Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique

O gal kuri toki prausikli naudojot? Kaip jis? ax.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 04 12, 19:59)
man ir labai gerai per nakti dingdavo spuogeliai, bet ir arbatmedis ar benzoilio peroksidas taip lygiai gerai naikina spuogus, ir pigiau...

Papildyta:
Aij, pamirsau pamineti,kad nesu tikra ar poru nekemsa, nes juoduliuku atsirade,bet nedaug, bet kolkas nesusieju,nes neregulairiai ir BHA naudojau kuri laika  rolleyes.gif

o man nuo arbatmedziaus aliejaus ant veido alergija gavosi baisi.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*perlyte* @ 2011 04 17, 20:40)
O gal kuri toki prausikli naudojot? Kaip jis?  ax.gif  4u.gif  4u.gif

user posted image

na, as turejau toki, bet jau gana seniai, pries kokius 3 metus... didelio poveikio nejauciau, na, gal tiesiog reikejo ilgiau ji panaudoti. siaip naudoju 3 Clinique linija ir labai dziaugiuosi wub.gif
Atsakyti
Na ka, gavau savo Clinique prekytes 4u.gif pasidalinsiu pirmu ispudziu biggrin.gif
Clinique naujiena lupom Chubby stick spalvyte melon kazkaip
user posted image
seip laaaaabai fainas ant lupo.. jaucias tikrai geras drekinimas 4u.gif as turiu Superbalm, kuris taip pat labai patinka, bet sis naujasis suteikia daug daugiau spalva, blizgejimo mazai, bet man netrukdo.. 4u.gif idomi pakuote bigsmile.gif
toliau Moisture surge kremukas, tinkantis visiems odos tipams. Pas mane oda super sausa.. nusprendziau isbandyt sita kremuka. Labai idomi konsistencija, tokia zele-gelis 4u.gif gan lipnus, skaniai kvepia... oda siek tiek lipnoka islieka ir poto. Drekina tikrai gerai, galima naudot kaip kauke.
user posted image
Clinique dvipusis blizgesys

Atsakyti
o man Moisture surge nepatiko. turbut del tos konsistencijos - toks jausmas, kad uzdeda pleve ant odos, kas man nepatinka schmoll.gif o lupu dazas-balzamas sudomino, einu i internetini puslapi apziuret bigsmile.gif o su juo reikia taip atidziai dazytis kaip su lupdaziu, ar taip pasimaliavot kaip su balzamu tiesiog? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 23 balandžio 2011 - 11:55
Amber123 sveikinu su pirkinukais. 4u.gif Geli praeita savaite nupirkau 3-cia bonka jau (2 jau isnaudojau). Ziauriai patinka, ypac vasarai. Manau pirksiu ji pastoviai. Blizgis irgi patinka, kaip ir visi Clinique blizgiai.
O as nesenai irgi prisipirkau visokiu Clinique priemoniu, Gavau visokiu meginuku. Galesiu veliau parasyti ispudzius.
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 04 23, 12:54)
o man Moisture surge nepatiko. turbut del tos konsistencijos - toks jausmas, kad uzdeda pleve ant odos, kas man nepatinka  schmoll.gif  o lupu dazas-balzamas sudomino, einu i internetini puslapi apziuret  bigsmile.gif o su juo reikia taip atidziai dazytis kaip su lupdaziu, ar taip pasimaliavot kaip su balzamu tiesiog? biggrin.gif

Zinok is pradziu man keista konsistencija buvo, lyg lipnuma toki palikdavo.. bet poto kai isigeria viskas ok,man patiko bigsmile.gif labai nedaug reik. O tas lupom tai nereik su juo atidumo, neaisku kaip bus kai nusidazys ir bukas pataps lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 04 23, 21:41)
Amber123 sveikinu su pirkinukais. 4u.gif  Geli praeita savaite nupirkau 3-cia bonka jau (2 jau isnaudojau). Ziauriai patinka, ypac vasarai. Manau pirksiu ji pastoviai. Blizgis irgi patinka, kaip ir visi Clinique blizgiai.
O as nesenai irgi prisipirkau visokiu Clinique priemoniu, Gavau visokiu meginuku. Galesiu veliau parasyti ispudzius.

Aciu drinks_cheers.gif 4u.gif dar laukiu pudros birios Gentle light pudra bigsmile.gif tiesa, gi dar pirkau akim krema All about eyes rich bigsmile.gif lauksim tavo atsiliepimo, greiciau pasakok, idomu biggrin.gif
Atsakyti
Amber123 tai gi tas blizgiukas issisuka, kai taps bukas tesiog reik daugiau jo issukti. mirksiukas.gif

All about eyes rich man patiko maziau nei paprastas All about eyes. Paprastas tai mano favoritas, irgi jau ne pirma bonkute pas mane.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 04 24, 19:25)
Amber123 tai gi tas blizgiukas issisuka, kai taps bukas tesiog reik daugiau jo issukti. mirksiukas.gif

Issisuks, bet smailesnis netaps tongue.gif Manau tureta omeny, kad dabar jis savo smailia forma paprastai tepasi ir nereikia ziuret labai kur/kaip tept, bet kai nubukes, tada gali reiket atidziau tept.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 04 24, 19:25)
All about eyes rich man patiko maziau nei paprastas All about eyes. Paprastas tai mano favoritas, irgi jau ne pirma bonkute pas mane.

Na taip, as suprantu, kad jis issisuka, bet bus bukas, o ne smailas biggrin.gif
o kodel? unsure.gif
Atsakyti
o man tas blizgesys nelabai smile.gif tikėjausi ryškesnės spalvos...
Atsakyti
gal galit padet issirinkt Almost Powder pudros atspalvi
svarstau tarp siu
No. 02 Neutral Fair ;
No. 03 Light
(naudoju Bourjois Healthy mix 52., Lily Lolo Blonde arba Barelly Buff)
Atsakyti