Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (6)

QUOTE(Awita @ 2011 03 19, 22:23)
Tuoj prasidės mano pamaina prie mamos, baigiasi savatgalis, sesuo išvažiuos. Nesuprantu ką dar duot, kad nors kiek galima būtų pamiegot, nei dieną nei naktį negali nuo jos nueit  unsure.gif

Tiesa, anksčiau rašiau, kad ji labai bijo mirties, tai jūs parašėt tada dar nemirs, jei bijo. Tai dabar, žinokit, sako nei kiek nebijau mirt  unsure.gif Šaukiasi mamos, brolių, sesių, jau seniai išėjusių....

Bandykit kalbėt su gydytojais, negi nėra vaistų, kurie apmalšintų skausmą ir leistų nors trumpai pamiegot, juk ligoniui irgi reikia pailsėti g.gif ?

Matyt, jau pavargo, atėjo susitaikymas...
QUOTE(Simense @ 2011 03 19, 23:21)
Jei jis gali, daugiau skysčių duot.
O šiaip, kad viduriukai nebūtų užkietėję, labai svarbu daug daržovių.

Abu patarimai sunkiai įgyvendinami doh.gif . Po lašiuką bando gerti, bet daug trūksta iki reikalingo kiekio. O maistas tai mūsų bėda - beveik niekas neskanu, tai geriau visai nevalgo, o kotletais ir kiaušiniene žarnyno nesureguliuosi.
Šiandien lyg truputį geriau, toks įspūdis, kad nebeviduriuoja, tik nesulaiko nei šlapimo, nei išmatų, nuotaika liūdna. Pakvietėm kunigą, gal pagerės. Laikosi temperatūra 37 - 37,5 , žiūrėsim ką rytoj gydytoja pasakys...
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2011 03 20, 20:32)
Bandykit kalbėt su gydytojais, negi nėra vaistų, kurie apmalšintų skausmą ir leistų nors trumpai pamiegot, juk ligoniui irgi reikia pailsėti g.gif ?

Buvo paskyrę leidžiamą ketanovą, tas nieko nepadėjo. Dabar leidžiu tramadolį - vos vos apmalšina. Ji labai jautri skausmui, prisimenu nuo mažens, kai koją sutraukdavo mėšlungis - rėkdavo, net mes vaikai išsigąsdavom, kad nenumirtų cool.gif

Una Li, palaikymas ir jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2011 03 20, 21:32)
Abu patarimai sunkiai įgyvendinami doh.gif . Po lašiuką bando gerti, bet daug trūksta iki reikalingo kiekio. O maistas tai mūsų bėda - beveik niekas neskanu, tai geriau visai nevalgo, o kotletais ir kiaušiniene žarnyno nesureguliuosi.
Šiandien lyg truputį geriau, toks įspūdis, kad nebeviduriuoja, tik nesulaiko nei šlapimo, nei išmatų, nuotaika liūdna. Pakvietėm kunigą, gal pagerės. Laikosi temperatūra 37 - 37,5 , žiūrėsim ką rytoj gydytoja pasakys...

Mano teciui vel uzejo viduriavimas...duodam smecktos,imodiumo...ziuresim,kaip bus ryt ir poryt.....tetis nelaiko slapimo ir ismatu jau seniai.....iki pazastu apsividuriuoja.....
Jau ir mes pries Kaledas buvom pakviete kuniga....nes buvo labai silpnas.....bet paskui buvo pagerejimas.....o dabar tik miega...labai pradejo kosulys kankint....bet atsikosa,tempos nera....duodam ciobreliu arbatele su medum,sugere buteliuka nuo kosulio....bet kosulys nedingsta,pradejo daugiau springti....rankos ir kojos dazniausiai saltos.....sirdis plysta ,kai ziuriu.... verysad.gif
o del vandens gerimo....musu irgi labai negeria skysciu....issenka,nusilpsta...tada i ligonine paguldom,palasina savaite laseliniu ir sustiprejam.....
sianakt sapnavau tecio laidotuves...bet jo nemaciau......
Papildyta:
QUOTE(Awita @ 2011 03 19, 23:23)
. Nesuprantu ką dar duot, kad nors kiek galima būtų pamiegot,

o gal kokiu dar stipresniu vaistuku...kaip leidzia morfiju....
QUOTE(Awita @ 2011 03 20, 00:01)
4u.gif  4u.gif
tik kodėl taip sunku išeit, neįmanoma žiūrėt į tas kančias cool.gif

drinks_cheers.gif kam taip ilgai kankina...... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izabele111: 20 kovo 2011 - 21:33
QUOTE(izabele111 @ 2011 03 20, 21:38)

o gal kokiu dar stipresniu vaistuku...kaip leidzia morfiju....

drinks_cheers.gif kam taip ilgai kankina......  verysad.gif

buvau užsiminus daktarui, matomai prie jos susirgimų negali išrašyt g.gif

Visas naktis rėkia, šaukiasi mamos, pastoviai visur mama vaidenasi...

Izabele, mums Lopedium padeda nuo viduriavimo g.gif
Atsakyti
Awita, cia matyt visi kai sunku pradeda mama saukti, nes musu mociute irgi vis mama saukdavo ir visus mamytem vadino.
Atsakyti
QUOTE(neringaal @ 2011 03 21, 11:02)
Awita, cia matyt visi kai sunku pradeda mama saukti, nes musu mociute irgi vis mama saukdavo ir visus mamytem vadino.

Ir man taip atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos.
moterys- stiprybės prižiūrinčioms ligotus senus tėvelius. Raminuosi tuom, kad kai mes buvom bejėgiai kūdikėliai jie mus nepaliko, išaugino, išslaugė. Reikia atiduot duoklę. Toks jau gyvenimo ratas.
Atsakyti
Pasimelskit už mano tėvelį. Šiandien po darbo radau gulinti kraujuose - kiaurai sauskelnes, paklodę ir vilnonį čiužinuką... Sako, kad dar normalūs rodikliai, bet šiuo metu, kol nesustabdys kraujavimo ir neišvalys žarnyno, negali pasakyt kraujavimo kilmės.
Atsakyti
Una Li, stiprybės jums....
Atsakyti
QUOTE(Vakarė12 @ 2011 03 22, 15:48)
Sveikos.
moterys- stiprybės prižiūrinčioms ligotus senus tėvelius.

Sveikute,
oi, deja, kerta baisios ligos ir ne tokius senus tėvelius... Mano mama dar nebuvo spėjusi į pensiją išeiti... O prisižiūrim ligoninėse ir dar jaunesnių...
O ką jum tenka slaugyti? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Una Li @ 2011 03 23, 00:06)
Pasimelskit už mano tėvelį.

Pasimelsiu.
Papildyta:
QUOTE(Awita @ 2011 03 21, 13:46)

Awita, ar pavyko apmažinti mamytei skausmus?
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2011 03 22, 23:06)
Pasimelskit už mano tėvelį. Šiandien po darbo radau gulinti kraujuose - kiaurai sauskelnes, paklodę ir vilnonį čiužinuką... Sako, kad dar normalūs rodikliai, bet šiuo metu, kol nesustabdys kraujavimo ir neišvalys žarnyno, negali pasakyt kraujavimo kilmės.

Kaip liudna. Sveikatos teveliui, stiprybes tau.
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2011 03 22, 22:06)
Pasimelskit už mano tėvelį.

O varge, meldžiuos...

QUOTE(Avetė @ 2011 03 22, 22:49)

Awita, ar pavyko apmažinti mamytei skausmus?

Nu ne verysad.gif Jau daktarui bijau įkyrėt, vis skambinu, tariuosi. Šiandien sugalvojau, kad jai gali būt kažkas su stuburu, ar (labai panašu) į sėdimojo nervo uždegimą g.gif Jei neuralginiai skausmai, tai gali ir nepadėt nuskausminamieji. Jau šiandien tiek prilašinta doh.gif Dar nubėgom į budinčią vaistinę Olfeno pleisrtų unsure.gif Jau nebežinau ką dar..
Atsakyti