QUOTE(·..SunShine..· @ 2011 03 26, 20:37)
Sakykite, o kokio dydžio ilgaklešnes perkat? Mamytės rašo, kad 50cm dydis tinka nuo gimimo iki 9kg, tačiau rasakiloj rašo, kad tai naujagimiams, o nuo 0 iki metų tinka 60 dydis. Kaip ten su tais dydžiais, kurias praktiškiausia pirkt?
Rasakilos 50 dydį nešiojome nuo 0 iki gal kokių 3,5 mėn. Bet iki 9 kg tikrai bus mažos, gal sakyčiau 3,5 mėn mes buvome kokie 7kg.
Rasakilos 60 dydį nuo kažkur 3,5mėn iki kokių metukų manau.
Na mes su 60 dydžiu iškart būtumėm skendę (vaikas standartinis 52cm, 3,6kg), o raitoti man negražu, bet čia kiekvieno pasirinkimas, tuo labiau, kad ir liemenį reiktų raitoti, nes jis paaukštintas, tai vaikui po pažastukais būtų raukšlės. Mes pirkome po vieną porą, o kitos megztos močiutės, jos pasikeitimui, kai šios būna išplautos.
QUOTE(vaidyte @ 2011 03 26, 20:55)
Aš saviškiui nuo 7-8mėn. moviau 90 išmieros, kad užtektų ilgam - leliai labai greit auga, o čia tik palenkti reikia per ilgas klešnytes. Džiaugiuosi tokiu pasirinkimu savo.
50cm - neišnešiotukam...
50cm - neišnešiotukam...
Tikrai ne, normalus lelius, nešiojome pilnus 3 mėnesius, gal kokius 3,5mėn. Nors nuo 7-8mėn gal ir aš jau surizikuočiau pirkti didesnes, nei paraitojus ne taip baisiai atrodys nes lelius jau didelis.