Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique

QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 02 15, 11:32)
O pasitepus siuo serumu, po kiek laiko reikia tepti All about eyes krema? g.gif

vos susigeria ir tepkit
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2012 02 15, 12:50)
vos susigeria ir tepkit

Dekui. Bandysiu. Kazkaip niekad i galva neatejo, kad galima vos ne is karto naudoti 2 priemones paakiams-seruma ir krema blush2.gif

Tiesa, merginos, gal zinote, koks cia bus per Clinique kosmetikos pristatymas "Sarma" parduotuvese penktadieni Vilniuje? Skelbia, kad reikia is anksto uzsirasyti ir konsultante parinks veido prieziuros ir dekoratyvine kosmetika g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 02 15, 13:52)
Dekui. Bandysiu. Kazkaip niekad i galva neatejo, kad galima vos ne is karto naudoti 2 priemones paakiams-seruma ir krema blush2.gif

Tiesa, merginos, gal zinote, koks cia bus per Clinique kosmetikos pristatymas "Sarma" parduotuvese penktadieni Vilniuje? Skelbia, kad reikia is anksto uzsirasyti ir konsultante parinks veido prieziuros ir dekoratyvine kosmetika g.gif .

ai,kaip visada,iesko klienturos...,ta ka jos net parinkineja didzioji dalis konsultanciu gali parinkti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 15 vasario 2012 - 14:06
tai cia tiesiok nori naujus klientus supazindinti su clinique, kas dar jos nenaudoja.
as esu dariusi ta makiaza. reikia uzsirasyti, nes kitaip nusidriektu eile.
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 02 15, 15:05)
tai cia tiesiok nori naujus klientus supazindinti su clinique, kas dar jos nenaudoja.
as esu dariusi ta makiaza. reikia uzsirasyti, nes kitaip nusidriektu eile.

eile?dar niekada nemaciau eiles,kaip tik kalbina,kad sestu ka nors bandyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 15 vasario 2012 - 14:09
QUOTE(vetruze @ 2012 02 15, 16:08)
eile?dar niekada nemaciau eiles,kaip tik kalbina,kad sestu ka nors bandyt smile.gif

as kalbu apie makiazo daryma nemokai, tokia esu maciusi tongue.gif
nu tai turi buti kazkokia sistema, nejau sakys kas norit kada norit.. tai vienai darys, o dar trys lauks... nonsensas, o bet to uzsirasius kosmetologe bent zino ar kas tikrai ateis tam tikra laika.
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 02 13, 00:33)
man kaista odyte aplink akis, kai pasitepu juo, bet tiesa, odyte visai ne sausa.  ax.gif

As dabar paskaicius jusu atsiliepima atsiminiau, kad man paciai kaisdavo, pasitepus su All about eyes rich kremuku unsure.gif bet sunaudojau visa.. net labai patiko sakyciau.. bet kad kaisdavo buvau visai pamirsus biggrin.gif beja, gal kuri naudojat poroms Clinique priemone? seniau kazkokia kitokia buvo, dabar nauja g.gif
http://www.clinique...._pores_mpp.tmpl
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 15 vasario 2012 - 16:20
QUOTE(astulka1 @ 2012 02 15, 14:59)
as kalbu apie makiazo daryma nemokai, tokia esu maciusi  tongue.gif
nu tai turi buti kazkokia sistema, nejau sakys kas norit kada norit.. tai vienai darys, o dar trys lauks... nonsensas, o bet to uzsirasius kosmetologe bent zino ar kas tikrai ateis tam tikra laika.

Tai kad daro tuos makiazus visuose Douglasuose, nematau cia nieko ypatingo.

Isbandziau Moisture Surge Extended Thirst Relief, visai patinka man ji rytais naudoti, turbut ieskosiu pilnos pakuotes.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 02 15, 22:36)
Tai kad daro tuos makiazus visuose Douglasuose, nematau cia nieko ypatingo.
Isbandziau Moisture Surge Extended Thirst Relief, visai patinka man ji rytais naudoti, turbut ieskosiu pilnos pakuotes.

tai niekas ir nesako,kad cia kazkas tokio, as kalbu apie sistema, normalu, kad praso uzsiregitruoti, nes taip taupomas laikas.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti