Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (6)

Mūsiškė irgi jau šią naktį pirmą kartą su sauskelnėm išbuvo smile.gif Gal dėl to, kad miegojo, nes kitaip tai nusidrąsko arba liepia nuimt g.gif Reikia pratint, labai sunku ant puodo kilot, ir nepasako kada nori.
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2011 03 27, 15:32)
Mūsiškė irgi jau šią naktį pirmą kartą su sauskelnėm išbuvo  smile.gif  Gal dėl to, kad miegojo, nes kitaip tai nusidrąsko arba liepia nuimt  g.gif Reikia pratint, labai sunku ant puodo kilot, ir nepasako kada nori.

Na, ir puiku! 4u.gif Gal duos kiek atsikvėpt? O tai jau tikrai jums ne kas buvo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2011 03 27, 17:51)
Na, ir puiku!  4u.gif Gal duos kiek atsikvėpt? O tai jau tikrai jums ne kas buvo.  g.gif

Kažkaip gaunasi, kad kas antrą naktį ramesnė g.gif Turėtų būt ta neramioji naktis dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2011 03 27, 17:58)
Kažkaip gaunasi, kad kas antrą naktį ramesnė  g.gif Turėtų būt ta neramioji naktis dabar  g.gif

Gal suveiks vaistukai? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2011 03 27, 19:14)
Gal suveiks vaistukai?  mastau.gif

drinks_cheers.gif labai tikiuosi.
Atsakyti
Oi,mergytes,daug jums stiprybes 4u.gif

Pas mus viskas po senam....aciu dievui,kad uzsigydem pragula ant alkunes...o daugiau kolkas nesimato.....

Atsakyti
O man dabar vis labiau ir labiau nusikalba, naktį nemiega, jai reikia eit namo, reikia nulipt nuo pečiaus, o niekas nepaleidžia... Praeitą naktį visiškai nemiegojo, o šią nuo antros valandos g.gif Buronilio daviau, Lorafeno daviau - nieko. Šiai nakčiai relanium leisiu, gyd. sakė ir skausmus kažkiek nuims ir apramins g.gif
Atsakyti
Sveikutes jungiuosi ir as prie jusu, nors mamyte slaugau tik menuo kai reikalinga mano prieziura bet jauciuosi psichologiskai paluzusi nes buvimas namie kiaura para mane veda is proto sad.gif kaip jus su tuo kovojate, ar jums taip neatsitinka?
Atsakyti
QUOTE(kristinute27 @ 2011 03 29, 13:25)
Sveikutes jungiuosi ir as prie jusu, nors mamyte slaugau tik menuo kai reikalinga mano prieziura bet jauciuosi psichologiskai paluzusi nes buvimas namie kiaura para mane veda is proto sad.gif kaip jus su tuo kovojate, ar jums taip neatsitinka?

Sveikute 4u.gif O kas mamytei nutiko?
Žinoma, visko būna, aš jau daug metų namie, niekur negaliu nei išeit, nei išvažiuot. Visa laimė, kad turių sesių, jos atvažiuoja iš kito miesto manęs pavaduot, išleist kur nors. O tu viena? Gerai būtų su kuom pasimainant, bet yra ir tokių, kurios vienos visą vargą veža console.gif Laikui bėgant viskas susidėlios, susitovės, įeisi į tą ritmą. Ateik pas mus, išsikalbėk, pasiguosk, paverk... stiprybės, mažut, sunku, žinoma.
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2011 03 29, 12:35)
Sveikute  4u.gif  O kas mamytei nutiko?
Žinoma, visko būna, aš jau daug metų namie, niekur negaliu nei išeit, nei išvažiuot. Visa laimė, kad turių sesių, jos atvažiuoja iš kito miesto manęs pavaduot, išleist kur nors. O tu viena? Gerai būtų su kuom pasimainant, bet yra ir tokių, kurios vienos visą vargą veža  console.gif Laikui bėgant viskas susidėlios, susitovės, įeisi į tą ritmą. Ateik pas mus, išsikalbėk, pasiguosk, paverk... stiprybės, mažut, sunku, žinoma.

Mano mamyte onkologinis ligoniukas, negaliu palikti ne minutei vienos nes dusinimas gali prasideti bent kuria minute daugiausia laiko praleidzia miegodama, kai neskauda. Na negaliu sakyti kad esu viena, bet mano sesuo dirbanti ji pastoviai neturi laiko kada padeti vargas kai reikia kur nors iseiti man, o be to turiu 5 metuku suneli kurio negaliu laikyti namuose juk ateina pavasaris jam irgi reikia gryno oro, tai labiausiai jaudinuosi del vaikucio o ne del saves zinau kad turiu sedeti namuose,bet dziaugiuosi kad galiu padeti mamai.
Atsakyti
Na awita matau tavo ligoniui simtomai panasus i demensijos, tik raminamuju nepadauginkit, nes nuo ju tai demensijai nepades o tik pablogins, bet jei kitaip neimanoma, tai nieko nepdarysi, nes be miego tai irgi ne kas. Ir siaip nuo raminamuju perdozavimo gali buti visoku haliucinaciju, aisku nezinau kiek jus ju vartojat.
Atsakyti
QUOTE(kristinute27 @ 2011 03 29, 13:52)
Mano mamyte onkologinis ligoniukas

Labai liūdna, įsivaizduoju, kad dar ir metelių nedaug turi, anūkėlis mažiukas. Kaip nors derinkitės su sese, vis bent kiek įmanoma padėt unsure.gif

QUOTE(neringaal @ 2011 03 29, 14:38)
, tik raminamuju nepadauginkit,

Ką daryt? Buronilio kokias dvi per dieną duodu, kartais tris (galima iki 8), po pietų silpno Xanax pusė tabletėlės ir viskas, nakčiai Lorafenas 2,5 mg. Ai, ryte dar antidepresantas pusė tab. Manau, kad nedaug? Ką su miegu daryt? Žadėjau relanium suleisti i/r g.gif Ji pati prašo nuo nervų, sako taip baisu, taip mane išnervoja per naktį visokie vaikai ar žulikai doh.gif
Atsakyti