O gal kuri toki prausikli naudojot? Kaip jis?
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 04 12, 19:59)
man ir labai gerai per nakti dingdavo spuogeliai, bet ir arbatmedis ar benzoilio peroksidas taip lygiai gerai naikina spuogus, ir pigiau...
Papildyta:
Aij, pamirsau pamineti,kad nesu tikra ar poru nekemsa, nes juoduliuku atsirade,bet nedaug, bet kolkas nesusieju,nes neregulairiai ir BHA naudojau kuri laika
Papildyta:
Aij, pamirsau pamineti,kad nesu tikra ar poru nekemsa, nes juoduliuku atsirade,bet nedaug, bet kolkas nesusieju,nes neregulairiai ir BHA naudojau kuri laika
o man nuo arbatmedziaus aliejaus ant veido alergija gavosi baisi....
QUOTE(*perlyte* @ 2011 04 17, 20:40)
na, as turejau toki, bet jau gana seniai, pries kokius 3 metus... didelio poveikio nejauciau, na, gal tiesiog reikejo ilgiau ji panaudoti. siaip naudoju 3 Clinique linija ir labai dziaugiuosi
Na ka, gavau savo Clinique prekytes
pasidalinsiu pirmu ispudziu
Clinique naujiena lupom Chubby stick spalvyte melon kazkaip

seip laaaaabai fainas ant lupo.. jaucias tikrai geras drekinimas
as turiu Superbalm, kuris taip pat labai patinka, bet sis naujasis suteikia daug daugiau spalva, blizgejimo mazai, bet man netrukdo..
idomi pakuote
toliau Moisture surge kremukas, tinkantis visiems odos tipams. Pas mane oda super sausa.. nusprendziau isbandyt sita kremuka. Labai idomi konsistencija, tokia zele-gelis
gan lipnus, skaniai kvepia... oda siek tiek lipnoka islieka ir poto. Drekina tikrai gerai, galima naudot kaip kauke.

Clinique dvipusis blizgesys
Clinique naujiena lupom Chubby stick spalvyte melon kazkaip

seip laaaaabai fainas ant lupo.. jaucias tikrai geras drekinimas
toliau Moisture surge kremukas, tinkantis visiems odos tipams. Pas mane oda super sausa.. nusprendziau isbandyt sita kremuka. Labai idomi konsistencija, tokia zele-gelis

Clinique dvipusis blizgesys
o man Moisture surge nepatiko. turbut del tos konsistencijos - toks jausmas, kad uzdeda pleve ant odos, kas man nepatinka
o lupu dazas-balzamas sudomino, einu i internetini puslapi apziuret
o su juo reikia taip atidziai dazytis kaip su lupdaziu, ar taip pasimaliavot kaip su balzamu tiesiog?
Amber123 sveikinu su pirkinukais.
Geli praeita savaite nupirkau 3-cia bonka jau (2 jau isnaudojau). Ziauriai patinka, ypac vasarai. Manau pirksiu ji pastoviai. Blizgis irgi patinka, kaip ir visi Clinique blizgiai.
O as nesenai irgi prisipirkau visokiu Clinique priemoniu, Gavau visokiu meginuku. Galesiu veliau parasyti ispudzius.
O as nesenai irgi prisipirkau visokiu Clinique priemoniu, Gavau visokiu meginuku. Galesiu veliau parasyti ispudzius.
QUOTE(jearmaine @ 2011 04 23, 12:54)
o man Moisture surge nepatiko. turbut del tos konsistencijos - toks jausmas, kad uzdeda pleve ant odos, kas man nepatinka
o lupu dazas-balzamas sudomino, einu i internetini puslapi apziuret
o su juo reikia taip atidziai dazytis kaip su lupdaziu, ar taip pasimaliavot kaip su balzamu tiesiog? 
Zinok is pradziu man keista konsistencija buvo, lyg lipnuma toki palikdavo.. bet poto kai isigeria viskas ok,man patiko
Papildyta:
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 04 23, 21:41)
Amber123 sveikinu su pirkinukais.
Geli praeita savaite nupirkau 3-cia bonka jau (2 jau isnaudojau). Ziauriai patinka, ypac vasarai. Manau pirksiu ji pastoviai. Blizgis irgi patinka, kaip ir visi Clinique blizgiai.
Aciu
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 04 24, 19:25)
Amber123 tai gi tas blizgiukas issisuka, kai taps bukas tesiog reik daugiau jo issukti.
Issisuks, bet smailesnis netaps
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 04 24, 19:25)
Amber123 tai gi tas blizgiukas issisuka, kai taps bukas tesiog reik daugiau jo issukti.
All about eyes rich man patiko maziau nei paprastas All about eyes. Paprastas tai mano favoritas, irgi jau ne pirma bonkute pas mane.
All about eyes rich man patiko maziau nei paprastas All about eyes. Paprastas tai mano favoritas, irgi jau ne pirma bonkute pas mane.
Na taip, as suprantu, kad jis issisuka, bet bus bukas, o ne smailas
o kodel?
o man tas blizgesys nelabai
tikėjausi ryškesnės spalvos...
gal galit padet issirinkt Almost Powder pudros atspalvi
svarstau tarp siu
No. 02 Neutral Fair ;
No. 03 Light
(naudoju Bourjois Healthy mix 52., Lily Lolo Blonde arba Barelly Buff)
svarstau tarp siu
No. 02 Neutral Fair ;
No. 03 Light
(naudoju Bourjois Healthy mix 52., Lily Lolo Blonde arba Barelly Buff)