QUOTE(kucci_kucci @ 2012 02 09, 14:01)
Paskutiniu metu buvau jau labai ziauriai isberta spuogais, nesupratau kas man pasidare, kaltinau hormonus, kurie pasirodo geri buvo,taip ir likau nesupratus, matyt kokia priemone netiko ar kas. Taigi pries daugiau nei savaite nusipirkau visa anti-blemish serija, konsultante dar pasake atsimenu, ateik po poros savaiciu, pasirodysi kaip atrodai, galvojau kad tavo zodziai Dievui i ausi, na bet per ta laika veidas tikrai pasitaise - na bent jau visi buve spuogai uzgijo, nauji neatsiranda, aisku kvaila dziaugtis,dar labai nedaug laiko praeje, bet laikau
spygas
Pritariu, man taip pat Anti Blemish serija labai padejo. Anksciau siek tiek berdavo, bet kai trims menesiams kardinaliai pakeiciau klimata, is Lietuvos persikeliau i Kinija, nuo karscio ir dregmes pradejo rastis rimtesnes problemos su oda. Paskutini menesi jos matesi ryskiausiai ir nemazejo, grizusi i LT pradejau naudoti sia Clinique linija ir susitvarkiau oda! Tik man tai uztruko daug ilgiau - 4-5 menesius, kol sunaudojau visa buteliuka toniko, drekinanti krema ir prausikli. Dabar nusipirkau 3step linija misriai odai nr2, jau apie menuo viskas tvarkoje, stengiuosi palaikyti tokia odos bukle ir tikiuosi, kad Clinique taps mano nuolatine kosmetika