Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *50 Namučiai...

QUOTE(Masako @ 2011 02 08, 11:52)

O as perskaitiau 200 psl. Mago - kol kas labai siaip sau, nealpstu g.gif

:DDDDDDD
va tai tau biggrin.gif

man Gombrowiczius irgi nelabai eina - matomai ne tokia literatura reikia vaika supant skaityt laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 08 vasario 2011 - 10:03
QUOTE(LEEja @ 2011 02 08, 11:01)
:DDDDDDD
va tai tau biggrin.gif

Radau toki komentara apie Maga, tai ir as dar vilties neprarandu biggrin.gif
Ir galiu pasakyti, tai, kad pirmuosius kokius du šimtus puslapių knyga man buvo pusėtina, tačiau vėliau pasirodė kaip tobulas šedevras. nėjo atsitraukti, skaitank kiekvieną eilutę tikėjausi vis kažko naujo ir naujo, na dažniausiai to ir sulaukdavau.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 02 08, 12:11)
Radau toki komentara apie Maga, tai ir as dar vilties neprarandu  biggrin.gif
Ir galiu pasakyti, tai, kad pirmuosius kokius du šimtus puslapių knyga man buvo pusėtina, tačiau vėliau pasirodė kaip tobulas šedevras. nėjo atsitraukti, skaitank kiekvieną eilutę tikėjausi vis kažko naujo ir naujo, na dažniausiai to ir sulaukdavau.

tu geriau knyga, o ne komentarus skaityk biggrin.gifD
as tai filmu rinktis rolleyes.gif
Atsakyti
Negaliu neįsiterpti. ax.gif
QUOTE(marakeš @ 2011 02 07, 15:01)
aš laikausi tradicijos neiti į knygų mugę biggrin.gif kažkada Savūnė sakė, kad myli literatūrą, o ne knygas, tai aš myliu literatūrą, šiek tiek - knygas, o jų rašytojai ir skaitytojai man nelabai įdomūs.

Nuo vakar galvoju, kodėl aš tiesiog kaifuoju KM. Ir sugalvojau. Nemirštu dėl susitikimų su rašytojais, netrūksta man jų autografų. Knygų pirkti neturiu nei galimybės, nei baisaus poreikio. Užtenka ir bibliotekų fondų, tuo labiau, kad galiu naudotis ne viena biblioteka, tai tikrai randu, ko man reikia. Bet jau vien ta atmosfera, aplinka, kai visur knygos ir knygos... rolleyes.gif Visos leidyklos vienu metu. Kada ir kur dar yra tokia galimybė apžvelgti visas naujienas vienoj vietoj? Ir širdis džiaugiasi matant, kiek vis dėlto yra žmonių, besidominčių knygomis. O kur dar diskusijos, pristatymai visuose kampuose. Pernai buvau, norėjosi persiplėšt, kai 4 vietose tuo pačiu metu vyksta įdomūs renginiai ar susitikimai su įdomiais žmonėmis. Jei galėčiau, praleisčiau ten visas mugės dienas nuo atsidarymo iki uždarymo ir tikrai nenusibostų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 08, 10:32)
Kas turit vaikų, šią savaitę "Mažasis princas" Maximoje gera kaina thumbup.gif , apie 8 Lt kainuoja.

O mano sesers globėjas tik 15 lt. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2011 02 08, 11:18)
Negaliu neįsiterpti.  ax.gif

Nuo vakar galvoju, kodėl aš tiesiog kaifuoju KM. Ir sugalvojau. Nemirštu dėl susitikimų su rašytojais, netrūksta man jų autografų. Knygų pirkti neturiu nei galimybės, nei baisaus poreikio. Užtenka ir bibliotekų fondų, tuo labiau, kad galiu naudotis ne viena biblioteka, tai tikrai randu, ko man reikia. Bet jau vien ta atmosfera, aplinka, kai visur knygos ir knygos...  rolleyes.gif Visos leidyklos vienu metu. Kada ir kur dar yra tokia galimybė apžvelgti visas naujienas vienoj vietoj? Ir širdis džiaugiasi matant, kiek vis dėlto yra žmonių, besidominčių knygomis. O kur dar diskusijos, pristatymai visuose kampuose. Pernai buvau, norėjosi persiplėšt, kai 4 vietose tuo pačiu metu vyksta įdomūs renginiai ar susitikimai su įdomiais žmonėmis. Jei galėčiau, praleisčiau ten visas mugės dienas nuo atsidarymo iki uždarymo ir tikrai nenusibostų.  4u.gif

aš, kaip jau sakiau prieš meetą, esu sociofobiška. manęs ta banda visai visai nežavi smile.gif ir pačiais rašytojais dažnai dar nusivilti galima. Kažkada rudenį buvau leidyklos surengtame naujienų pristatyme - kai kurių rašytojų klausant galvoje kirbėjo vienas vienintelis klausimas - kas už juos visas tas puikias knygas rašo? nes patys ir sakinio suregzti negali smile.gif bet buvo ir mokančių pašnekėti. pavyzdžiui, Vilniaus mylėtojai gali atkreipti dėmesį į Laimoną Briedį, jo knyga bus taip pat pristatoma per VKM smile.gif

skaitau kaip tik "Prancūzišką siuitą" - karo metu aš turbūt būčiau baisus žmogus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 02 08, 13:46)
aš, kaip jau sakiau prieš meetą, esu sociofobiška. manęs ta banda visai visai nežavi smile.gif

zinai, man tas pats. mugej buvau uzpernai - pirma ir paskutini karta.
eilej stovejau per lietu valanda, sumokejau kazkiek uz bilieta - ok, nuejau.
stumdosi visi, grudasi, prie ko nori prieit - neprieisi, pilna zmoniu. pagalvojau kam man to reikia? nueisiu i knygyna ir ramiai apziuresiu dominancias knygas, niekas manes nestumdys, nereiks brautis ir bandyt kazka pasiekt.. smile.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

QUOTE(LEEja @ 2011 02 08, 12:11)
zinai, man tas pats. mugej buvau uzpernai - pirma ir paskutini karta.
eilej stovejau per lietu valanda, sumokejau kazkiek uz bilieta - ok, nuejau.
stumdosi visi, grudasi, prie ko nori prieit - neprieisi, pilna zmoniu. pagalvojau kam man to reikia? nueisiu i knygyna ir ramiai apziuresiu dominancias knygas, niekas manes nestumdys, nereiks brautis ir bandyt kazka pasiekt.. smile.gif

Prisidedu prie sociofobių biggrin.gif Minia, grūdimasis ir stumdymasis mane erzina, nervina ir išsunkia. Tada jau nieko nenoriu, tik namo.
Skaitau "Kauliukų žmogų". Jau įpusėjau, bet nei ji man baisi, nei juokinga - tiesiog žmogaus eksperementavimas su savimi, savo psichika, savuoju . Kažkuo truputį primena "Jis sako Taip!". Aišku, pastaroji daug optimistiškesnė ir šiaip labiau pozytivi. Bet ši labiau gilinasi į psichologinį žmogaus, atidavusio vadžias atsitiktinumui, pasaulį... ax.gif
Atsakyti
Aš laukiu šios ir naujos Jodi Picoult knygos.Tikrai abi pirksiu smile.gif
Atsakyti
Labas,
Na, nesiginčiju dėl to Širšių fabriko su jumi, bet pasilieku su savo nuomone.
Bet ir toliau skaitysiu kultines knygas smile.gif

QUOTE(marakeš @ 2011 02 08, 09:17)
o nesijaučiat nusivylę, kai visos tos pastangos nueina perniek, t.y. sukuriat sau puikias sąlygas, o pati knyga to neverta? smile.gif

Tai čia mums leidyklos dažnai sukuria puikias skaitymo sąlygas: knyga saldainis, o pradedi skaityti, turinys šlamštas.
Bet vėlgi, kiek skaitytojų, tiek nuomonių, kitam gi, tas šlamštas, gal gražu...

QUOTE(Masako @ 2011 02 08, 10:11)
Radau toki komentara apie Maga, tai ir as dar vilties neprarandu 

Labai su tuo Magu ir mane sudominai. Skaityk, skaityk smile.gif
Kaip aš skaičiau Magą: labai seniai, atsimenu, skaičiau skaičiau, kažkokios ten fantasmagorijos buvo, bet vis tiek skaičiau, skaičiau, na nieko nesupratau. Bet knygą perskaičiau. Nes labai jau ją rekomendavo... doh.gif
Žiauriai norėčiau kada vėl paskaityti, kaži, kaip dabar ten viskas atrodytų....
Papildyta:

Ai, tiesa, aš visgi norėčiau, progai pasitaikius, nors kartą pabuvoti knygų mugėje.
Įdomu pamatyti daug daug knygų vienoje vietoje.
Gal kokią vieną ir nusipirkčiau.
Akis šiaip paganyti.
Šiaip dėl mugės iš proto neinu.
Atsakyti
parsinešiau Rea Galanaki Nebyli vandenų gelmė. Tasulės pagrobimas. suknyga tik pusantros žvaigždutės turi, žiūrėsim. paviliojo, kad veiksmas Kretoje.

blyn, mano KM gali nuplaukti - vyresniajam gripas.

Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 02 08, 11:11)
Radau toki komentara apie Maga, tai ir as dar vilties neprarandu  biggrin.gif

Bet daugokai 200 psl. skaityt laukiant kažko stebuklingo iš knygos doh.gif
Atsakyti