Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique

QUOTE(Ga-aP @ 2012 02 04, 10:55)
O kokius clinique produktus patartumete misriai odai? Turiu omeny, krema, tonika, prausikli  ax.gif Ant smakro, ziuriu, ir spuogiuku vis atsiranda  doh.gif

2,3 tipo odai pagal Clinique
Atsakyti
Sveikos clinique gerbėjos 4u.gif
Norėjau paklauti iš kur pigiau siustis prekes iš Jav ar Uk?
Ir ar pačios perkat, ar per tapininkes?
Atsakyti
Paskutiniu metu buvau jau labai ziauriai isberta spuogais, nesupratau kas man pasidare, kaltinau hormonus, kurie pasirodo geri buvo,taip ir likau nesupratus, matyt kokia priemone netiko ar kas. Taigi pries daugiau nei savaite nusipirkau visa anti-blemish serija, konsultante dar pasake atsimenu, ateik po poros savaiciu, pasirodysi kaip atrodai, galvojau kad tavo zodziai Dievui i ausi, na bet per ta laika veidas tikrai pasitaise - na bent jau visi buve spuogai uzgijo, nauji neatsiranda, aisku kvaila dziaugtis,dar labai nedaug laiko praeje, bet laikau spygas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 02 09, 14:01)
Paskutiniu metu buvau jau labai ziauriai isberta spuogais, nesupratau kas man pasidare, kaltinau hormonus, kurie pasirodo geri buvo,taip ir likau nesupratus, matyt kokia priemone netiko ar kas. Taigi pries daugiau nei savaite nusipirkau visa anti-blemish serija, konsultante dar pasake atsimenu, ateik po poros savaiciu, pasirodysi kaip atrodai, galvojau kad tavo zodziai Dievui i ausi, na bet per ta laika veidas tikrai pasitaise - na bent jau visi buve spuogai uzgijo, nauji neatsiranda, aisku kvaila dziaugtis,dar labai nedaug laiko praeje, bet laikau spygas   biggrin.gif

Pritariu, man taip pat Anti Blemish serija labai padejo. Anksciau siek tiek berdavo, bet kai trims menesiams kardinaliai pakeiciau klimata, is Lietuvos persikeliau i Kinija, nuo karscio ir dregmes pradejo rastis rimtesnes problemos su oda. Paskutini menesi jos matesi ryskiausiai ir nemazejo, grizusi i LT pradejau naudoti sia Clinique linija ir susitvarkiau oda! Tik man tai uztruko daug ilgiau - 4-5 menesius, kol sunaudojau visa buteliuka toniko, drekinanti krema ir prausikli. Dabar nusipirkau 3step linija misriai odai nr2, jau apie menuo viskas tvarkoje, stengiuosi palaikyti tokia odos bukle ir tikiuosi, kad Clinique taps mano nuolatine kosmetika thumbup.gif
Atsakyti
Kaip sakoma: Kartą paragavęs - negali sutot smile.gif Taip ir aš. Pradėjau naudoti anti blemish pudrą, tai jau trečią buteliuką nusipirkau vakar. Labai esu patenkinta. Ir nuolat perku lūpų blizgiklį. Labai ilgai laikosi ir svarbiausia bekvapis. Čia man labai svarbu. Ilgai ieškojau tokio, nes beveik visi šiek tiek turi specifinį kvapą, o man taip nepatinka, kai po nosim užuodžiu ne itim malonų kvapą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kundzia @ 2012 02 11, 23:30)
Kaip sakoma: Kartą paragavęs - negali sutot smile.gif Taip ir aš. Pradėjau naudoti anti blemish pudrą, tai jau trečią buteliuką nusipirkau vakar. Labai esu patenkinta. Ir nuolat perku lūpų blizgiklį. Labai ilgai laikosi ir svarbiausia bekvapis. Čia man labai svarbu. Ilgai ieškojau tokio, nes beveik visi šiek tiek turi specifinį kvapą, o man taip nepatinka, kai po nosim užuodžiu ne itim malonų kvapą smile.gif

galit pasakyti, kuris blizgiklis laikosi ilgai, nes as naudoju:
Long Last Gloss
Wear SPF15

spalva : AIR kiss, dievinu sia spalva
bet man ji greitai nueina nuo lupu g.gif

o koki jus naudojat,kiek laiko?
Atsakyti
aš irgi šitą naudoju. Mano spalva yra fireberry (13) smile.gif Nei vienas man rodos, nesilaiko visą dieną. O šitas man išlieka net išgėrus arbatos, suvalgius kažką.
Papildyta:
O naudoju jau gal pusę metų kokių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kundzia: 11 vasario 2012 - 22:53
aš irgi turiu air kiss, prieš tai turėjau fireberry. Mano miniukas, bet kai retai tepuosi tai jau laaabai ilgai tašėj mėtosi.. biggrin.gif bet ir man patinka, laikosi normaliai, beskonis, bekvapis, klampokas thumbup.gif
Atsakyti
nu blyn smile.gif tai kaip cia dabar tos mano lupos ji taip greit nuvalgo? biggrin.gif
Atsakyti
na aš nedažau lūpų kuom kitku tai neturiu su kuo palygint ax.gif nepasakyčiau kad jis ilgai laiko, bet kadangi spalva neintensyvi, tai nelabai matosi kada tiksliai ji "nusivalgo". Užtai bent man tai "normalus" laikymas, na ne kas pusvalandį juom tepuosi g.gif
Atsakyti
O per kiek laiko Jūs juos "savalgot"? Gal čia nėra taip greitai? smile.gif
Atsakyti
na galvoju, gal per keleta valandu g.gif
kaip manot, cia normalu, ar turetu laikyti ilgiau?
Atsakyti