Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (6)

QUOTE(Awita @ 2011 03 24, 12:56)
Daug kartų sakiau, o ji sako man ir nereikia, kad tu žiūrėtum, aš pati viską galiu. Nepagailėjo nei karto  blush2.gif Ir nereikia, juk nebesupranta.

Panašu, gal ir dėmesio norisi, namų ilgisi  unsure.gif O gal ištiesų alkanas, naminio maisto nori  g.gif Argi taip nebūna, rodos savo įprasto maisto paragausi ir atsigausi  g.gif

Tada belieka pirmasis variantas - klausytis tik balso, stengiantis negirdėti žodžių.

Jis tikrai alkanas, paskutinį kartą valgė antradienį košės iš ryto ir sriubos per pietus. Iki šiol mito tik lašelinėm, šiandien jau leido atsigerti...
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2011 03 24, 13:01)

Jis tikrai alkanas, paskutinį kartą valgė antradienį košės iš ryto ir sriubos per pietus. Iki šiol mito tik lašelinėm, šiandien jau leido atsigerti...

vargšelis verysad.gif o kada jau leis po truputį pavalgyt? Įsivaizduoju, kad nekokia savijauta tokiam alkanam g.gif
Atsakyti
4u.gif
Kaip kartais būna nelengva. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vienas*klausimėlis: 24 kovo 2011 - 13:23

Bet gal lašelinės ir yra maistas? Neturėtų būti labai alkanas. Aišku, skrandukas darbo reikalauja. smile.gif
Atsakyti

Per tyrimus kitaip neleidzia... console.gif
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2011 03 24, 12:37)
Ar čia nesaugumo, apleidimo jausmas, noras namo ar čia nukraujavimas smegenis paveikė, nebekontroliuoja savęs, situacijoj nebesigaudo?

Na, tikriausiai viskas krūvoj. Ir alkanas jaučiasi, paprasčiausiai alkanas. O kai šalia alkio dar ir kitos bėdos, nebegali norėt, kad kontroliuotųsi kaip sveikas.
Stiprėkit 4u.gif

QUOTE(Awita @ 2011 03 24, 12:56)

Daug kartų sakiau, o ji sako man ir nereikia, kad tu žiūrėtum, aš pati viską galiu. Nepagailėjo nei karto  blush2.gif Ir nereikia, juk nebesupranta.

Būtent, Awita, būtent. Žinai, panašiais visokiais atvejais sau kartodavau - čia ne mano tėtis kalba, čia jo liga... Kažkaip taip nutinka. Ir kažkaip pavyksta viską ištvert. Vis galvodavau, teigdavau sau : tėvams mūsų ir seneliams - karai, trėmimai, sudegę namai, žuvę artimieji, ir jie ištvėrė, tai negi aš nepajėgsiu va tiek?.. Niekam neužkrauta daugiau, nei gali pakelti. Tokia tavo našta, vadinas, tu labai, labai stipri moteris wub.gif Laikykis. Ir ilsėkis, vos progą ištaikiusi 4u.gif
Atsakyti
Priimkit ir mano palaikyma 4u.gif
Turekit vilties!
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2011 03 24, 13:04)
vargšelis verysad.gif o kada jau leis po truputį pavalgyt?

Žadėjo rytoj bandyti duoti. Ir ant kojų bandyti statyt. Dar kateterį iš šlapimo pūslės išims (pirmadienį buvo persipildžius šlapimo pūslė, negalėjo prasišlapinti, važiavom į priimamąjį, įdėjo kateterį, sakė, jei neatsistatys, teks dreną dėti). Žodžiu rytoj laukia daug procedūrų unsure.gif .
QUOTE(linamog @ 2011 03 24, 14:17)
Per tyrimus kitaip neleidzia... console.gif

Kaip supratau iš gydytojo, tai nerizikuos tirti žarnyno, nes bijo, kad atsinaujins kraujavimas. Tą bado dietą irgi laiko dėl kraujavimo baimės.
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2011 03 24, 21:46)
Kaip supratau iš gydytojo, tai nerizikuos tirti žarnyno, nes bijo, kad atsinaujins kraujavimas. Tą bado dietą irgi laiko dėl kraujavimo baimės.

Ir gerai, kad netirs. Kam tą žmogutį kankinti? Manau, kad čia jums nuo tų vaistukų. Jie jam greičiausiai buvo per stiprūs, tai ir pragraužė gleivinę (iš čia ir tas kraujavimas). verysad.gif Juk dažnai net paprasta sloga ilgiau pasirgus, po kelių dienų baigiasi kraujo bėgimu iš nosies. g.gif
Dabar nevalgė, žarnynui darbo nebuvo. Turėtų gleivinė užsigydyti. mastau.gif
Papildyta:
Žadėjo rytoj bandyti duoti. Ir ant kojų bandyti statyt. Dar kateterį iš šlapimo pūslės išims (pirmadienį buvo persipildžius šlapimo pūslė, negalėjo prasišlapinti, važiavom į priimamąjį, įdėjo kateterį, sakė, jei neatsistatys, teks dreną dėti).

O negalėtų jam taip būti dėl baimės? Seni žmonės jau nebenori ir bijo tų ligoninių dažnai, visokių pokyčių. Jie pripranta prie vietos. Todėl naujoje aplinkoje labai stresuoja. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2011 03 24, 22:26)
O negalėtų jam taip būti dėl baimės? Seni žmonės jau nebenori ir bijo tų ligoninių dažnai, visokių pokyčių. Jie pripranta prie vietos. Todėl naujoje aplinkoje labai stresuoja.  verysad.gif

Tikriausiai, Simense. Saugiausiai jaučiasi namie. Dar tokia nepavydėtina būklė, kai negali iš lovos atsikelti, visiškai priklausomas nuo kitų. O jau ir nebe toks nuovokus, nebesupranta, kad šiuo atveju namie pagalbos negalim suteikti. Šiaip tai sąlygos labai neblogos, palata šviesi, šilta, šiandien liko tik du ligoniai, niekas nedejuoja. Pamenu, dukra gulėjo su vaikiuku infekcinėj, tai langai visai kiauri, užuolaidos stačios nuo vėjo stovėjo blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2011 03 24, 22:35)
sąlygos labai neblogos, palata šviesi, šilta, šiandien liko tik du ligoniai, niekas nedejuoja.

Tai mums taip atrodo, kad tai svarbiausia. Bet ne tokiems ligoniukams. Jiems reikia ne gražių sienų, brangių aparatūrų, o artimo žmogaus. verysad.gif

Šiandien mano mamytės metinės. Viskas, atrodo, dar taip neseniai buvo. Taip šviežia.
Labai išgyvenu dėl Awitos. Gal jai pavyko dabar kiek prisnūst?
Atsakyti
Žodžiu rytoj laukia daug procedūrų unsure.gif .

Oi oi, tiesiog kaip gaila žogaus, taip norisi ramybės, kad niekas nebelystų g.gif Lengvų ir greitų jam procedūrų rytoj 4u.gif

Atsakyti