Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique

QUOTE(Ulryka @ 2011 10 16, 12:18)
O ji galima naudoti ir vasara ir ziema?  blush2.gif

taip smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš nutariau, kad mano mišriai/riebiai odai geriausia bus mineralinė sausa pudra, nes su kreminėmis vis tiek išlenda negražus blizgesys. Iki šiol naudojau Artdeco ir kadangi tai mano pirma ir vienintelė bandyta mineralinė, negaliu su niekuo palyginti. Eina man ji į pabaigą ir labai norėčiau pabandyti ką nors geresnio, labai gundausi Clinique Superbalanced Powder Makeup SPF 15
user posted image
Būčiau dėkinga už atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čelsė: 16 spalio 2011 - 17:06
QUOTE(aistuliaa @ 2011 10 16, 09:25)
  kas dieną tepi? Papildomai kokį kremą drėkinantį naudoji?

Anti-blemish mano kolkas mylimiausia pudra, antrą pakuotę iš eilės naudoju ir manau pirksiu vėl  wub.gif

visada tepuosi kai einu is namu . viskas ka naudoju,tai Bravura drekinamsis, tada Actipur'as ir sitas City sheer block. aant visko dar bareMinerals Veil'as matiskumui. poros nesikisa man nuo siu priemoniu, kisasi tik nuo skaistalu tose vietose,kur tepu skaistalus, vis nerandu tinkamu...

Siuo metu turiu Blushing Blush Powder Blush,bet irgi netinkami jie man
Atsakyti
Kuo jie skiriasi? g.gif
City Block Sheer SPF 25
Super City Block SPF 40

LT sake buna pirkti tik SPF40...
Atsakyti
QUOTE(Ulryka @ 2011 10 19, 08:43)
Kuo jie skiriasi?  g.gif
City Block Sheer SPF 25
Super City Block SPF 40

LT sake buna pirkti tik SPF40...

skiriasi SPF. 40 - labiau apsaugantis.
Atsakyti
Išbandžiau vieną kartą tą išgirtą kremuką, bet dar neturiu nuomonės susidarius smile.gif

Dabar mąstau dėl pudros, naudoju acne solutions skystą 03 numeriuką, spalva lyg tinka, bet ji tokia rožinė, norėčiau į rudumą-geltonumą labiau, gali ir šiek tiek tamsesnė būti nei 03, pagal internete pateikiamas spalvas nesuprantu kokią reiktų rinktis g.gif gal kas naudojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 21 spalio 2011 - 10:20
Žiūrėsiu ar pataikiau, nusiunčiau užsakymą fresh beige (dabar naudoju fresh neutral) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 10 09, 18:19)
Laba. Atėjau pagirti šio kremuko
user posted image
Nzn kiek esu riebalavimasi mazinanciu priemoniu isbandzius, bet po visu vos po poros val. visas veidas blizga (beviltiska riebiaode as  doh.gif ).

o po jo naudojimo jau daugiau jokio kito kremo nebereikai tepti, jis kaip dieninis tarnauja?
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 10 22, 12:40)
o po jo naudojimo jau daugiau jokio kito kremo nebereikai tepti, jis kaip dieninis tarnauja?

nežinau kaip reikia ax.gif
Aš drėkinantį kremą tepu tik sausose veido vietose, o šį - ten, kur oda likusi riebaluotis.
Atsakyti
Man šios firmos kremukai visiškai netiko, tačiau labai patiko pieštukai akims. Gal kas turite ir nenaudojate rudą pieštuką? Gal turite pigiau parduoti?
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 10 22, 14:58)
nežinau kaip reikia  ax.gif
Aš drėkinantį kremą tepu tik sausose veido vietose, o šį - ten, kur oda likusi riebaluotis.

ir kaip? efektas jums patinka?
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 10 22, 15:26)
ir kaip? efektas jums patinka?

jau rašiau, kad taip.
Atsakyti