Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique

QUOTE(estee lauder/clinique BA @ 2011 02 05, 20:06)
labas
ranku kremas labai fainas, greitai isigeria nepalieka ant ranku slidaus riebaus sluoksnio, ir labai gerai drekina oda, ypac ziema kai oda issauseja.

Exfoliating scrub

naudoti viena du kartus per savaite, sudetyje yra metos tai uzsitepus veida uzsaldo truputeli, nusveicia negyvas lasteles, suminkstina nedidelias rauksles, minkstina oda, daugiau skirtas riebiai odai.

wash away gel

taip pat skirta riebiai odai, nuplauna makiazo likucius, lengvai nuplaunama zele.

niu va sudeliojau pliusus ir minusus mirksiukas.gif padariau uzsakyma situ produktu thumbup.gif :

Acne Solutions Oil-Control Cleansing Mask
user posted image

Exfoliating scrub
user posted image

Deep Comfort Hand and Cuticle Cream
user posted image

Atsakyti
prisiminiau, kad mano misriai odai siltuoju laikotarpiu nepamainomas kremas-gelis Dramatically Different wub.gif gerai susigeria, nepalieka pleveles ir padrekina oda jos neapsunkindamas wub.gif
Atsakyti
Geriausias atradimas iš CLINIQUE, ir apskritai pats pačiausias drėkiklis, kuris pateisino visus mano lūkesčius ir net pranoko:
user posted image

10 balų iš 10 thumbup.gif !
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 02 25, 20:48)
Geriausias atradimas iš CLINIQUE, ir apskritai pats pačiausias drėkiklis, kuris pateisino visus mano lūkesčius ir net pranoko:
user posted image

jo tik viena rūšis yra, ar suskirtytas odos tipais? kaip naudojate- prieš kremą dienai ar nakčiai tepate? kokia oda jūsų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 02 26, 09:35)
jo tik viena rūšis yra, ar suskirtytas odos tipais? kaip naudojate- prieš kremą dienai ar nakčiai tepate? kokia oda jūsų?  4u.gif

sio kremuko yra dvieju rusiu:
1. Labai sausai/sausai, arba misriai veido odai (1 - Very Dry to Dry, 2 - Dry Combination)
ir
2. Riebiai ir labai riebiai veido odai (3 - Oily, 4 - Very Oily)
as asmeniskai naudoju ji kaip krema ryte ir vakare
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 02 26, 10:35)
jo tik viena rūšis yra, ar suskirtytas odos tipais? kaip naudojate- prieš kremą dienai ar nakčiai tepate? kokia oda jūsų?  4u.gif

Šitas vienos rūšies. Tepu ryte pries makiaža. Mano oda riebi. Drekiklis tobulai įsigeria, nepalieka riebumo pojucio, gerai drekina.
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 02 26, 10:42)
Šitas vienos rūšies. Tepu ryte pries makiaža. Mano oda riebi. Drekiklis tobulai įsigeria, nepalieka riebumo pojucio, gerai drekina.

patikslinu, kad jo tikrai yra dvieju rusiu 4u.gif jau pries tai pakomentavau
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 02 25, 20:48)
user posted image

Gal žinote kokia jo kaina Lt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2011 02 26, 09:52)
patikslinu, kad jo tikrai yra dvieju rusiu 4u.gif jau pries tai pakomentavau

vienos:

Dramatically Different Moisturizing Lotion - Skin Types: 1 - Very Dry to Dry, 2 - Dry Combination
user posted image

Dramatically Different Moisturizing Lotion with Pump - Skin Types: 1 - Very Dry to Dry, 2 - Dry Combination
user posted image

Dramatically Different Moisturizing Gel with Pump - Skin Types: 3 - Oily, 4 - Very Oily
user posted image
Atsakyti
biggrin.gif ir kątik pati papostinote dviejų skirtingų rūšių mirksiukas.gif
DDML - DDM Lotion - losjonas skirtas sausesnei odai, t.y. 1-2 tipui
DDMG - DDM Gel - gelis skirtas riebesnei odai (sudėtyje nėra aliejų), t.y. 3-4 tipui

šiaip jau tai nėra kremas, o drėkiklis, taigi kremą galima tepti ant viršaus, nebent aišku ir be jo gerai 4u.gif

beje klausimas kas naudojat DDML/DDMG didesnėj pakuotėj, tą išspaudžiamą ("with Pump") - ar jum nekyla problemų, kai buteliuke telieka apie 1-1,5cm losjono/gelio? man tada labai sunkiai beišsispaudžia doh.gif tenka kratyt, daužyt, atsukinėt doh.gif ir taip jau su dviem buteliukais, pirktais skirtingose vietose (vienas DE, kitas UK) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 26, 13:40)
vienos:

Dramatically Different Moisturizing Lotion - Skin Types: 1 - Very Dry to Dry, 2 - Dry Combination
user posted image

Dramatically Different Moisturizing Lotion with Pump - Skin Types: 1 - Very Dry to Dry, 2 - Dry Combination
user posted image

Dramatically Different Moisturizing Gel with Pump - Skin Types: 3 - Oily, 4 - Very Oily
user posted image

pirmas ir antras buteliukai su vienodu turiniu, tik vienas su dozatoriumi, o kitas ne... galima abieju rusiu kremukus nusipirkt, tiek su dozatorium tiek be mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 02 01, 22:48)
Man isrinko superbalanced  ax.gif  kazin kaip ji  bigsmile.gif

Si pudra tikrai nereali, as jau isbandziau nemazai clinique krempudru, tai ji man geriausia bigsmile.gif
Atsakyti