoriją,kai šeimoje gimė apsigimęs vaikas,ir kiek jis džiaugsmo teikė jiems.Ten rašė apie pokario metus,ir dar moteris eidavo padėti grįžusiems iš konclagerio .Tikrai įdomi knyga,irgi lenkės rašyta.

Pastebėjau,kad sena.lt pardavėjai įsisuko ir supermamas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eliss: 07 vasario 2011 - 21:08
QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 07, 22:02)
Aš mokėjau tiek už Dantės Dieviškoji komedija smile.gif  Bet tai visai kitos vertės knyga, ir koks nuostabus leidimas, kokios iliustracijos rolleyes.gif
Jei kas nors Irvingo knygą nupirks už prašomą kainą , tai matyt tik dėl autoriaus autografo.

Na taip, tavo Dantė jau iš visai kitos operos, jo aukštą kainą aš suprantu.
O autografas man knygos vertės nepakelia, jei jis rašytas kam nors kitam, o ne man. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 02 07, 21:19)

O autografas man knygos vertės nepakelia, jei jis rašytas kam nors kitam, o ne man.  smile.gif

Aš lygiai tą patį manau drinks_cheers.gif Arba pakeltų tą vertę simboliškai vos vos. Bet ne tiek, kad mokėt melejonus .
Atsakyti